UAOTZYV.COM

Доставка Ресторан Женева - Суші та Кейтеринг м. Тернопіль

Адрес Тернопіль, вулиця Тернопільська, 8а
Телефон +380 (98) 460-00-77
Часы работы 08:00-23:00
Сайт geneva.catering
Рубрики Суши, Банкетный зал, Ресторан с суши-конвейером, Кейтеринг, Концертная площадка
Оценка 4.4 82 отзыва
Похожие компании в категории
Каштанова сім'я ресторанчиків — Тернопіль, вулиця Крушельницької, 14
Суши-Хата — Тернопіль, вулиця Листопадова
Black Dragon Sushi/Чорний Дракон Суші / Cуші-бар NORI — Тернопіль, вулиця Соломії Крушельницької, 14
Sushi Zoom — Тернопіль, вулиця Білогірська, 18в

Доставка Ресторан Женева - Суші та Кейтеринг м. Тернопіль отзывы

82
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Діана
10 января 2024 в 8:51

Ресторан дуже красивий.
Персонал привітний і ввічливий.
Святкували день народження, все гарно але для такої ціни з особи меню я не задоволена, найгірше що нам подали гарячу страву і вона була згоріла

Игорь
27 декабря 2023 в 8:22

Надзвичайно гостинний, ввічливий та уважний персонал, що завжди допоможе, підскаже, навіть виконає забаганки.

Хоч номери не дуже нові, але чисті, просторі та охайні. Гаряча вода, чиста білизна, все на рівні!

Зупиняюся тут не перший раз.
Особливо хочу відзначити надзвичайний ресторан і якісну новорічну програму, неперевершені страви від шеф-кухара, професійну роботу адміністратора і вишколений персонал, офіціанти працюють супер! Все це зразок високого сервісу і високої кухні, без перебільшення!

З радістю ще раз з групою відвідаємо готель і ресторан Geneva!

Andrii
27 ноября 2023 в 20:44

Коли почалася війна, пропонували ночівлю переселенцям, спати в ресторані в загальному залі, за 1000 грн з людини або з дитини, 400 грн за собаку та 200 за кота.

Recruiter
26 октября 2023 в 13:09

Дуже дякую за святкування. Святкували в тісному сімейному колі, тому переживала, що буде скучно, що святкування перетвориться просто на обід. Але насправді Ви зробили свято. Скрипалька задала тон свято, ніхто не очікував, а тому було круто. Поки всі вбувалися і освоювались в обстановку ми насолоджувались музикою. Поки чекали гостей мали чим зайнятись. Дуже швидко подали їжу, а це для мене мега важливо! Бо де не святкували завжди наступає «тупий момент», коли люди сидять за столом і чекають на їжу, тут було все швиденько і оперативненько, без простоїв і без проголоду. Мудрим рішенням було взяти шоу подачу від шефа. Це дуже круто. Багато хто знімав на телефон, виставив в інстаграм, а це значить, що людям зайшло, це новинка. І це круто. Відбивною (просто їжею не здивуєш), а тут така подача, сам шеф, і ще й неймовірно смачно. І зразу зʼявились теми для розмов. Щодо кухні: всі страви, що ми вибрали зайшли на ура, це було про «смакувати», а не «жерти», кожна страва подавалась як витвір мистецтва для оцінювання і дегустації. І там було що дегустувати, тому що не схоже на меню інших закладів. Фішка кожної страви - це соус. Ох і намучились гості розгадувати з чого ті соуса, надзвичайно смачні і не схожі ні на що інше. Часто звучало за столом «я ще такого не їв/ла», тому респект шефу. Завдяки Вам я зрозуміла, що таке авторська кухня.
Ведучий то просто маст-хев кожного свята. Тепер я точно знаю, що без ведучого більше свят робити не буду. Тому що це те, що обʼєднує всіх. Хтось прийшов з настроєм, хтось без, хтось соромиться, а ведучий обʼєднав всіх спільною темою, було весело всім - і активним, і соромʼязливим.
Весела забава - фотограф. Окреме дякую його терпінню і вмінню знайти підхід. Він витримав всіх, і тих хто хотів фоткатись і тих, хто ні, достосувався до всіх побажань і навіть до настрою нашого маленького іменинника. Це теж свого роду атракція, встали зі столу, походили, перемінили обстановку, погуляли.
Надзвичайну симпатію викликала адміністратор. Від першого «добрий день, до останнього «до побачення». Як рідна, зрозуміла всі мої переживання, а в очах її читався спокій і «не переживайте, все буде ок», зробила теплу і затишну атмосферу і все так, як хотіли ми, а не так «як заведено в ресторані», як то кажуть «любе-голубе». Музиканти чесно і до останнього створювали настрій. На жаль, ми пішли раніше, бо іменник хотів спати, проте встигли і трішки потанцювати, але гості бавились і далі.
В нас була компанія з дітьми, тому надзвичайно важливою для нас була дитяча кімната, і її розміщення зразу поруч з нами. А ще фішкою виявився ковролін. Діти босі вибігали з кімнати і ми не переживали, а малята могли повзати зразу біля нас. Надзвичайно дякуємо Вам. З повагою і любовʼю до Вас тепер не просто гості, а Ваш друг магазин Малятко

Соломія
12 октября 2023 в 12:50

Не рекомендую даний заклад.
Від моменту замовлення до видачі страви пройшло близько години. Половина страв які вказані в меню, не було в асортименті, ХОЧА офіціант запевнив, що «У нас є все». Тому шановна адміністраціє, прошу звернути на це увагу.

Люба
02 октября 2023 в 23:41

Персонал дуже привітний та самий кращий який я колись бачила, свято було зроблене на висоті. Дуже всім рекомендую

Максим
16 июля 2023 в 7:05

Хороший ресторан зі смачними банкетними стравами, уважний та компетентний персонал!) все дуже сподобалось!)

Ольга
17 мая 2023 в 4:32

Зателефонували запитатись чи є три 2-ох місних номера. Нам повідомили що є два 2-ох кімнатних номера, загалом в які поміщаються 8 людей. Кожен з яких вартістю 940 гривень. Приїхавши виявилось, що в вартість номера входить лише постіль для 2-ох осіб, і потрібно заплатити за кожну «додаткову» постіль по 480грн. Про це не було повідомлено заздалегідь, на питання, чи є це прописано в прайсі, відповіді не було. Найгірший готель в якому залишались у Тернополі!

Женя
01 марта 2022 в 12:18

Хочу поділитися приємними враженнями! Святкували хрещення донечки в Ресторані Женева! Вишукані, смачні страви та їх подача - вав)! Привітний персонал! Уважність з іх боку це тішить мене як клієнта! Було холодно в залі, включили миттєво кондиціонер! Музика супер, танцювали всі, великий плюс, що є фотограф та цікаві фотозони! Дитяча кімната є, можливо не всім діткам за віком підійшла, але час там проводили всі! Як ідея на майбутнє зробити екран, крісла мішок та ігри для 7+~14 років! Хочу відмітити адміністраторів Оксану та Тетяну, велике вам дякую за ваші організаторські здібності, клієнторієнтованість, гнучкість та терпіння! На святкуванні було загублено золоту річ, через декілька днів передзвонили, що знайшли!

Олена
20 февраля 2022 в 7:57

Одні з найкращих суші в Тернополі!)
Великі, смачнющі за класну ціну!)
Акуратне та дуже красиве упакування

Ліана
30 ноября 2021 в 14:30

Мені не сподобалося, гості з 2 весіль на одному поверсі танцюють дві молодих в маленькому залі тісно. Музики дорого беруть за замовлення пісні, а ведучий взагалі д.

Таня
16 ноября 2021 в 10:40

Непоганий інтер'єр, кухня смачна, особливо суші, хоча замовлення на гаряче і салат довго видавали, при пустому залі. Персонал ввічливий, порекомендував справді хороші страви. Є жива музика. Чисто є велика парковка

Teresa
09 ноября 2021 в 16:53

Опалення нема, гарячої води нема, чайника в номері нема, фена теж нема, питної води не передбачено. Замучений рушник один для всього (помитися і так нема чим, то й витиратися не доведеться). Оплату взяли наперед, а не при виселенні, як нормально (щоб клієнт не втік, звісно). Бронь, з Букінгу попросили зняти, після заселення стало ясно, чому - щоб не можна було оцінювати. Мабуть, цей готель ніхто й не оцінював раніше, всі відгуки про ресторан. А готель - нічліжка.

Илья
27 октября 2021 в 15:31

Борщ. Переваренная несколько раз оранжевая жижа. Картошка и капуста разварены до консистенции медузы. МЯСО В БОРЩ НЕ КЛАДУТ.
Тёплый салат с телятиной. Листья салата размерами приемлемыми для кормления крупного скота. И резиновое мясо в жилах

Наталія
20 октября 2021 в 20:04

Святкували день народження доньки. Заклад хороший і зручне розташування. Але є плюси та мінуси.
"+"
Смачна кухня та вишукані страви
Наявність дитячої кімнати
Фотограф та гарна фотозона
Жива музика
Привітний та ввічливий персонал
"-"
Страви були подані не вчасно (страва мала бути о 19: 10, а на стіл подали о 19: 50 відповідно по часу наступна подача була не актуальна бо планували різати торт)
Гучна музика наче в клубі, не можливо було говорити і діти відчували дискомфорт
Іграшки у дитячій кімнаті: багато поламаних і не зовсім чистих. Всі іграшки лежать на підлозі, немає корзин чи полиць щоб ставити і діти через це шпорталися
Наявність басейну з кульками і гіркою гарна розвага але коли в ньому приблизно 40 кульок і лише менша половина цілі то не зовсім безпечно для дітей
Кондиціонер центрального залу не був включений і через велику кількість людей було не комфортно як дорослим так і дітям. Включили ввечері
Загалом святом задоволені 50/50через вище описані моменти

Анатолій
26 июня 2021 в 0:54

Доставка за 1год. 54 хвилини. За таке потрібно попереджати. Непогано запаковано. Самі суші несмачні. Авокадо настільки зелене, що аж хрумтить. Роли розвалюються, коли береш їх паличками. Несподобалось.

Вікторія
05 июня 2021 в 12:52

Замовляла на вихідних сет "Філадельфія".

Суші смачні, дуже класні упаковки, приємні ціни.

З мінусів:
- Доставку везли майже 2 год, хоча обіцяли за годину. Гості сиділи голодні.
- Мало імбиру і соєвого соусу.

Мария
30 мая 2021 в 16:54

Суші доставляли близько 2 год, але за те, що доведеться зачекати, попереджали.
На жаль, було не дуже смачно. Вугор неможливо їсти. Таке враження, що вседину дали лише шкірку і відходи. Креветка без смаку.

Маряна
10 апреля 2021 в 10:04

Побувала у цьому ресторані і дуже змішанні відчуття. З одного боку хороший сервіс, окремо хочу відзначити адміністратора закладу, а з іншого боку жахлива робота кухні. Кухарі не куштують того що подають гостям. Страви дуже розчарували.
Додатково скажу про танці у цьому закладі, розміщують декілька бенкетів, а потанцювати всі змушені в одному залі, де місця на всіх не вистачає. Отже в кого більше гостей, той і заполоняє зал, інші тісняться по кутках.

Веталь
26 марта 2021 в 11:37

Велитенські бюргери, котлети, сиру прям від щирого серця поклали. Оце я розумію доставка! Респект!

Добавить отзыв