UAOTZYV.COM

ТАКСІ ТЕРНОПІЛЬ 549 www.taxiternopil.te.ua

Адрес Тернопіль, вулиця Василя Симоненка, 7
Сайт 549.com.ua
Рубрики Такси, Прокат автомобилей, Транспорт
Оценка 1.8 45 отзывов
Похожие компании в категории
Таксі Пілот — Тернопіль, Підволочиське шосе, 35
Оптимальне Таксі / OPTI 579 Тернопіль — Тернопіль, Крушельницької 18, кабінет, 608, 6-й поверх

ТАКСІ ТЕРНОПІЛЬ 549 www.taxiternopil.te.ua отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
01 ноября 2023 в 14:03

Сьогодні моя знайома якій немає 18років, їхала таксі зранку телефон пропав у машині, в день він звязався і почав вимагати винагороду 20000тисяч гривень за телефон. Сказав сісти в машину щоб більше уточнити про «винагороду». Номер машини ВО7931СК фірма 549. Зверніть будь ласка увагу, тому що це не адекватна поведінка водія. Дякую!

Вовік
23 октября 2023 в 11:41

Сьогодні замовляли авто, крім того що не приїхав під під'їзд, хамив. Жінка сівши зауважила щоб виключив час очікування. Через 2 хвилини це перейшло в сварку, так як водій не підтвердив початок поїздки. Дружина сказала водію зупинити машину, так як не збиралась переплачувати за поїздку. Водій вийшов і почав посилати дружину на х*й і інші мати. Як мені на це реагувати якщо людина старших років? Бити за таке по морді? Відійшли від нього, но і в свій адрес почув словечка.
Подзвониш на гарячу лінію, де нам сказали що ми вийшли не оплативши. За 2 хв поїздки ми мали доїхати до місця прибуття, серйозно? Не сервіс А дно! Шкода що не побив морду виблюдку шоферу за таке!

Наталия
10 августа 2023 в 1:56

Дуже погані диспечери. І менеджер не відповідає на дзвінок звернення!
Вчора мене просто вибили і зразу автовідповідач - оцініть роботу. Сьогодні з малою дитиною на руках викликаю таксі до лікаря, а диспечер не дає повторити адресу -передзвоніть і вибиває. Агов! У людей є діти, може варто дати людині назвати декілька раз адресу? Не завжди є можливість надзвонювати вам декілька раз.

Саша
22 июля 2023 в 14:56

Водій бидло! Інакше не скажеш, попросила поставити валізу у багажник, вона відносно не важка (тим більше для чоловіка), почав прикидатись що у нього щось з ногою, хоча його не затруднило встати відкрити багажник, а далі дівчина має сама дьоргати валізу, бо у вас водії криворукі і ліниві!? Поїздку я звичайно скасувала! Сервіс у вас нульовий! Якщо хочете мати клієнтів, вирішіть ці проблеми бо це просто позор успіху вашій компанії надалі не бажаю)

Софія
14 января 2023 в 10:01

Пишу цей відгук особисто для Вас, пане водій на чорній тойоті, позивний 90. Ви вчора стали для мене рідною по духу людиною. Ще не перевелися добрі, щирі та ввічливі люди.
Всім іншим водіям та диспетчерам велике "неДЯКУЮ". Виявляється (чого я справді не знала, так як ночами зовсім не їжджу, та й майже не користуюся послугами таксі), щоб мене швидко забрали серед ночі вулиці з двома дітьми і багажем потрібно було просто сказати диспетчерові, що я доплачу, якби знала, що таке є, то не викликала наївно таксі годину посеред темної вулиці без світла. Бо ж на мої валізи треба вільний багажник. Хоча за годину вона таки була, мабуть і не раз. Між іншим В чорну тойоту мої речі легко помістилися. В мене виникає риторичне запитання, Люди, Ви люди? Невже Ви думаєте, що заробите всі гроші світу? Шок і образа за те, що ти живеш за правилами, правильно, чесно і наївно думаєш, що всі теж так живуть. Я вже не буду згадувати більше про мораль, а тим більше про те, що в нас війна, мали б люди вже нарешті опам'ятатися, зробити висновки і бути людьми. Але вчора в усій службі таксі 549 їздила вночі тільки Одна Людина з великої літери, це чоловік на чорній тойоті з позивним 90. З такими людьми як Ви буде будуватися нова Україна: вихована, культурна, чесна, приємна і справедлива. Велике вам дякую.

Настя
01 октября 2022 в 21:50

Моя родина до сьогоднi були, задоволнi корпорацiею549. Велике розчаровання. Ноль культури, хамство водiя. Диспетчера дуже не милi. Не рекомендую.

Alexis
05 мая 2022 в 12:50

Навчіть своїх водіїв працювати з безготівковою оплатою! Для чого вам мобільний додаток, якщо ваші водії не вміють підтвердити оплату і катаються за чужий рахунок? !)

upd: чорний форд, позивний 70. Моя мама з велетенськими пакунками для допомоги військовим і переселенцям сама тягала в багажник і з нього, шукаючи волонтерське місце збору, отримала від водія псіхи ''чи він ще довго має чекати, бо в нього наступне замовлення''. 549, якого біса в вас такі люди працюють в теперішній час? !

користувач
15 февраля 2022 в 15:24

Водій 285 на білому хюндаі позбавив вас постійного клієнта. Напишу, щоб всі мали на увазі, що каляску (яка складається) вони не візьмуть, одного дорослого з немовлям на руках і 2 дітей (5,7 років) на заднє сидіння також не беруть. Водій хамло ще те, його принца мали попередити, що буде каляска, коли сказали де тоді крісла дитячі, він сказав що немає, напевно очікува моделей з показу везти, а тут мама з дітьми попалась йому. Ніколи не буду більше користуватись вашими послугами і не раджу нікому, так як є багато інших, культурніших, таксі
І на рахунок правил, то ваш водій Володимир 285 повинен був бути в масці і не паркуватись на пішоходному переході (маю докази, фото) і ми питали тиждень назад на рахунок автокрісел, то в вас іх не було! Що я мала тоді робити з трьома малими дітьми, які не мають відповідного зросту до Ваших пасків безпеки? І машина була ніякий не гібрид, а з величезним багажніком

Сергій
09 февраля 2022 в 21:51

Не вдалося скористатися. Всі машини зайняті. Телефонував в 10й ранку і в 17.00 все без змін. Нажаль

Саша
01 февраля 2022 в 7:04

Викликала таксі на дружбу приїхав водій на машині Kia їхала на новий світ. Встав в пробці на руській вулиці від першого світлофору і не перестроївся в інший ряд щоб об'їхати пробку в ітозі стояли хв 30 у зв'язку з тим що стояли довго вартість поїздки вийшла на 20 грн дорожче. Тим більше якщо людина викликає таксі означає що вона спишить треба то враховувати!
Правила я знаю! Але треба думати, що людина може спишити і не готова стояти в пробці по пів години. Зрештою що іншої дороги нема щоб добратися туда? Чому водій не вибрав інший маршрут? Всеодно більше ніколи не буду користуватись послугами вашого таксі. На все добре.

Ира
17 января 2022 в 8:08

Сервіс дно, як два рази викликати машину і вони беруть не ту людину? Не то що чекаєш по 10хв, так щей беруть не того за ким приїхали

Евгений
16 ноября 2021 в 10:11

Водії дуже часто порушують ПДР 15.9 (е)
Ще й обурюються на зауваження!
І це не смуга для маршрутного транспорту, а посадковий майданчик!
А ваша відповідь на мій відгук просто "ДІЧЬ"!)

Наталия
14 октября 2021 в 21:42

Замовляла таксі до 7 хв. Їхати треба було з БАМУ НА АВТОВОКЗАЛ зазвичай
поїздка здійснюється до 10 хв а тут цілих 30 хв чомусь обїхавши всі масиви незважаючи що пробок зранку не було, а можна було просто поїхати через універсам. Музика звучала на весь салон. Заплатила 80 грн. Навіщо забирати у мене скільки часу. Більше не скористаюсь цим сервісом і нікому його не рекомендую. Дуже погано

Olena
11 октября 2021 в 20:01

Останні кілька тижнів не можливо викликати таксі. Сьогодні в 8.30 зробила замовлення і аж 9.45 мені віддзвонили, що машини немає. Дуже зіпсувався сервіс. Дуже шкода.

Оксана
27 сентября 2021 в 9:58

Хоч є багато хороших таксистів на службі, але грати в лотерею хто приїде - не хочу. Водій перед виконанням повороту ліворуч перетнув подвійну суцільну лінію, певний час їхав зустрічною, після чого виконав поворот. Коли я зробила зауваження, він почав сперечатися, що він нічого не порушив, оскільки перетнув на переривчасті лінії. Згідно ПДР поворот ліворуч здійснюється з крайнього лівого положення, а не з зустрічної смуги. На зауваження зреагував агресивно, хоча я попросила їхати по ПДР, оскільки це моя безпека і водій несе відповідальність за пасажирів під час їзди. Службі рекомендую перевіряти рівень знань водіїв, перед тим як наймати їх на роботу. Для мене цієї служби більше не існує.

Василь
11 сентября 2021 в 7:35

Жахливе відношення до клієнта. Розказують, що треба повідомити чи є сумка і з чим. Я повинен передбачити, яке в нього авто.

Виктория
03 сентября 2021 в 10:50

Завжди наголошую про те, що потрібна машина з терміналом! І майже завжди приїжджають водії без терміналу
Також диспетчер повідомляє, що авто прибуде за 5 хв. Але варто лише запізнитися на 2-3 хвилини і водії уже дзвонять з наїздами, що вони очікують більше 10 хв. Водії вмикають лічильник ще до того, як прибудуть до клієнта. Однакова відстань по вільній дорозі, то 35, то 45 то 55, в чому справа?

Михаил
30 августа 2021 в 4:35

Давно пользуюсь данным сервисом и нужно признать что есть значительные изменения, и в первую очередь это качество автопарка.

Таня
21 августа 2021 в 16:33

Сьогодні викликала два таксі 549 одне приїхало за 3 хвилини, іншу машину продовжувала викликати 30 хвилин. В кінцевому результаті сказали немає машини, так вже не в перше (коли на той час поблизу місця мого замовлення стоять 3 машини просто без замовлення).
Краще користуватися іншими фірмами таксі!

sonce
28 июля 2021 в 7:34

Брали таксі вчора позивний 907, не дає здачі, каже що немає. Та так з кожного клієнта по три чотири грн то є неправильно. І з хамською поведінкою.

Добавить отзыв