UAOTZYV.COM

Ветклініка Айболить

Адрес Тернопіль, вулиця Богдана Лепкого, 3
Телефон +380 (352) 43-27-69
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-16:00
суббота09:00-14:00
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3.5 24 отзыва
Похожие компании в категории
Ветеринарна клініка Eurovet / Closed — Тернопіль, просп. Злуки, 18/178
Клініка Дрібних Тварин — Тернопіль, вулиця Омеляна Польового
o.vet — Тернопіль, вулиця Академіка Горбачевського, 1

Ветклініка Айболить отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
16 января 2024 в 21:29

Чудові лікарі - компетентні, людяні! Ціни лояльні! Коту робили операцію, а на наступний день він уже бігав, рана зажила дуже швидко! Надали необхідні рекомендації! Дякую!

Віра
19 декабря 2023 в 11:17

Дуже незадоволена результатом. Робили видалення жировика собаці. Не поставили дренаж, шов на пів спини, хоч сам жировик був на 5 см. Не приписали антибіотики. Повинні були через три дні терміново шукати інших лікарів. Щастя, якщо не втратимо собаку. Дуже жалкуємо, що довірились

Саша
18 июля 2023 в 9:52

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Якщо хочете щоб до вашого улюбленця ставились як-небудь і спортили вам настрій, то ласкаво прошу.

Ира
26 июня 2023 в 22:50

Вакцина це є кількість інактивованого вірусу який викликає імунну реакцію організму і не колиться на вагу собаки чи кота. Так що передозування не можливе

Юлія
03 января 2023 в 20:39

Приводили 2 раза котика на огляд до молодого лікаря чоловіка, казав що хлопчик. Сьогодні принесли на кастрацію він помацав, дав заспокійливе, вколов наркоз, забрав, через 7 хвилин приносить каже в вас дівчинка а не хлопчик. Поясніть як такий ДАЛБАЙОБ там працює з тваринами. В 12: 00 забрала з вет клініки. Зараз 20: 31 тварина ше досі не відійшла від. А якби це була чиясь дитина і так зробили? ! Як такі дебіли працюють в сфері медицини?

Виталий
30 октября 2021 в 16:54

Висококваліфіковані спеціалісти для ваших домашніх улюбленців. Моєму коту допомогли, після падіння з поверху, надали консультацію та допомогу. Дуже задоволений. Всім рекомендую, якщо турбуєтесь про наших менших друзів, тут завжди знайдете допомогу.

Віктор
29 сентября 2021 в 15:44

Был с маленьким Йорком, другие клиники кричали перелом хребта нужна операция, врач обследовал собачку сказал никакой операции никакова перелома нет! Просто гематома, выписал уколы сказал за пять дней будет бегать, с каждым днём собака увереннее ставала на ноги, сегодня 5 день она бегает но ещё чуть заносит, огромно благодарен, перед этим был в 4 клиниках из трёх городов не помогли все как один не давали шансов на жизнь! Обязательно заеду и отблагодарю. Рекомендую!

Taras
28 сентября 2021 в 22:46

У собаки виявив пухлину в районі молочної залози, прийшов сказали доброякісна вирізали зашили, через 2 тижні знову почала рости пухлина, звернувся до другої клініки зробили КТ виявили злоякісну пухлину яка вже уразила легені, шнунок. Сказали надто запущена стадія (Питання для чого було розрізати і мучити тварину! Максимум на що здатні "спеціалісти" в цій клініці це усипити, або просто зробити прості маніпуляції, вколоти проти сказу. Якщо щось серйозніше, ні в якому разі НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Roden
24 сентября 2021 в 20:11

Дуже кваліфіковані ветеринари.
Я був в іншому Місті у ветеринара, і він поставив неправильний діагноз, після чого моєму щурику ставало тільки гірше.

А коли прийшов до цього ветеринара, то він відразу сказав у чому проблема, поставив уколи і звірку стало краще уже на другий день.

Женя
11 августа 2021 в 15:51

До роботи ветеринарів претензій не маю - все чудово. Стерилізувала тут двох кішок - все добре зажило, киці щасливі та радіють життю. А от сервіс так собі - ніхто не попередив, що для стерилізації потрібно мати свої пеленки та катетер, довелось бігати в малознайомому районі і шукати аптеки. Думаю, що такі речі повинні бути в клініці і плюсуватись одразу в послуги.

Volodymyr
17 июля 2020 в 5:19

Оперував собаку у цій клініці. Добре було б, якби до людей в деяких наших лікарнях відносилися так, як до тварин в цій клініці.

Liudmyla
29 июня 2020 в 8:08

Дуже погані відгуки від друзів, подруга знайшла кошеня на вулиці, так ветеринар у "Айболить" приспав його лише тому, що в нього був лишай мотивуючи тим, що це ж безпородне кошеня, подумаєш! Це просто в голову не вкладається! У інших знайомих після стерилізації загинула кішка тому, що внутрішній шов зашили нитками, що не розсмоктуються, люди не знали чому киця згасає, поки не померла, при розтині виявилось що почався некроз тканин. Дикий непрофесіоналізм! В жодному разі не раджу цю клініку, тварин очевидно тут мають за розхідний матеріал!

Azim
20 июня 2020 в 16:29

Мав сьогоднІ прицидент.
ЗастрЯг у вусІ собакИ ватний таМпон. Собака шлЯкотравиттСя, я переймаюся. Вже було думаю їду, але їхати добрЯче, перед тим зателеФонував і пропитав, що робити, чи їхати.
На що отримав вичерпну відповідь, як не їхати.
Дуже Вам дЯкую за ВАШ професіоналізм.
Секретом ділитись? Ні самі телеФогуйте і вСе самІ зрозумієте.
Майбутні Ветеренари, якщо маєте можливість переймайте досвід, поки ще є Такий Громадянин.

Андрій
03 мая 2020 в 3:13

Хороша клініка врятували пса після того як його збило авто а за рік і кота рятували теж від авто постраждав всі живі та здорові

Марія
26 января 2020 в 17:27

Лікар справжній майстер своєї справи. В кота була зламана лапа, казали що тільки у Львові можна зробити подібну операцію, але друзі порекомендували спочатку звернутись в цю клініку. В результаті коту зробили операцію, лапа зрослась (а перелом був дуже складний). Пройшов вже рік і кіт бігає як нічого й не бувало

Наталя
20 ноября 2019 в 20:52

Скіра старший- непоганий ветеринар, а його син просто Іванушка-дурачок. Не вміє ні з тваринами ні з людьми взаємодіяти. Саме приміщення вимагає ремонту. Не зручно в тісному коридорі з різними тваринами.

Анна
29 октября 2019 в 4:47

Обратилась в клинику поставить хорьку чип. Сделали все без проблем. Через некоторое время у хорька была простуда - быстро разобрались, справились с проблемой.
Умелый подход к животным. Знающие, грамотные специалисты. Атмосфера дружелюбная. Чувствуется, что животным сдесь не только помощь оказывают, но и любят. Это важно очень!

Анна
23 августа 2019 в 2:35

Дуже не сподобалося ставленя до тварин. До собаки кажуть "Всядся на одному місці холєра така. Вже шерсть по всій клініці літає. "

Андрей
15 августа 2019 в 3:13

Хороша ветклініка. Приймають без попереднього запису. Черга була невелика в обід. В коридорі всього лиш одна лавочка для сидіння. Досить тіснувато враховуючи, що люди прийшли з тваринками. Нас з собакою прийняли, вислухали і проконсультували дуже швидко і не дорого. Рекомедую

Назар
10 декабря 2018 в 13:25

Це просто шарлатани. Своєї справи незнають. Працюють в совдепівському стилі вгробили нам кошеня. Незмогли поставиьи правильний діагноз. Прописали дозу антибіотику яка в 4 рази перевищувала потрібну для нашого кошеняти. Зробили операцію на зламану лапку так рана гноїлась весь тиждень поки не померло кошеня.

Добавить отзыв