UAOTZYV.COM

СВР Маркет вікон та дверей

Адрес Тернопіль, вулиця Коцюбинського, 6
Телефон +380 (98) 320-29-29
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-19:00
Сайт svrmarket.com.ua
Рубрики Интернет-магазин, Алюминиевые окна, Магазин напольных покрытий, Магазин мебели, Межкомнатные двери
Оценка 1.2 6 отзывов
Похожие компании в категории
Неотек — Тернопіль, вулиця Руська, 9
Октава Маркет — Тернопіль, вулиця Текстильна, 28
Магазин побутової техніки LARGO — Тернопіль, м, вулиця Князя Острозького, 14
Світ Матраців — Тернопіль, просп. Злуки, 18

СВР Маркет вікон та дверей отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
First
01 февраля 2021 в 2:36

1. Замовлені вхідні двері були доставлені із "срібною" фурнітурою, хоча домовлялись про "бронзу". Майстри монтажу лише розвели руками, мовляв "наша справа лише монтаж".

2. Перший досвід нічому не навчив і були замовлені міжкімнатні двері. Термін виконання з моменту замовлення збільшився ТРИкратно. При цьому про зміну дати готовності доводилось з'ясовувати самому, власним дзвінком до менеджера. Сам менеджер не вважав за необхідне інформувати.

Плюси: зручне розташування (в 21 столітті не принципово)
Мінуси: неоправдано дорого (в тому числі замір - 150грн, при тому що потім все одно дають підписати згоду з розмірами, страхуючись від неточностей), байдужість до термінів виконання.

Висновок - не рекомендую.
А жаль.

Оксана
30 января 2021 в 6:41

Не рекомедую нікому! Не професійні, не відповідальні. До 5 місяців робили двері, які не правильно заміряли. Єдиний плюс-це майстер Олег, який монтував. Тому, бережіть свої нерви і свій час!

Ігор
17 января 2021 в 4:34

Вражає байдуже ставлення до роботи і клієнтів. Неодноразово проводив замовлення і вхідних дверей і вікон в квартирі і на балкон, все було добре, менеджер і монтажники відповідальні, все зробили в короткий термін. На цьому тижні маючи позитивні враження від фірми пішов для замовлення міжкімнатних дверей. Вибрав колір, модель, попросив, щоб порахували, хоча б приблизно, знаючи, що остаточно буде після замірів. Менеджер сказав, що порахує і віддзвонить. Та мабуть часу не мав 3 дні чекав дзвінка. Нарешті я знайшов час і знову приїхав і все начебто вперше, попередніх записів про замовлення немає, адже клаптик паперу на якому він записав звичайно загубився. Я вже не йду, поки не дочекаюсь відповіді, адже знову почали з вибору моделі, кольору. Для прорахунку, йому знадобилось 4 хв, невже попередній раз при відсутності клієнтів цього зробити неможна було? Але це ще не все. Уклінно попросив його, щоб організував майстрів для заміру, бо ті, хто зможе відкрити квартиру будуть в Тернополі ще 2 дні, або нехай подзвонить, якщо якісь будуть неточності. І так до сьогодні ні дзвінка, ні замірів, нічого. Ось так працюють з клієнтами! Думаю дирекції варто звертати увагу на менеджерів. А моєї ноги у Вас більше небуде! Дякую за розуміння!

Тетяна
02 марта 2020 в 6:41

Сервіс змушує бажати кращого.
"Не знаємо", "а може. "
Просто відпадає бажання щось замовляти.

Ира
04 февраля 2020 в 15:57

НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ! Замовили двері. Через міс. А то і більше до нас подзвонили і сказали що у них звільнились працівники тепер у них новий персонал а попередні не встигли зробити замовлення, попросили вибачення і сказали що тільки подають його. Ми поставились з розумінням і сказали що почекаємо. Ну ось пройшов ще один міс. Ми сьогодні зателефонували щоб запитати яка ситуація і коли будуть двері і були просто в ШОЦІ нам сказали те саме, що замовлення ще не подали і т. Д. Дуже розчаровані (через таких недоумків і плямується репутація фірми (

Вася
30 января 2020 в 10:40

Незадоволений сервісом обслуговування, переплутали і замовили двері навпаки замість правих ліві, а тепер щей навіть розмовляти небажають! Не рекомендую. Хто тепер відкодує моральний збиток! Нема кому. Шарашкіна контора

Добавить отзыв