UAOTZYV.COM

Сапсан отзывы

Адрес Тернопіль, вулиця Білецька, 49а
Телефон +380 (98) 701-71-61
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 4.4 42 отзыва
Похожие компании в категории
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2
Тернополь — Тернопіль, Замкова вулиця, 14
Садовий зал / Garden Hall — Тернопіль, вулиця Митрополита Шептицького, 30
Братіслава / Hotel and Restaurant Complex Bratislava — Тернопіль, вулиця Степана Будного, 30

Отель Сапсан отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
21 июля 2023 в 9:06

Готель розташований в безпосередній близькості від річки, дуже гарні краєвиди, можна вийти прогулятися набережною. Номери дуже зручні та комфортні, в номері є чайник, кондиціонер, телевізор, холодильник. У номері є чай, кава, вода. У вартість входить безкоштовний сніданок.

пользователь
16 июля 2023 в 8:53

Заклад зіпсувався!
Економлять і дурять! Не подають всі замовлені страви! Тай салати - одна зелень, аби виглядало обʼємно, а їсти немає що! Шкода, що так… бо був дійсно хороший заклад зі смачною і ситною кухнею

Иван
13 июля 2023 в 3:39

Гарне місце і популярне у населення. Багато людей.
Паркуватись важко.
Сам готель чудовий.
Кухня на відмінно.

Наталья
28 марта 2022 в 2:21

Чудовий заклад з високим рівнем сервісу. Є і ресторан на 2-му поверсі, і готель на 3-му, і невеличкий кафе-бар на 1-му. Зупинились тут, щоб переночувати, брали номер за 1200 грн (якщо не помиляюсь) з виглядом на став.
Прийшли дуже пізно, але працівниця з ресепшена зустріла нас з посмішкою та розповіла, що до чого, віддала ключі.
На ресепешені висить дуже багато нагород, які свідчать про те, що даний заклад має високий рівень у місті, також є численні подяки від мера і т. Д. Видно, що власник дбає про комфорт своїх клієнтів.
У номері дійсно все ідеально чисто, красивий інтер'єр, комфортні ліжка. У ванній кімнаті достатня кількість рушників, присутні набори гігієни.
Зранку нас запросили на сніданок з декількох страв на вибір (входив у вартість), що дуже сподобалось. Приготували страви швидко, дуже красива подача і ще й смачно. До печива на десерт додали джем, мед і масло, тобто навіть у таких дрібницях дбають про клієнта, щоб він обирав саме те, що потрібно. Кафе-бар на 1 поверсі, де був сніданок, затишний, великі вікна виходять на Тернопільський став. Отримали задоволення від такого сніданку.
Однозначно рекомендую дане місце для зупинки у Тернополі.

Дима
29 января 2022 в 3:27

Под отелем находится ресторан, где громко играет музыка, не самое удачное место для отеля.
Музыку выключили в 22: 40
В остальном все ок, номера чистые, персонал приветливый.

Анна
11 января 2022 в 7:03

Кухня жахлива, усе пересолене, холодне та несмачне. Страви потопають в зелені. Заклад виграє лиш своїм місцем розташування та прекрасним виглядом на озеро. Не рекомендую.

Ирина
31 октября 2021 в 0:37

Мій відгук – саме про ресторан.
5 зірок за обслуговування, смачну каву, вид на воду, і правильно зроблений "грецький" салат (чомусь рідко де його роблять реально смачним).

Vitalii
30 октября 2021 в 13:50

Дуже не погано, гарне місце, розумні ціни.
З недоліків: слабкий тиск води. Готель на 3-4 му поверсі:) кухня закінчує роботу занадто рано

Poli
29 октября 2021 в 15:43

Местоположение затмевает моральную усталость самого отеля. В выходные дни проводят свадьбы в ресторане, звукоизоляции ноль, соответственно и сна тоже ноль. Кровать удобная, еда вкусная. Озеро великолепно.

Лариса
25 октября 2021 в 23:07

Відвідали заклад по дорозі до Карпат. Залишилися задоволені. Привітний персонал, чудове оформлення номерів, смачний сніданок. Все продумано для середні гарного відпочинку. У ресторані ціни середні дуже смачно. Однозначно рекомендую.

Саша
08 октября 2021 в 12:37

Для нас тепер це найкращий ресторан в Тернополі! Дуже задоволені, що обрали для своєї важливої події саме Сапсан: гарно оформлені, смачні страви, привітний персонал, адміністратор Молодець. Просто приїхати поїсти - так, завжди подобалось, а ось організували банкет вперше і максимально задоволені!

Ірина
05 октября 2021 в 19:58

Сподобався готель, чудовий персонал. Є набір для кави/чаю, водичка і зубні щітки. Зручне ліжко. Дуже хороші і смачні сніданки. Обов'язково заїдемо ще, коли будемо в Тернополі ️

Оравв
28 сентября 2021 в 10:18

Гарний готель, чудове місцерозташування, номер великий, чистий, велика ванна кімната, зручне ліжко, є капці, гель, шампунь, вода, кава, чайник, холодильник. Дуже смачні, великі сніданку, які входять у вартість номера. З недоліків неприємний запах з ванної кімнати, поганий сток в душі, погано працює телевізор, В цілому звичайно плюсів набагато біільше.

Марія
24 сентября 2021 в 8:45

Відвідала ресторан. Інтер'єр гарний, є столики і на вулиці також. Обслуговування приємне і швидке. Кухня смачна. Ціни трохи вище середнього: за два салати, дві м'ясні страви, картопляне пюре і 4 напої заплатили 700 грн. Мені все сподобалося!

Максим
09 сентября 2021 в 0:30

Хороший персонал. Месторасположение вдали от суеты. Хорошие номера. Завтраки вкусные, но небольшие. Единственный минус - музыка в ресторане очень громкая и заглушает даже телевизор в номере, но заканчивается в 22-30

Сергій
08 сентября 2021 в 10:39

Ресторан "Сапсан" один з найкращих в м. Тернопіль, заслуговує високої оцінки. Страви смачні, хороше обслуговування. Дуже гарне розміщення - на набережній Тернопільського ставу та недалеко від центру міста.

Мелешко
28 декабря 2020 в 15:32

Перебувала у закладі 5хв, просто купувала каву з собою.
Дякую! За смачнючу каву і вашу увагу - було приємно.
Наступне святкування буду організовувати у вашому закладі.
Я дуже вибаглива, сподіваюсь не розчаруватись.

Василь
19 октября 2020 в 9:32

Гарний ресторанно-готельний комплекс. Місце - просто 10 балів, прямо на набережній, чудові краєвиди та свіже повітря! В готелі гарний персонал, на барі - самі добрі, чуйні і відзивчиві люди (особливо офіціант Андрій)! Виконають просто любе прохання! І ще - тут самі смачні в Тернополі чізкейки! Хоча ні - самі смачні на Західній Україні!

Валентина
22 сентября 2020 в 5:47

Из достоинств - расположение. Из недостатков - все остальное. Отель на троечку при ценах на пятерочку. Не стоит тех денег, что за него берут.

Дмитрий
03 мая 2020 в 13:38

Хорошие номера, но интернет слабый и не стабильный. В номере тусклый свет.
Утром порадовал сытный и вкусный завтрак.
Хорошее расположение возле набережной.

Добавить отзыв