UAOTZYV.COM

ROAD отзывы

Адрес Тернопіль, вулиця Об'їзна, 19
Телефон +380 (67) 201-77-11
Часы работы 10:00-22:00
Сайт fainemisto.com/catalog/cafe-road
Рубрики Ресторан, Доставка готовой еды, Доставка пиццы
Оценка 4.6 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
NA NEBI grill & wine — Тернопіль, вулиця Олени Кульчицької, 2
YOUNG — Тернопіль, вулиця Олени Кульчицької, 2А, 5 поверх
Клуб Файного Міста — Тернопіль, вулиця Олени Кульчицької, 1
Сім'я ресторанів Файного міста — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 23
Похожие компании в категории
Pasta Fresca — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2
Maxim / Максим — Тернопіль, вулиця Білецька, 1
Лисий — Тернопіль, вулиця Січових Стрільців, 3

Ресторан ROAD отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
23 января 2024 в 10:44

Супер естетичний заклад з неймовірно смачною їжею та не менш неймовірним персоналом. Їхали з цілим автобусом дітей, подзвонили запитали чи зможуть нас прийняти на обід і без заперечень нам сказали «Так! ». Нас зручно розмістили окремо на другому поверсі та дуже швидко взяли всі замовлення. Їжа смачна, обслуговування прекрасне, атмосфера на вищому рівні. Щиро дякуємо адміністратору Тетяні, офіціантам та всьому персоналу за те, що гостинно прийняли нас

Обов’язково рекомендуємо до відвідування цей заклад!

Warranty
08 января 2024 в 0:56

Класна атмосфера та чудове обслуговування, привітній персонал, смачна їжа та напої, усе це заставляє приходити сюди знову і знову. Дякую Вам велике, продовжуйте і надалі піднімати настрій своїми смачними стравати та коктейлями)

Bodo
15 декабря 2023 в 20:11

Із закладом фактично від самого відкриття. Постійний клієнт. Чудова смачна кухня, зручне місце розташування закладу для автомобіліста, є парковка постійно з вільними місцями. Реально не було в Тернополі більш зручнішого і по цінах і по місцю і по кухні ресторану. Але ціни почали вже сунутись догори, що вже неприємно і ще поки терпимо, поки немає іншої альтернативи. Також мінусом є те що після відвідин ресторану, на одязі залишається неприємний запах кухні. Мені непринципово але можливо людям котрі кудись збираються після обіду в цьому ресторані - може несподобатись. Раджу обідати на другому поверсі адже на першому знаходиться відкрита кухня. Також клієнти цього ресту як виявилось - "під прицілом" у поліції, адже заклад для автомобілістів і виїзджаючи з нього ви можете виявити в себе на хвості поліцію яка може спинити і перевірити вас на алкоголь. Причиною можуть вказати що поступив дзвінок з бару але це є відвертою брехнею, перевірено).
Ресторанчик - топовий. Мега чьоткий персонал. Інтерєр приємний і затишний, особливо поле за вікном з культурою додає якогось шарму. На другому поверсі як в якомусь сільському актовому залі що може теж сподобатись, понастальгувати).

Татьяна
16 ноября 2023 в 1:24

Гарне місце, сучасне двоповерхове кафе, багато місця, є стільчик для дитини, дитячий куточок. Все принесли швидко, ціни демократичні, їжа ок. Приїдемо ще!

Ліза
10 ноября 2023 в 12:58

Вечеряли з друзями в закладі, в десерті попався шматочок скла. Адміністраторка чудова жінка, вибачилась, ситуацію залагодили. Хоч ситуація і неприємна, проте завдяки адміністраторці враження про заклад залишились хороші.
Порадила б змінити постачальника десертів, або людину, відповідальну за це, бо бачила ще відгуки про сторонні предмети в десертах.

Тетяна
05 ноября 2023 в 17:39

Приємне місце: затишна атмосфера, гарне обслуговування, смачні страви, досить ситно. Рекомендую!

Володимир
28 октября 2023 в 21:51

Все супер, ціни адекватні, смак-фантастичний, сервіс приємний, осінній сезонний гарбузовий крем-суп та деруни з куркою сиром та грибами -це була насолода. Рекомендую цей заклад, при нагоді - заїду ще.

Алина
25 октября 2023 в 9:53

Маємо змішані враження після відвідання закладу. Я замовила голубці з грибним соусом та капучіно, а чоловік - шніцель з картоплею фрі та апельсиновий сік. Голубці були смачні, кава теж. До того ж у подарунок до голубців я отримала наливку. А от чоловіку пощастило менше - замість апельсинового соку він отримав напій зі смаком апельсин - це не те ж саме. А в курячому шніцелі було більше паніровки, ніж курки, а сама курка була без смаку. Картопля фрі була ок. Можливо ще повернемося, але було б добре якби заклад трохи попрацював над помилками

Анатолий
23 октября 2023 в 22:29

Дуже атмосферно, затишно, привітний персонал та найголовніше смачна їжа. Однозначно рекомендую.

Я ТРИНЬКАЛО
25 сентября 2023 в 14:15

Їжа смачна. Ціна доступна і відповідає якості. Халявний алкоголь продається але якщо п’єте в закладі враховуйте корк фрі

Ксения
16 сентября 2023 в 17:30

Їхали з закордону, проїздом у Дніпро
Випадково завітали, дуже приємно вражені враження від закладу!
Усе на відмінно, а ціни взагалі, ми в приємному шоці)
Обовʼязково заїдемо ще, бажаємо вам процвітання!

Taras
12 сентября 2023 в 19:56

Мені та моїй дружині дуже сподобалася атмосфера, робочий колектив надзвичайно привітний та лояльний, можна спокійно поговорити чи відшукати нові знайомства, хочеться побувати там ще раз, сподіваюся скоро знову побачимось. Особисто обійняв за Влада та Яну, дуже круті, рекомендую підняти їм заробітню плату, ахахах. Бажаю закладу розвитку!

Виктор
07 сентября 2023 в 23:26

Замовляли доставку, піца L така сама по розмірах як і стандартна необманюйте людей, в файному місті піца класна а тут фу, бортиків немає таке враження що лаваш привезли і зверха всипали начинку як небуть, робіть висновки!
І ще один немало важливий момент піцу доставили в пакеті від цього вона розмякла і це понижує її смак!

Тарас
07 сентября 2023 в 14:36

Хороший заклад для смачного обіду зі всією сім'єю. Меню дуже смачненьке, окремо хочу виділити гарячі страви та коктейлі. Персонал привітний та приємний в спілкуванні. Дітям та дружині все сподобалось. Обов'язково завітаємо ще

Cristine
02 сентября 2023 в 23:15

Дууже сподобався заклад, лояльні ціни та неймовірно смачні страви! Обслуговування теж тішить, все на висоті Обов'язково завітаю ще!

Mykhailo
01 сентября 2023 в 9:09

Дуже смачна їжа, приємний персонал, солідний вибір алкоголю. Особливо хочу відмітити коктейль cinema saur та десерт тірамісу. Обовʼязково відвідаю ще.

Добавить отзыв