UAOTZYV.COM

Я люблю кебаб / I love kebab

Адрес Тернопіль, вулиця Академіка Брюкнера, 2
Телефон +380 (98) 603-00-68
Часы работы 10:00-22:00
Сайт ilovekebab.com.ua
Рубрики Фастфуд, Еда на вынос
Оценка 3.8 42 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Я люблю кебаб I love kebab — Тернопіль, вулиця Руська, 49
I love kebab — Тернопіль, Bus Station
i love kebab — Тернопіль, пров. Генерала Тарнавського, 32
Похожие компании в категории
Старая пиццерия — Тернопіль, вулиця Шашкевича, 1
Chicken HUT — Тернопіль, вулиця Пирогова, 2А
Chicken Hut / BIG BURGER — Тернопіль, вулиця Текстильна, 28
Мобургер — Тернопіль, біля Універсаму, просп. Злуки

Я люблю кебаб / I love kebab отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Василь
10 января 2024 в 14:34

Хамське ставлення просто до неможливості, після оплати покупки ще чекав в черзі щоб дали пакет з ручками бо "в мене є клієнти що не бачите", в результаті їх паперовий пакет розвалився від замовлення і ніхто не допоміг а ні підняти а ні вибачитися за таку ситуацію, чому такий сервіс? Ви повинні попереджати що таке може статися чи зразу запропонувати інший вид пакування, але історія продовжується, після замовлення кави з кришечкою її чомусь не дали, навіть після двох нагадувань був ігнор, висновок один заклад не вартий уваги з таким ставленням до клієнтів, тим більше їжа там далеко не найкраща, чомусь картопля фрі була чорна по краях таке враження що їх роблять вже далеко не з свіжої картоплі

BYV_ROCKER
21 июля 2023 в 19:00

Жахливий сервіс, при замовленні з собою замість НЕ гострого соусу отримую вже в ЧЕТВЕРТЕ - ГОСТРИЙ. Відвідував заклад 20.06.2023, прохання повпливати на персонал.

Єлизавета
30 июня 2023 в 11:16

Бомба. Взяла перший раз донер xxl. Сочна, багато овочів, помідорів, огірків сольоних і капусти, м'ясо в спеціях, запах пушка. Не могла не написати відгук, красави. Буду там брати і надалі. Ширина зашкалює, хрусткий ззовні, соковитий всередині, дали фольгу, серветки, пакетик, хоч я не просила, що є хорошим сервісом, бо я не думала над цим, але все-таки не варто забувати, що фольга зберігає температуру, що є круто. В більшості закладах по три рази потрібно просити, жмуть) в центрі також крута, але не настільки, як тут тераса додає зручності і круто тим, що по сусідству роблять напої. Ідеальний союз.

Елена
30 ноября 2021 в 18:23

Вау! Це було дуже смачно і гостро!)
Рекомендую, для усіх поціновувачів шаурми)
М'ясо потужне!

Liudmyla
26 ноября 2021 в 12:31

Все було б добре, якби не несвіже м’ясо (свинина) всередині. Думала, що здалось, але кількагодинна нудота і погане самопочуття доводять протилежне.

Delogesd
27 октября 2021 в 3:34

Перший раз у житті пишу отзив, шаурма достойного рівня, персонал приємний, на вибір пропонують різні види мяса, соуса та на-віть сир, на даний момент найкраща шаурма що пробував.

Viktoriia
08 августа 2021 в 19:27

Кебаб - НІЯКИЙ!
Сухий. Давкий.
Овочів - мінімум.
Соусу - нуль!
Замовляла перчений - не перчений!
Мясо - просто відварне, а КЕБАБ - це смажене мясо.
Додаток "сир" - взагалі "плавлений сирок".
Попросила добре прогріти - отримала прохолодний "кебаб", лаваш був абсолютно не підсмаженим!
Я - НЕ ЛЮБЛЮ "КЕБАБ"
І я не рекомендую цей заклад - нікому!

Женя
03 августа 2021 в 13:19

Самий найсмачніший кебаб у Тернополі, немає жодного порівняння. Тільки у Львові роблять на такому рівні смакоту. Рекомендую однозначно!

Женя
28 июля 2021 в 21:30

Кебаб надзвичайно смачний, замовлення прийняли і зготували досить швидко)
Дякую за круте обслуговування і гастрономічне задоволення️
Ви-круті!

Павло
22 марта 2021 в 23:03

Однозначно одне з найкращих місць де можна з'їсти смачну шаурму. Шаурма бомбейська, я хлопчик не малий але ледве осилив XL, хотілося б побачити того парубка чи дівчину яка замовляє XXL)
Процвітання, нових кулінарних рішень ну і вдячних клієнтів. Однозначно найкраще місце в районі по шаурмі і супутнім товарам.

be human
16 марта 2021 в 9:28

Сегодня вечером приблизительно в 19: 30, по ул. Институтская (около Хну) заказал шаурму XL со свининой за 90 грн, мясо оказалось испорченное и из шаурмы доносился резкий запах протухлого мяса и холодильника, отнес обратно, просто посоветовал не травить людей (предлагали переделать или вернуть деньги-не захотелось после) не рекомендую это завидение

Юрій
05 февраля 2021 в 12:25

Місце супер, дуже сподобалось, смачно'та чисто в закладі
Видно що за закладом слідкують
Все на висоті!

VAGA
04 февраля 2021 в 6:25

Найкращі кебаби, і не тільки у Тернополі! Смачне соковите м‘ясо, соус просто фантастичний, і як бонус - дуже привітний персонал!

Павло
10 января 2021 в 3:19

Це ніякий не кибаб, і ним там взагалі не пахне. Це звичайна шварма. Це краща що я бачив у Хмельницькому, но їй далеко до повноцінних закладів такого типу. Брав з куркою 400 гр за 70 гр. М'ясо було не до кінця пропічене, и надто багато салату. Використовують з м'яса курячу грудинку, яка була суха. Як на мене цей продукт не відповідає тим коштам які за неї просять.

Svitlana
08 января 2021 в 17:13

Смачно, швидко, якісно! Дуже хороший заклад. Якось забігла за п'ять хвилин до закриття - чесно кажучи, вже не сподівалася, що мене обслужать, але ризикнула (ну дуже вже хотілося кебабу!). І на мій подив, втомлений працівник, але з посмішкою на обличчі, прийняв замовлення і дуже швидко його виконав. РЕСПЕКТ! I love kebab!

Женя
05 ноября 2020 в 12:43

Тут труять людей. 4 кебаби = 2 поганих самопочуття + 1 тяжке отруєння. Обходьте це місце стороною. До них в гості хіба що за руку з санепідемстанцією зайти. Отруїти людей куркою. Це вона там гнити мусить напевно вже. Буду дуже радий, якщо вас закриють.

Oleh
26 октября 2020 в 12:29

Жеру там кожної неділі, тащуся і йду спати! Беру кубаб XXL з сиром, купляю томатний сік і кайфую

Саша
15 октября 2020 в 14:07

Просто 5 зірок. Смачно, ситно я у захваті. Дякую персоналу, люди відповідально відносяться до своєї роботи. Великим плюсом є привітний персонал який з першого кроку своїми усмішками заряджають позитивом

Виталик
12 октября 2020 в 23:45

Сервіс присутній, чисто прибрано, швидко готують - на цьому з позитиву все!
Кебаб сухий, давкий (замовили три варіанти), листя салату - реально не свіжі, і це перебиває весь смак!
Вдруге сюди ніколи не повернемося, і рекомендувати даний заклад, не наважусь!

THE_SFERA
18 июня 2020 в 7:39

Замовив кибаб в булці і отримав велику булку і трішки м’яса просто для вигляду плюс кебаб був ледь ледь теплий. Робив високий світлий хлопчина зовсім не компетентний

Добавить отзыв