UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка Eurovet / Closed отзывы

Адрес Тернопіль, просп. Злуки, 18/178
Телефон +380 (96) 055-22-00
Часы работы
понедельник09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт www.eurovet.te.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3.8 41 отзыв
Похожие компании в категории
Ветклініка Айболить — Тернопіль, вулиця Богдана Лепкого, 3
Клініка Дрібних Тварин — Тернопіль, вулиця Омеляна Польового
o.vet — Тернопіль, вулиця Академіка Горбачевського, 1

Ветеринарна клініка Eurovet / Closed на Злуки отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Інна
19 апреля 2022 в 16:01

Звернулись в клініку з проблемою, маленький песик, пекінес, проковтнув резинову кульку, оперативно нас прийняли, лікар оглянув, дав нам професійні поради. У нас все добре, ми щасливі. Гарна клініка, професійний колектив! Дякуємо, рекомендуємо.

Ольга
14 апреля 2022 в 15:59

Удобно, что сохраняют базу, пересылают анализы на электронную почту. Но вот бы "души" больше, а то как по накатанной, а это же животные, они любят когда с ними говорят. Но в целом оценка 5

Сергій
07 апреля 2022 в 23:12

Все на високому рівні, компетентні ветеринари, в приймальні ввічливі та усміхнені дівчата (ще англійською володіють), все чисто і красиво. Візитом залишились задоволені.

Luska
11 марта 2022 в 8:09

У цій клініці робили операцію котику при жахливому переломі лапи. Спочатку все було ідеально, операцію провели, кіт йшов на поправку, але коли дійшло діло до зняття шпиць, то виявилося що кістка зростається не правильно, сказали що це все через нашу халатність, бо ми не даємо вітаміни і прописаний корм, хоча все це давалось, як і було приписано. Підозрюємо що просто кістку не дуже правильно склали а вирішили спихнути на нас. Найгіршим було те, що ціна за зняття шпиць була озвучена у 800 грн, по факту чоловік заплатив біля 4000 грн, ми були шоковані…. Зараз з котом усе добре, але осад залишився дуже неприємний. Будемо намагатись оминути цю клініку.

Галина
28 февраля 2022 в 7:20

У нас захворів наш улюбленець Бос (німецька вівчарка). Стан собаки був важкий. Ми звернулися в прекрасну та сучасну вет. Клініку. Було проведено обстеження та назначено лікування. Хочу подякувати лікарям Ользі Мирославівні, Денису Ігоровичу, Володимиру Олеговичу, помічниці Олі. Ви професіонали своєї справи. Спасибі вам за вашу ДОБРОТУ, адже ця риса чомусь зустрічається рідко. Тому рекомендую скористатися послугами цієї клініки в кого буде така потреба.

Денис
24 февраля 2022 в 15:58

Заслуговують найнижчої оцінки. Морально змушують зробити всі їхні аналізи та тести, під видом що це останній шанс для вашого улюбленця. Доставили туди собачку з простим отруєнням, а лікували вони його від чумки, проста викачка грошей, шахраї!
Поїхали до іншого лікаря і нам поставили діагноз за пару хвилин, а ця "кантора " 3 дні лікувала собачку і майже не долікувала до смерті. В загальному, ЛЮДИ, НЕ ВЕДІТЬСЯ НА РЕКЛАМУ ТА КРАСИВИЙ ІНСТАГРАМ, ЦЕ ВЗАГАЛІ НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ.

Тарас
17 февраля 2022 в 23:30

Всім рекомендую, спеціалісти своєї справи, сервіс на вищому рівні. Компетентні працівники. З любов'ю ставляться до пацієнта.

Liliia
05 февраля 2022 в 3:59

Залишились тільки найгірші враження від співпраці з ними. Мало того що діагноз поставили взагалі неправильно, улюбленець чуть не помер через халатність цих «лікарів». Після курсу прописаного ними собачці ставало все гірше і гірше, а платних дорогих тестів робили все більше під виглядом «щоб зрозуміти з чим ми маємо діло». Ні в якому разі не рекомендую цю ветклініку, від слова «євро» тут хіба що ціни, а послуги на рівні «студентів 1 курсу»

Настя
29 января 2022 в 12:26

Все дуже гарно, чисто і основне -лагідно, без хамства. Моя дівчинка-Бася навіть не смикнулася. Дякую

Марія
27 января 2022 в 2:44

Робили вакцинацію в цій клініці. Сподобалось відношення до тварин.
Розпитувались про самопочуття, чи є скарги, як перенесли попередню вакцину.
Перед цим дзвонили і нагадували про вакцинацію. Тут затишно та комфортно. Ми задоволенні ️

Оксанка
14 января 2022 в 5:20

Вдруге маємо досвід з цією клінікою і вдруге розчаровані досвідом! Вдруге неправильно поставили діагноз і собачка померла! Не рекомендую, компнтенції немають, просто викачка грошей і муки тварини (

Юрій
14 января 2022 в 0:49

Хороша обстановка, приємні працівники, індивідуальний підхід до кожної тварини) В мене великий кіт і дати йому таблетку це проблема. Враховуючи те, що тут знайшли до нього підхід, дали таблетки, відповіли на всі запитання про здоров'я мого кота, однозначно рекомендую цю клініку!

Влад
04 января 2022 в 3:23

Прекрасна ветклініка. Єдине, що ціни трішки зависокі, і не працюють в ночі. А так персонал хороший, стараються гарно і чітко пояснити проблема яка виникла у вашого улюблинця.

Віталік
05 августа 2021 в 21:54

Возив собаку яка немогла родити. Двох родила наступне нейшло пройшло більше трьох годин ніхто непоміг киди я звертався подзвонив, приіхав 19.20 роблять до 20.00. Оперативео олянули собаку вага, температура, серце потім ренген. Голова велика непроходить треба робити розтин. Годую двох малих і чикаєм. Зробили операцію і маю живу собаку іще трьох малих. Лікарям Велике спасибі. Якби такі лікарі лікували людей в нас би небуло хворих.

Анна
24 июля 2021 в 0:04

Привели кота з циститом, нам взяли всі аналізи (недешеві), призначили лікування.
На ранок коту було легше, кіт самостійно пісяв, повели на контрольний огляд.
Нас приймав вже інший лікар, бо тієї лікарки, що приймала вперше не було.
Дозу препарату «стоп-цистит» було зменшено в 2 рази (попереднім лікарем по телефону) та і мій чоловік наголосив на другому огляді, що потрібно дати 3/4 таблетки, але той лікар вирішив по-своєму і дав 1,5 таблетки.
Вдома у кота почався анафілактичний шок, ми відразу повезли кота в клініку, його відкапали. В кота від того стану і стресу розвинулась гостра затримка сечі і вони кота цілий день мучили, тиснули на живіт, боялись поставити катетор і відтягували до завтра. Кіт цілу ніч був в жахливому стані.
Зранку повезли його в клініку на Острозького і лікар Василь Михайлович ургенто поставив катетор і вивів сечу (за що ми йому дуже вдячні), яка була бордова від крові. На разі кіт з катетером і важкий. Лікування ще триватиме довго.
Коту не надали правильного лікування, не дали антибіотика, а їхнє лікування просто дурниця як виявилось, після того як проконсультувались в інших спеціалістів.
Звернулись з циститом, а забрали вмираючого кота, а котику лише рік.
Не знають як справитись і відразу ж кажуть їхати до Львова у клініку з їхньої мережі.
Не раджу нікому звертатись в цю клініку, якщо Ви не хочете втратити своїх тваринок!

користувач
17 июля 2021 в 18:05

Поставили неправильний діагноз. Котик чуть не помер. Відвезли в іншу клініку, де його врятували. Ветеринари цієї клініки не компетентні у своїй справі. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Наталя
17 июня 2021 в 9:06

Однозначно рекомендую.
Приємний, висококваліфікований, привітний та турботливий персонал.
Гарне ставлення як до домашніх улюбленців, так і до їх господарів. Постійна підтримка в телефонному режимі.
Дякуємо вам

Zoranui
27 февраля 2021 в 14:48

Багато разів робив обстеження своїм собакам і котам лікарі спеціалісти одразу роблять аналізи призначають ліки тварини здорові

Михаил
25 февраля 2021 в 20:25

Прийшли з песиком, були проблеми. Все що треба зробили, аналізи, УЗД. Через пару днів операцію. Все на вищому рівні. Всі рахунки роздрукували.

Роман
19 февраля 2021 в 10:45

Деякий час до цього привезли собаку з отруєнням, лікарі сказали що у нього сказ на відмовились приймати та випхали за двері (

Добавить отзыв