UAOTZYV.COM

Vetmedico Ternopil

Адрес Тернопіль, вулиця Гайова, 21а
Телефон +380 (68) 757-55-00
Часы работы 08:00-20:00
Сайт www.vetmedico.te.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Служба спасения животных, Скорая ветеринарная помощь, Ветеринар
Оценка 2.8 12 отзывов
Похожие компании в категории
Ветеринарна клініка Eurovet / Closed — Тернопіль, просп. Злуки, 18/178
Ветклініка Айболить — Тернопіль, вулиця Богдана Лепкого, 3
Клініка Дрібних Тварин — Тернопіль, вулиця Омеляна Польового

Vetmedico Ternopil отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
15 марта 2024 в 14:16

16.03 ми привезли ургентну собаку за попереднім записом на гайову 21а
Лікар Слиш Андрій вийшов, та скзаав, що НЕМАЄ БАЖАННЯ шось робити і пішов!
Причина можливо у напружених особистістих стосунках тому що раніше він вже чуть не вбив собаку кастрацією.

А зараз просто НЕМАЄ БАЖАННЯ вийти що собаки.
Собака критична, ледь жива та потребує термінової допомоги лікаря

Натомість намидвли асистента.
Поясніть будь ласка, як це можливо?

Юля
04 января 2024 в 21:52

Вбили здорове котеня. Ніколи не звертайтесь до цих недоумків. Ще й гроші вимагають, кажуть, що не доплатили і не віддадуть аналізи, бо поміняли клініку. Призначають пункцію при нормальному узд, таке враження, що практикуються на бідних тваринах. Треба судити таких недолікарів! Був "eurovet", став "vetmedico", назву змінили, але як були вбивцями так ними і залишилися! Карму ще ніхто не відміняв!

Оля
31 декабря 2023 в 18:48

Звернулася до Вас за допомогою для мого кошеняти, так як були Вашим постійним пацієнтом. І вражена Вашою неправильною і непрофесійною допомогою. За не правильного лікування та не правильних медичних маніпуляцій, довели мого улюбленця через день до летальності. За таких недолікарів гинуть домашні улюбленці! Для Вас на першому місці кошти чим допомога тваринкам. Особлива «ПОДЯКА» Іваницькій О. М.

Вікторія
08 декабря 2023 в 15:57

Звернулась з проблемою, що собачка чухає вушка, попали до Андрія Володимировича, зробили аналізи з матеріалу вушок, сказав, зо вушний кліщ, виписав лікування. Ставлення при цьому його мені не сподобалось, на питання чітко не відповідає, ігнорує, не вислухав до кінця все, що я хотіла сказати.
Через тиждень лікування, так сталось, що я перебувала у Хмельницькому, і ми попали з песиком до ветлікарні вже з іншою проблемою. Коли я показала їм результат аналізу, сказали, що це взагалі не вушний кліщПроконсультувалась з ветеринаром з києва, теж сказав, що це не кліщ. Хочу відмітити, що адміністратори на рецепшині некомпетентні люди, результат аналізу я просила, щоб скинули на пошту, то з 4 разу добилась, щоб таки скинули той результат.

Лілія
14 ноября 2023 в 17:48

(Котик підібраний з вулиці)
Проводилась операція по ушиванню ока (+видалення пошкоджених зубів та кастрація), котик перебував на стаціонарі в клініці ще 2 доби до та після процедури.
Після операції око не заживало, коли з нього витекла рідина терміново поїхали в клініку де виписали закладання мазі в око з шприца для покращення загоювання.
За тиждень таких мук виділення з ока справді припинились, та око все ще не заживало.
На повторному огляді коту зняли шви
(око так і не затягнулось до кінця) та заявили що потрібна повторна операція оскільки один шов кудись пропав і око не зажило.
Куди пропав шов не відомо, оскільки забирали котика з клініки з двома швами (видно на фото) хірург заявляє що було їх три. Кіт перебував на стаціонарі 2 доби після операції. Як йому протирати рану що зірвали шов?

Від повторної операції я відмовилась і повезла кота в іншу клініку де:
1. Виявили загноєння всередині ока
2. Дали приспособлення щоб закладати мазь всередину ока (а не пихати туди шприц)
3. Прооперували око повторно та виявили що слізна залоза була не видалена повністю що і стало причиною того що око не могло зажити.

Танюша
12 ноября 2023 в 19:52

Хочемо подякувати усім лікарям а особливо Тимківу Володимиру Олеговичу. Наша собачка Діксі хворіла давно але моментами. Возили в інше місто та іншу лікарню але вирішили що треба щось міняти адже попереднє лікування не допомагало. Тут лікарі дуже відповідально відносяться до своїх пацієнтів, на кожного виділяють час та допомагають в телефонному режимі. Дуже дякуємо що допомогли врятувати нашого члена сімʼї.

Ира
08 ноября 2023 в 15:11

Сьогодні робили рентген маленькому песику в цій клініці. Мені не вдавалося добре його потримати, і ветеринар дуже допоміг з цим. Вийшли хороші, інформативні знімки. На жаль, не знаю імені цього молодого лікаря, але він вразив мене своєю доброзичливістю та врівноваженістю. Також дуже приємна адміністратор, прийняла нас без попереднього запису та ще й поцілувала чотирилапого пацієнта) Люди працюють із любов'ю до своєї роботи. Дякую

Таня
05 октября 2023 в 12:35

Дуже вдячна лікарям. Прийняли мого ургентного «пацієнта» поза записом, щойно відкрилась клініка. Обслуговуємо сь тут вже 4 роки. Все завжди на найвищому рівні, з емпатією та максимальною увагою

Інна
28 сентября 2023 в 17:09

Хочу подякувати клініці Vetmedico за надану ефективну і швидку допомогу моєму улюблинцю.
Так сталося, що мій цуцення попав під машину і не міг стати на лапки. Клініка швидко відреагувала на дзвінок і прийняла також дуже швидко, оперативно надала кваліфіковану допомогу і поставила діагноз. Лікарі дуже чуйні до тварин, дякую Вам велике за вашу роботу. Ви професіонали своєї справи.

Анастасія
12 августа 2023 в 5:16

Ми маємо французького бульдога, мали проблеми з кров’ю у калі, змінювали корм, робили аналізи, але нажаль не допомогли нам у цій клініці… (звернулись до іншого лікаря, і все пройшло, без додаткових аналізів) після чого у нас був відрив дорзальної бугристості великогомілкової кісти, ми зробили операцію в іншому місті, але нам потрібно було зробити повторний рентген, під час прийому лікар ставився до нас дуже агресивно, було відчутно запах тютюну, ставлення було жахливе, під час рентнегу потягнув різко за лапки, хоча у нас була шпиця і нам не можна було різких рухів і навантажень, але лікар (не знаю ім’я, лисий, страший) сказав, що це собака і нічого з нею не буде, повишеним голос сказав тримати і ні в якому разі не відпускати… після чого сказав нам, що шпиця злетіла і не тримається, але насправді це не так… стрес для собаки і для нас

Настя
01 августа 2023 в 12:09

Незадоволена послугами, були в клініці що знаходиться по вулиці Гайова, незнаю як звати лікаря, не приставили (лисий), зразу вас налаштовує на саме погане, ставлення жахливе у лякаря, щей тхне сигаретами.
Не рекомендую!

Зоряна
28 июля 2023 в 9:15

Я хочу залишити позитивний відгук про ветклініку VetMedico що знаходиться на Гайовій 21а.
Так сталося що моя собачка (йоркшерський тер'єр Ельза) захворіла і це відбулося, безпосередньо, на вихідних днях, коли інші вітклініки не працювали.
В повному розпачі я зателефонувала сюди де без зайвих записів, мені відразу запропонували приїхати. З повною відповідальністю маю сказати що в цій клініці працюють дуже хороші і професійні фахівці. Лікар відразу оглянув мою собачку, зробив усі можливі аналізи, призначив крапельницю і моя улюблениця, просто "на очах" почала одужувати. Після всіх зроблених процедур лікар телефонував мені щоб дізнатись про самопочуття собачки.
В цій клініці працюють надзвичано компетентні, чуйні, професійні спеціалісти. Вони працювали злагодженно надаючи допомогу моїй Елюні.
Було видно з якою відповідальністю та любов'ю до тварин відносився асистент лікаря, бо окрім нас, в окремому вольєрі знаходився котик якого також лікували.
Асистент старався нікого не обділити увагою.
Я просто вражена таким щирим і добрим відношенням до тварин. Та навіть дівчина що сиділа на ресепшені підтримувала мене.
Від щирого серця хочу подякувати Вам. Ви професіонали своєї справи.

Дай Вам Бог здоров'я!

Добавить отзыв