UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка / Клініко-діагностичний кабінет хвороб дрібних домашніх тварин

Адрес Тернопіль, вулиця Князя Острозького, 94
Телефон +380 (96) 003-88-00
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота08:00-17:00
воскресенье10:00-14:00
Сайт ternopil.info/vet/vetklinika-ostrozkogo
Рубрики Ветеринарная лечебница, Медицинская клиника
Оценка 2.6 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Ветеринарна клініка Eurovet / Closed — Тернопіль, просп. Злуки, 18/178
Ветеринарна клініка Турбота — Чортків, вулиця Залізнична, 8
Ветеринарна клініка та аптека Vet Help — Кременець, вулиця Симона Петлюри, 185
Похожие компании в категории
Ветклініка Айболить — Тернопіль, вулиця Богдана Лепкого, 3
Клініка Дрібних Тварин — Тернопіль, вулиця Омеляна Польового
o.vet — Тернопіль, вулиця Академіка Горбачевського, 1
Zoovetkomora — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 45а

Ветеринарна клініка / Клініко-діагностичний кабінет хвороб дрібних домашніх тварин отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
15 марта 2024 в 6:11

ДЯКУЮ лікарці Оксані, яка дуже старанно полікувала нашого котика Шафрана. Всім рекомендую цю чудову клініку.

Grygorii
27 декабря 2023 в 14:18

Дякую за допомогу моєму улюбленцю. Персонал дуже дбайливий та чуйний. Хлопці старанні - молодці.

Леся
12 декабря 2023 в 3:10

Хочемо дуже подякувати всьому персоналу клініки. Тут працюють дійсно фахівці своєї справи, люди з великим, добрим серцем, які мають величезний досвід, люблять свою роботу, люблять тварин і готові надавати допомогу. Величезна подяка хірургу клініки, який буквально врятував нашого улюбленця! Нас дуже вразило, як кожний відповідально і сумлінно виконує свою роботу в цій клініці. Радимо усім, кому потрібна допомога, звертатися саме у цю клініку.

Тимур
11 ноября 2023 в 11:54

Врятували мою найкращу подружку.
Мою Асті, мого шарпейчика.
Велике дякую, для мене це надважливо.
Жодна клініка в Тернополі не бралася за собачку.
А вони врятували мою красуню
Все добре, хвостик бубликом

Богдан
21 сентября 2023 в 3:31

Жахливо!
Спілкування з людьми жахливе! Звернувся за медичною допомогою а отримав у відповідь монолог про те яка у мене недорозвинена тварина, і чому вона кричить коли температуру міряють. На запитання чи ви лікар? У відповідь отримав «майже».

Хто
19 августа 2023 в 20:36

Були там у вересні. Просто жах. Смердить. Стіл таке відчуття ніби заляпаний був. Зробив рентген не з першого разу, і то зі словами «та переверніть пса на спину, щось не можу нічого зробити» собаку була збила машина. Ніякого знеболюючого, заспокійливого не дали. Зато як взнали що зʼїхало бедро, так все рівно рухали ту лапу. Коли попросили зробити на всі лапи, бо він не ставав на одну передню. Сказав добре. В результаті зробив тільки на задні і на задні. Тепер добираємся не до підвального приміщення. Пса прийшлось нести двом людям, як в лежачому положенні, щоб його нічого не боліло, і жіночка робітник каже, а що сам не може ходити? Відповіли: «раз несемо то не може» на що вона каже до нас «машина збила, то точно». Там доречі тоже смерділо. Поставили пса на столик. Прийшов якийсь чоловік, почав щупати навіть не там де робили рентген. Ну ок. Далі просто говорив. Фото рентгену нам скинули тільки через 3 години, може і більше. Хотя сказали що скинуть зразу. Вже як майже приїхали в інше місто тоді вже скинули. На щастя нас прийняли в іншому місті з травмами собака. Але там взнали що в нього ще поломана передня лапа, на яку поставили катетер. Значить висновок. Санітарії нуль. Не опитні. Коли просиш зробити рентген ще на якусь частину тіла, погоджуюсь, а потім забувають.

Тарас
02 августа 2023 в 10:25

Даже погане ставлення до людей Нівякому разі не рекомендую звертатися в цю клініку. Діагнози ставлять не правельні

Рей
23 июля 2023 в 3:32

Собаку збила машина, повезли у клініку. Мали зробити рентген, пес виривався бо боявся та було йому боляче, не давали йому ніяких заспокійливих або знеболювальних, також там брудно, смердить. Потім зробили огляд після рентгену. Порекомендували клініки в інших містах, але сказали ще що краще приспати бо великий шанс того що не приймуть. Цій клініці більше гроші потрібні ніж здоровʼя тварини. Будьте обережні, та дивіться на коментарі. Не рекомендую. Зараз із собакою все добре, живе та насолоджується життям.

Арина
26 июня 2023 в 14:22

Кошмар
Люди навіть не можуть зробити якісно рентген знімок з першого разу. Не рекомендую цю клініку. Краще звертайтесь на Курбаса 5, хоч там і немає рентгену але гарні спеціалісти
Нова клініка, але вже має добрі відгуки по місту

zilora777
23 июля 2021 в 21:52

Звертаємось у цю клініку вже не перший раз.
У лікарів завжди відповідальне ставлення до вирішення проблеми тварини.
Тепер особливо зручно, що на місці є можливість зробити різні види досліджень, як от УЗД, і т. П.
Особлива подяка Оксані Богданівні, яка сильно переймалася вилікуванням нашого кота.
Успіхів Вам і всього найкращого!

Женя
18 июля 2021 в 22:51

Не рекомендую цю клініку. Принесли собаку на капання. Вони як завжди все спішать. Поставили капати на максимум. Принесли до дому і собака до ранку не вижила. Та щей ціни"КОСМОС"

Саша
05 июля 2021 в 13:56

Роками стерилізую домашніх і вуличних кішок в цій клініці. Жодного разу ускладнень не було. Можливо дорого, але зате я спокійна за тваринок, впевнена, що операцію зроблять на відмінно. Цього року стерилізували 3 вуличних кішки, накладали внутрішні шви, все настільки добре загоювалось, що я на четвертий день знімала попони.

Микола
27 июня 2021 в 15:12

Стали жлобами. Не встиг зайти і запитати про пораненого пса, якого знайшов на дорозі, зразу "консультація платна 150 грн".

Рудяк
25 июня 2021 в 22:56

Принесли папугу! Оглянули її в коридорі сказали все добре і прописали ВІТАМІНИ ДЛЯ СВІЙСЬКИХ ПТАХІВ! Розводити їх потрібно було 1 пакетик на пару літрів! Нагадую у мене маленька папужка. Через тиждень вона померла. Працівники хамлять! Ціни високі

Віталік
25 июня 2021 в 17:29

Хороша клініка, відповідальні лікарі, часто приводжу на огляд свою собаку, завжди якісно надають консультації. Рекомедуватиму іншим звертатися про кваліфіковану допомогу сюди.

Адріана
20 июня 2021 в 13:10

Дійсно хороші, розумні лікарі
Роблять операції різної складності
Коли всі інші вет лікарні Тернополя відправляють в Львів то тут є мудрий лікар який береться за операцію

Наталя
06 июня 2021 в 20:28

Якщо Вас цікавить, як в найкоротші сроки позбавити свого улюбленця здоровя і життя? - То Вам в цю клініку! Сервіс, який нікого не залишить байдужим- лікарі, які при Вас в лотерею будуть розігрувати діагноз Вашої тварини! Тут Ви проведете незабутні години очікування -коли ж нарешті «Ваш» лікар «захоче» Вас прийняти - без різниці, чи тварина стікає кровю чи вже непритомна і Ви просите допомоги! А коли прийме, то буде робити фотографіі смішного грубого котика на память, в той момент, коли йому буде пртрібна допомога! У відповідь- «Дякуйте, що Ми вас лікуємо! Ніхто більше не візьметься! ». Так звісно, після іхнього лікування, ні одна клініка в Тернополі не бралася за лікування моєі тварини. Оскільки, процент того, що вона виживе був мінімальний! Я звернулася в клініку з проблемою частого сечоспускання в кота- в нас діагностували цукровий діабет 2 ст. -Зразу посадили на інсулін. Йшла я звідти з котом, який вже не їв і не пив, і був майже без тями з глюкозою поза 33! Я довго думала чи писати цей відклик - але я більш ніж впевнена - тут не люблять ні тварин, яких лікують, ні людей, які приносять Ім гроші за спасіння своіх улюбленців!

Марія
27 мая 2021 в 16:29

Звернулись з собакою (пекінес-13 років).
Нам зробили аналіз крові: біохімічний та загальний. Сказали, що це анаплазмоз. Капали 4 дні, також назначили 3 уколи та таблетки. Після 3-го капання собаці стало набагато гірше, а ще через два дні собака померла.
Ходити туди чи ні, ваше рішення. Але відгук лишити мушу, так як, вважаю, що лікарі не достатньо кваліфіковані і, можливо, тільки через їхню помилку моя собака померла.

Алина
04 июля 2020 в 2:49

Собака потрапила у ДТП. Не знаю чи правильно лікар назначив уколи, але будемо сподіватись, що виживе.
Хочу відмітити жахливе ставлення ветеринара до людей, після якого ще більше вганяєш себе в депресію.
Йти чи не йти - вирішувати вам, але спасибі, що хоч оперативно обезболили.

Надя
03 июля 2020 в 4:19

Завжди оперативна допомога! Аналізи крові, сечі, УЗД. Лікарі і персонал доброзичливі до тварин і їх господарів. Ціни помірні. Лікуємо своїх тварин тут на протязі 20 років! Дякую!

Добавить отзыв