UAOTZYV.COM

соціальна ветклініка Хатіко

Адрес Тернопіль, вулиця Євгена Коновальця, 14
Телефон +380 (50) 437-49-97
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-17:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт www.facebook.com/hachikofriendsternopil
Рубрики Ветеринарная лечебница, Приют для животных, Скорая ветеринарная помощь, Места содержания животных, Зоосалон
Оценка 4 12 отзывов
Похожие компании в категории
Ветеринарна клініка Eurovet / Closed — Тернопіль, просп. Злуки, 18/178
Ветклініка Айболить — Тернопіль, вулиця Богдана Лепкого, 3
Клініка Дрібних Тварин — Тернопіль, вулиця Омеляна Польового

соціальна ветклініка Хатіко отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лена
01 февраля 2024 в 20:41

Не рекомендую звертатись у дану клініку, якщо ви любите свою тваринку та вам важливе її здоров’я та життя.
«лікар» клініки поставила не правильний діагноз, відповідно не правильно лікувала тварину майже місяць, через що, тваринку ледве спасли в іншій клініці.
коли ми проінформували Дейнеку Олену про це, вона почала виправдовуватись і що очікувано, відповідальність за це брати не хоче, коли сказали, який насправді був діагноз, вона відповіла -«при такому діагнозі собака й 2-ох тижнів не проживе без хірургічного втручання», так ось уявіть собі, як мучалась собака цілий місяць під час лікування в даних «лікарів»
як вже стало відомо, що такі ситуації в них не вперше та халатне відношення - їх друге ім’я.
та питання щодо освіти та чому «клініка» не видає чеків/квитанцій про оплату залишається у всіх відкритим.

Юля
14 января 2024 в 18:58

Раджу обходити цю недоклініку іншою дорогою. Привезли котика на узд, лікав зовсім не компетентна у своїй роботі, не факт що у них взагалі є якісь дипломи. Лікар видав папірець на якому записана інформація від фанаря, а де знімки з узд? По чому інший лікар має проаналізувати результати того узд? По тому шо ви собі придумали? Шкода тільки грошей і витраченого часу на це дно

Резонанс
27 декабря 2023 в 3:30

Вітаємо усіх. Недавно ми вирішили стерилізувати свою кішку і звернулися до ветклініки, Хатіко''. Все було добре, операція пройшла успішно. Ми дякуємо за чудове ставлення і увагу, акуратність і чіткість рекомендацій. Рекомендуємо Вам саме цю ветклініку. Тут працюють лікарі, які люблять та допомагають тваринам.

Катерина
13 ноября 2023 в 22:50

Звертались для стерилізації кролика, все зробили на найвищому рівні, чуйно допомогали в післяопераційний період, не покинули нас наодинці в тяжкі моменти, щиро дякуємо клініці за допомогу нашому улюбленцю Мімі.
Тут працюють професіонали своєї справи і Люди з великої букви, в порівнянні з іншими клініками м. Тернопіль на голову вищі спеціалісти, в двох клініках до цього, нам навіть не могли правильно сказати стать тваринки! Бажаємо процвітання і побільше пухнастих клієнтів!

Тоня
18 июля 2023 в 20:37

Минулого тижня собака невдало травмувала кіготь, а оскільки наш лікар в той день був не в місті, довелось шукати іншу клініку.
Звичайно, кіготь не настільки сладна проблема, щоб скласти повне враження про спеціалістів, але, нажаль, навіть із такою дрібницею я вже мала невдалий досвід у іншій клініці.

Тому немало переживала, як усе пройде.

І була дуже приємно здивована!

Не спитала фамілію хірурга, але сама спеціаліст склала чудове враження. Лагідне відношення до тварини, впевнені чітки рухи. Фактично собаці не сподобався тільки сам укол із знеболюванням, а все решта вона навіть не помітила.

Дякую! Наразі ми вже повністю здорові і знову гасаємо)

Окремо хочу відмітити, що навіть перед такою незначною процедурою лікар оглянула собаку.

Також, звернула увагу на ідеальну чистоту у клініці. (Особисто для мене це важливо, бо є першою ознакою відповідального бізнесу у цій галузі.)

Maksym
15 июня 2023 в 6:47

Кіт (чорний) пішов і не вернувся.
Через майже два тиждні з чимось – прийшов на подвір'я, з раною на нозі, поскубаний, весь в маслі (салідолі).

Батько з братом відвіз до клініки, лапа здалась дивною.

Відхілили – кіт почувається добре, кліщів позабирали, лапа заживає.
Дякую!

Саша
15 января 2022 в 18:37

Велике спасибі персоналу! Допомогли вилікувати нашу улюбленицю. Знаю, що не часто беруться за лікування гризунів в інших закладах.

наталя
28 ноября 2021 в 20:12

Дуже сподобалося відношення, стерилізували кішку, все швидко, вже пройшло три дні і по ній вже й не видно що була операція, дякую

Анастасія
15 сентября 2021 в 5:39

Дуже хороші лікарі, видно, що свою справу люблять! Є ветеринар, який займається конкретно гризунами, що не скрізь зустрінеш. Лікування підібрали так, що моєму улюбленцю стало набагато краще, дякую дуже! Рекомендую однозначно!

Саша
14 сентября 2021 в 22:41

Привіз свою собаку на стерелізацію, лікарі привітно прийняли, але нажаль під цією привітністю скривається непрофесіоналізм, ненадійність і повна відсутність відповідальності за свої недбалі вчинки. Після проведеної операції ми забрали свою собаку додому, по догляду самі розпитували що як робити. Вдома 30хв після приїзду у собаки почалась страшенна алергія, вона не могла всидіти на місці і роздерла себе, морда розпухла, по тілі бугрі, я звичайно подзвонив до лікарів і все пояснив із фотозвітом. По їх рекомендації я вколов супастін і дексеметазон, алергія трималась доволі довго і сходила повільно. Але після, на вечір коли я прийшов до собаки щоб обробити рану я побачив як у неї з швів витікає кров, на що мені лікарі сказали що це нічого страшного і назначили кровоспинні уколи. Сказали що алергію міг викликати антибіотик (на який вони не зробили попередньої проби) Нещастя собаку мені спасли але в інші клініці.

Юлия
06 сентября 2021 в 20:56

Стерилізувала тут 4 вуличних котів, допомогли одного з них прилаштувати, помили, полікували він бліх і глистів. Послугами задоволена.

Сергій
19 августа 2021 в 13:39

Все дуже сподобалось. Приємні ціни. Персонал привітний, проконсультували в усіх питаннях по післяопераційному догляду за кішкою. Рекомендую.

Добавить отзыв