UAOTZYV.COM

Sushi Master / Guru Food

Адрес Тернопіль, вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 32
Телефон +380 (68) 803-30-33
Часы работы 10:00-22:00
Сайт guru-food.com.ua
Рубрики Суши, Ресторан с суши-конвейером, Ресторан японской кухни, Доставка готовой еды, Cуши на вынос
Оценка 3.5 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Sushi Master — Тернопіль, вулиця Руська, 19
Похожие компании в категории
Суші-ко — Тернопіль, вулиця Текстильна, 28-Ч
Суші-бар Каламбур — Тернопіль, вулиця Київська, 10б
Каштанова сім'я ресторанчиків — Тернопіль, вулиця Крушельницької, 14
Суши-Хата — Тернопіль, вулиця Листопадова

Sushi Master / Guru Food отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sarah
08 февраля 2024 в 13:33

Чекала, чекала, так і не дочекалась суші на самовиніс 3 години. Клієнтоорієнтованість на «вищому» рівні. В результаті-зіпсований настрій і порожній шлунок, дякую!

Riyanshi
12 января 2024 в 17:53

Це був неймовірний досвід. Я там їла вперше і після їжі в інших закладах я заходжу в "GURU", тому що це моє постійне місце, як і в Тернополі

Женя
24 мая 2023 в 6:12

Була в гуру фуд на вулиці Руська, та не можу найти заклад в центрі на карті тому пишу тут, замовляла філадельфію Асай, рол Токіо та гункани з вугрем, суші просто жахливі, через лосось на філадельфії можна побачити рис бо вона дуже тонка, до того ж пересолена, як я знаю якщо пересолюють рибу то мають наміри приховати її не першу свіжість, як написала вкінці я замовляла ще гункани та замість гунканів я отримала нігірі з тонюсіньким вугрем, і це вже не перший раз бо пів року тому також там замовляла роли тож замість одного рола принесли зовсім інший, дівчинка, що за касою постійно ходить незадоволена з кислою міною, добре, що хоть офіціант ввічливий попався, видно, що хлопець знає свою роботу та відноситься до неї відповідально.
атмосфера це єдине, що рятує цей заклад порівняно з іншими критеріями, та нічого особливо в ній немає тому 3 зірочки.
зробіть ціни дорожчими та хоча би не травіть людей

Софія
30 апреля 2023 в 8:37

Замовляли сет суші «Соковитий» в закладі по вулиці Руській, завжди замовляли доставку у вас а зараз це просто жах давно такого не їли, лосось такий тоненький що аж просвічується на тому рисі, все розпадалось, дуже шкода що так спортились

Саша
12 апреля 2022 в 22:17

Найкращі в Тернополі, три роки замовляю тільки тут і кожного разу кайфую від вашого закладу і ролів

Женя
08 апреля 2022 в 13:42

Замовляла на невелику компанію, всім сподобались, кожен знайшов для себе фаворита. Доставка вчасна, все супер, всі задоволені

Валентин
30 марта 2022 в 9:12

Хорошая доставка, вкусно, вовремя перевезли заказ, очень отзывчивый персонал при заказе по телефону

Анастасія
06 марта 2022 в 10:36

Декілька раз замовляла доставку суші. Привозили в зазначений термін, суші смачні, одні з найкращих у Тернополі.

Женя
12 января 2022 в 1:10

Відкрились на Тарнавського нещодавно. Не сподобалося. Замовили сет із різних ролів. Враження таке собі. Роли розвалювалися, не тримались купи, і смак наприклад мені не сподобався. Не те що щось гидке, скоріше без смаку якого очікуєш коли смакуєш улюбленими ролами.
Р. S. Зайшли ще раз, дали другий шанс) Були інші суші-майстри на кухні. І знову розчарування. Якесь усе, або без смаку, або перебір з деякими складовими які повністю затьмарювали смак риби.

Саша
03 января 2022 в 13:18

Суші замовляли за тиждень до Нового року! Везуть вже більше години. Приносять вибачення за незручності бо в них "завал" і пропонують знижку 30 відсотків на наступне замовлення протягом місяця. Та хто ж буде робити ще те зомовлення як такий сервіс? Необхідно розраховувати власні можливості, а тоді приймати замовлення в такій кількості. Клієнти не повинні відповідати за Ваші помилки і непрофесіоналізм!
chat_bubble Відповісти thumb_up_alt Корисно reply Поділитися

Юлія
29 ноября 2021 в 3:00

Новий заклад. Все смачно, чисто, акуратно і дуже вічливий персонал. Приємні акції на страви. Місце де суші можна поїсти в закладі (вдома сидіти не хочеться)

користувач
28 ноября 2021 в 4:35

Понад рік ми бронюємо робочі місця в цьому ресторані принаймні раз на тиждень. У цьому бізнесі є чудова кухня, включаючи соковиті та смачні булочки. Вітаємо з дотриманням термінів виконання замовлення. Суші -майстер, без сумніву, найкращий ресторан міста.

Женя
31 октября 2021 в 23:17

Раніше ми могли самостійно доставити своє перше замовлення додому (ми щойно це зробили). Послуга не відрізняється; ми просто економимо час, використовуючи його. І ролі такі ж привабливі з точки зору зору та смаку, як і за змістом. Соковитий.

Добавить отзыв