UAOTZYV.COM

Zoovetkomora отзывы

Адрес Тернопіль, просп. Степана Бандери, 45а
Телефон +380 (96) 276-88-84
Часы работы
понедельник09:30-19:00
вторник09:30-19:00
среда09:30-19:00
четверг09:30-19:00
пятница09:30-19:00
суббота10:00-17:00
воскресенье10:30-16:30
Сайт instagram.com/zoovetkomora
Рубрики Зоомагазин, Ветеринарная лечебница, Ветеринарная аптека
Оценка 3.7 17 отзывов
Похожие компании в категории
Зооцентр Тритон — Тернопіль, майдан Перемоги, 4
Зоотовари — Тернопіль, вулиця Торговиця, 25
ZooMax магазин зоотоварів ЗооМакс 2 — Тернопіль, вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 28а
Віскас — Тернопіль, вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 34

Зоомагазин Zoovetkomora на Степана Бандери отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
03 сентября 2021 в 10:09

Звернулися в дану клініку за допомогою для котика (6 місяців) з підозрою на кишкову непрохідність. Одразу йому вкололи кілька незрозумілих уколів, оскільки виписки по закінченні огляду нам не надали. Потім призначили крапання (для того, щоб поставити катетер, то вкололи! Подвійну! Дозу заспокійливого, катетер поставити вдалося не одразу). Лікар " на око" ставила діагнози, про аналіз крові взагалі мови не було. Зробивши УЗД, лікар не надала жодних заключень, лише сказала, що все гаразд. По закінченні всіх вище названих процедур, лікарі з катетером відправили нас додому, попередньо записавши на крапання на наступний день.
Катетер довелося знімати самим удома, оскільки лапка спухла втричі через те, що перетиснули, а голка була зігнутою під прямим кутом і вискочила з вени.
Наступного дня, коли ми телефонували, слухавки ніхто не брав. Перетелефонували нам через деякий час, але про стан котика ніхто не запитав, ставлення було байдужим.
В кінцевому результаті, звернувшись до кваліфікованих спеціалістів у Львові, котика було прооперовано. Підозри на кишкову непрохідність підтвердилися! Витягнули 60 см нитки з клубочка, власники котиків, будьте обережні! Ще б кілька днів і тварина могла б загинути! За словами львівських спеціалістів колоти заспокійливе при постановці катетеру є недопустимим! Також, нам кололи тут спазмолітики, що при кишковій непрохідності є протипоказаним, це тільки може ускладнити ситуацію.
Дуже шкода, що в руках некваліфікованих спеціалістів - життя наших з вами улюбленців.
Лікарі даної клініки визнавати свої помилки не хочуть, відповідаючи хамством, погрозами та агресією.
Також, хочу зазначити, що після негативного відгуку у соцмережах нам все ж таки адміністрація даної клініки "скинула" протокол УЗД в коментарі із неправильним діагнозом, а також невірною датою обстеження, без печатки, імені та підпису лікаря, який нам проводив обстеження.
Фото лапки, надісланий протокл УЗД та те, що вийняли з кишок додаю.
Будьте здорові.

Женя
24 августа 2021 в 17:31

Зверталася в дану клініку неодноразово. Котика у важкому стані принесла, коли в іншій клініці без запису відмовилися приймати, тут же надали всю невідкладну допомогу. Протягом часу лікування в любий час дня телефонувала і лікарю Олені, також Яні та Маріі і вони завжди вислухали і надали рекомендаціі по телефону.
Без жодних вагань, за потреби знову буду звертатися в Зооветкомору.

Неля
15 августа 2021 в 5:32

В zoovetkomora можна придбати все для своїх улюбленців і не тільки. Тут є ветеринарний лікар, який порадить і полікує.

Zaitcev
08 августа 2021 в 4:56

Довелося поспілкуватися із попереднім коментатором Віталієм Лисаком, людина просто не вихована і хамовита. Я дав людині зауваження коли почув що виходячи із магазину він нахамив дівчатам і почув історію від нього, так що пан Віталій найшов у інтернеті препарат дешевше на 50грн і вирішив повернути цей що придбав із предявою що він протермінований хоча сам мені ж відповів що до кінця терміну ще 2 місяці. Отож бувають хітрі і не виховані люди які навіть осмілюються залишати негативні відгуки. Пан Віталій навчиться культури і не обманювати людей а то такі звинувачення до чогось хорошого ніколи не доводили.

Женя
22 июля 2021 в 0:04

Зручно, що поряд ветклініка та магазин з великим асортиментом. Стерелізувала своїх підопічних, все добре. Задоволена

Іра
21 июля 2021 в 10:41

Здавали 19.02 заг аналіз крові за попереднім записом. Приїхали вранці з цуциком (у нас перед цим була рвота, потім ми перейшли на інший корм), профілактично вирішили перевірити кров. Лікаря Олени не було, забор аналізу брав чоловік Андрій, який представився лікарем. Сказав, що треба брити лапу, ми відмовились, тоді він запропонував взяти кров з задньої лапи. Собакав в нас активна, тому щоб тримати покликав дівчину з вет маг, положили без пеленки на холодний стіл, кров взяли з гематомою на лапці і крововиливом.
Заплатили 270г. Аналіз мав бути готовий в той же день. Передзвонили після обіду і на моє прохання вислати на ел адресу, Андрій сказав, що це буде можливо лише в пн, коли буде лікар (тоді хто такий Андрій?). Натомість мені відправили на вайбер, фото бумажки з показниками невідомо кого (без вказання клички собаки, дати і підпису лікаря/лабораторії). Після вимоги надати результат в належній формі, наступного дня мені все таки видали бумажку з печаткою лікаря без його заключення з рекомендацією -консультація лікаря. Питання за що я заплатила 270грн, який коштує макс 150грн скрізь? Вже проконсультувались з іншим вет лікарем, на що той сказав, що доведеться зробити новий розгорнутий, так як призаборі були згустки крові. Найгірший досвід контакту з вет клінікою за 20років. Не рекомендую ні в якому разі!

Лиля
15 декабря 2020 в 19:49

Сказати що ми вдячні Олені, це нічого не сказати! Мені слів бракує, щоб описати наскільки ми задоволені нею! Вона в прямому сенсі витягнула нашого собаку з того світу! Ми його принесли в клініку ледь дихаючого!
Вона професіонал своєї справи, з великої букви!
Перед тим були ще у двох ветеринарів, і собаці ставало все гірше і гірше. Випадком долі нас побачила знайома, коли ми з дому виносили на руках нашого улюблениця, і просто впросила ще зателефонувати Олені! Ми зв’язались, і вже на наступний день були на прийомі із всіма аналізами і узд, та попередньо назначеними планами лікування в інших клініках (які навіть близько були не тому напрямку проблеми). На місці зробила огляд, здали ще раз всі аналізи та узд, і що саме основне, вірно поставлено діагноз! Інтенсивне лікування, капельниці, за деякий час повторні аналізи, і Ураааа наш собакін бігає!
Ми попали в період відпустки Олени, але вона люб’язно нас прийняла! Яночка «права рука» завжди була поруч! Лікар завжди телефонувала і запитувала за стан собаки у дні коли її не було на роботі, та навіть у неділю! Що було дуже приємно! Ми розуміли що за його здоров’я хвилюємось не тільки ми, але і лікуючий лікар! Наскільки вони були шоковані, і раділи разом з нами коли за три дня собака сам на своїх чорьох зайшов у клініку!
Нам назначили підтримуюче лікування! Нам підібрали меню з урахуванням смаків собаки і його діагнозу! Коли ми заїжджаємо у аптеку, чи магазин до них, завжди запитують як себе почуває собачка!
Я незнаю скільки написано ще жити нашому улюбленцю, але я знаю що тут однозначно дали йому такий шанс прожити довше!
Тепер всі наші друзі та знайомі з домашніми тваринками, по нашій рекомендації звертаються в ЗООВЕТКОМОРУ!
Дякую Вам!

АНДРІЙ
30 ноября 2020 в 0:54

Чудове обслуговування, розумні консультації, великий асортимент товару (корми, наповнювачі, ветпрепарати) і гарний вет. Лікар!

Володимир
25 сентября 2020 в 6:46

Персонал вічливий, ветеренар хороший та співчутливий, операція по стерелізації пройшла успішно без ускладнень проте хотілось би щоб ветеренар більше розказав про післяопраійний період, а не просто віддав і сказав коли прийти повторно (розпитуйте одразу самі). Всерівно рекомендую.

Женя
21 августа 2020 в 2:06

Звернулася з конюктивітом у собаки, лікар Альона продала краплі від отиту у вухах тварин! Сказала капати 7-10 днів у очі. Прокапаючи 4 дні я із жалістю не могла дивитись як мучиться моя собака від болі. Коли я побачила що це краплі для вух, які вбивають паразитів, написала Альоні на що вона мені відповіла, що ій що нема що робити тільки переписуватись у вайбері? ! Всі мої знайомі були у щоці і сказали негайно перевірити собаку у іншого ветеринара на опіки рогівки від яких вона може осліпнути! Будьте обережні!

Ярослав
20 мая 2020 в 5:15

Дуже розчарований. Принесли свого улюбленця, лікар поставив діагноз і зробив укол. Заплатили гроші та почали лікувати вдома по їх рекомендаціям. Але ставало гірше. Поїхали в іншу вет. Клініку, де діагноз дали взагалі протилежний, призначили інше лікування, яке одразу почало давати результат! Тобто, за мої гроші, ледь не угробили мою тварину. Я не хочу сильно критикувати ветеринарів, усі помиляються. Сподіваюсь у майбутньому вони наберуться більше досвіду. Бо як магазин для покупки корму, нас тут все влаштовує - хороший вибір, якісно. Однак якщо лікувати, особисто я тепер в іншому місці. Вам удачі та процвітання!

Виталий
27 апреля 2020 в 8:56

Врятували любимицю (німецька вівчарка) після укусу кліща, що тут можна сказати. Я їм безмежно вдячний.

Олена
11 апреля 2020 в 19:03

Приємний і кваліфікований персонал, доступні ціни, знижки, які зростають, для постійних клієнтів. Лікар ветеринарної медицини завжди радо надасть допомогу, але не забувайте про попередній запис. Пропонують терапію, хірургію, УЗД і багато інших послуг

Hrystyna
14 марта 2020 в 18:34

Возили кота до ветеринара. Ветеринар Олена - професіонал. Чітко, все по ділу. Дуже задоволені, рекомендую!)

natascha
08 марта 2020 в 15:53

Ціни на товари і препарати завищені, але то не головне. Важливо, що там працює чудовий лікар ветеринар пані Олена

Paxa
08 февраля 2020 в 20:41

Одно из единственных мест где в городе где продается еда Акана. Хорошие и не дорогие ветеринары. В общем любимое место для ухаживания за нашей кошкой в Тернополе.

Богдан
10 декабря 2019 в 2:27

По асортименту в магазині, так хороший. Но. Відношення персоналу і особливо "лікаря", мягко кажучи, "ФУуууууу". Про пунктуальність промовчу.

Добавить отзыв