UAOTZYV.COM

Студія дизайну VictoryDesign - дизайн інтер'єру, квартир, фасадів будинків, котеджів, офісів, кафе

Адрес Тернопіль, просп. Злуки, 8
Телефон +380 (98) 307-02-75
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт victorydesign.com.ua
Рубрики Дизайн-студия
Оценка 5 21 отзыв
Похожие компании в категории
САЛОН ДЕКОРУ СІЄНА — Тернопіль, вулиця Чайковського, 40
OLDORCS — Тернопіль, вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 36
Лазерна Граверня — Тернопіль, Бродівська вулиця, 44
Art fusion Салон дизайну та декору та інтерєру — Тернопіль, 6-А, вулиця 15-го Квітня

Студія дизайну VictoryDesign - дизайн інтер'єру, квартир, фасадів будинків, котеджів, офісів, кафе отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
15 января 2024 в 22:18

Вдячні Вікторії за приємну та плідну співпрацю по створенню краси та затишку нашої оселі! Варто наголосити на слові «співпраця», адже Вікторія зуміла, не тільки дослухатись до наших побажань і мрій, а професійно підійти до всіх наших забаганок!

Vasyl
02 октября 2023 в 15:42

Одна радість працювати з Вікторією
Врівноважена людина з досвідом яка спочатку прислуховується до ваших вподобань, а аж потім дає свої поради та рекомендації, одним словом - професіонал своєї справи. Робила дизайн складної квартири дистанційно (тільки по кресленнях без фізичних замірів), було пророблено і прораховано все до деталей. В кінцевому результаті - заощаджені кошти на залишках матеріалів і на роботі майстрів. Результат вражаючий, сусіди труть потилиці і вітаються крізь зуби Тільки позитивні враження та відгуки, співвідношення ціна/якість - 5* з 5*

Sofiya
15 августа 2023 в 18:31

Вдячна Вікторії і всій команді за розробку затишного, оригінального проекту, за якість, креативність, врахування всіх деталей та побажань

користувач
14 февраля 2022 в 16:26

Задоволений результатом звернувшись до VictoryDesign. Професійний підхід до справи, оригінальні, та швидкі рішення, вміння чути і розуміти побажання… Рекомендую!

Саша
03 января 2022 в 20:06

Дуже задоволені роботою дизайнера! Все супертак як ми хотіли! Вікторія професіонал своєї справи! Звертайтесь не пошкодуєте, а зекономите свій час і нерви? Що важливо аід час ремонтуПеревірили особистоРадимо на 100%

Саша
09 декабря 2021 в 22:01

Замовляли дизайн-проект будинку, дуже задоволені результатом. Отримали повний комплекс послуг з авторським супроводом.

Саша
17 октября 2021 в 5:47

Я дуже задоволена співпрацею з Вікторією. Це чудовий дизайнер. Були враховані всі наші побажання у створені дизайну нашої кавярні. Підтримка і допомога постійна, протягом всіх ремонтних робіт. Дуже дякуємо! Гарних і цікавих Вам проектів!

Елена
16 октября 2021 в 3:06

Мені дуже сподобалася співпраця з дизайнером студії. Нам було запропоновано цікаве перепланування квартири. Також по стилістиці все співпало з нашими побажаннями. Все виконано якісно. Враховані усі побажання. Як результат - затишна квартира.

Олег
22 сентября 2021 в 13:55

Професійний підхід, уважність до деталей та компонування. Врахували всі моі забаганки, та створили приємний та сучасний дизайн!
Навіть музична кімната, де акустичні параметри це головне, мирно межує з кабінетом та має естетичний вигляд!
Рекомендую!
P. S. Кольорову гамму підібрали з першого разу, в цьому я переконався коли колір попросив замінити на придуманий мною)

Eugene
20 сентября 2021 в 8:08

Перш ніж звернутись до дизайнера, я навіть не знав якого кольору мають бути стіни в моїй квартирі. Після зустрічі з Вікторією зрозумів усю послідовність, починаючи від вхідних дверей до годівнички в стилі Рококо) Вона вміє простою мовою пояснити складні речі, з абстрактних ідей створити цілісну картину. Про себе скажу, що дизайн та ремонт в квартирі зроблений з врахуванням всіх моїх смаків. Більшості людей що народились та виросли у Радянських квартирних мурашниках, в стилі мінімалізм, важко зрозуміти про що я говорю, але раджу спробувати) І ще порада з власного досвіду: ніколи не навязуйте дизайнеру свої ідеї, оскільки результат може вас розчарувати! Рекомендую!

Женя
28 августа 2021 в 7:29

Дуже задоволені роботою студії дизайну VictoryDesign. Нам був розроблений дуже вдалий та крутий дизайн будинку. Робота з дизайнером була приємною, Вікторія приділяла увагу всім деталям та дуже швидко зрозуміла чого ми хочемо. Дуже професійний підхід до роботи, кваліфікована консультація. Дуже дякуємо студії дизайну VictoryDesign за професіоналізм. Безмежно задоволені роботою. Однозначно рекомендуємо всім хто хоче перетворити свою мрію в реальність!

Саша
29 июля 2021 в 6:30

Індивідуальний підхід, креативні рішення, використання сучасних якісних та оптимальних за ціною матеріалів, професійно та красиво) Рекомендую!

Юра
29 ноября 2020 в 23:55

Співпрацювали 2 рази з різними проектами: дизайн жилого приміщення та розробка дизайну комерційного приміщення. Все чітко, швидко і головне як домовлялись. Рекомендую

Тетяна
02 ноября 2020 в 5:51

Дякую Victory Design за креативні ідеї, професійний рівень виконання роботи та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Дизайн зроблений на перспективу. Все продумано до деталей. За 5 років користування жодного разу ще не захотілося, щось змінити. Якщо хтось сумнівається чи брати дизайнера. Однозначно так і Victory Design це найкращий вибір.

Александр
01 ноября 2020 в 16:57

Користувались послугами студії неодноразово, співпрацею дуже задоволені.
Розробляли дизайн подвір'я біля будинку, незнали взагалі як і що має бути, але Вікторія все згрупувала і привела до логічної форми. Зараз, коли вже зробили все, видно, що працював дизайнер. Самі б ніколи так не придумали і в результаті робили б щось і переробляли знову і знову. А так був конкретний план дій. Це значно спростило наше спілкування з майстрами і заощадило гроші. В подальшому також будемо звертатись до Вікторії за її професійною думкою та порадою.

Виталий
24 октября 2020 в 4:58

Надзвичайно приємно було працювати з студією дизайну VictoryDesign. Замовляли проектування торгівельного обладнання, ремонт та дизайн магазину з візуалізацією та технічним кресленням. Професійний підхід, розуміння клієнта, увага до деталей, якісні і ефетивні поради. Успіху Вам Вікторія, натхнення, розвитку і процвітання!
P. S. Всі роботи виконувались дистанційно, результат перевершив мої очікування!
Всім рекомендую!

Vitalik
07 октября 2020 в 12:34

Скористалися послугами студії дизайну VictoryDesign. Можу із впевненістю сказати що задоволені на всі 100%. Слід звернути увагу на високий професіоналізм. Правильне визначення потреби клієнта та неперевершений смак. Розробляли дизайн магазину техніки Apple. Рекомендую!

Иван
05 октября 2020 в 9:33

Рекомендую команду дизайнерів за якісну і професійну роботу в оформленні квартири.
Усе сподобалося, швидке виконання замовлення на високому рівні. Ціна недешева, але вона того вартує!
Індивідуальний підхід до клієнта і завдання. Командна робота спрямована на результат і задоволення замовника.
Дизайнер Вікторія - людина-професіонал своєї справи.

Олеся
15 сентября 2020 в 8:44

Хочу відмітити увагу до деталей співробітників студії, що дуже важливо для якості робіт. Проект Вікторії у моїй першій квартирі дуже сподобався. Гості завжди підмічали нестандартне вирішення при переплануванні і як результат дуже зручна і затишна квартира.

Светлана
23 августа 2020 в 18:20

Професійний підхід до справи! Супровід від створення проекту до останньоі картини на стіні! Ми дуже задоволені! Завдяки Вікторіі ремонт відбувся швидко і з задоволенням! Рекомендую!

Добавить отзыв