UAOTZYV.COM

Піцерія-пастерія Помідора отзывы

Адрес Чортків, вул. Незалежності, 51в
Телефон +380 (67) 777-77-96
Часы работы 12:00-22:00
Сайт pomidora.com.ua
Рубрики Пиццерия, Бар, Семейный ресторан, Ресторан итальянской кухни, Доставка готовой еды
Оценка 4 34 отзыва
Похожие компании в категории
Піцерія PRESTO — Чортків, вулиця Князя Володимира Великого, 1а
Піца Челентано — Чортків, вулиця Степана Бандери, 12
Спортивно-розважальний комплекс Магніт — Чортків, вул. Незалежності, 51в

Пиццерия Піцерія-пастерія Помідора отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
26 января 2024 в 8:05

Чудовий заклад, приємна атмосфера, завжди усміхнені та вічливі офіціанти, але багато відмов по меню.

Павел
18 января 2024 в 20:32

Затишний заклад, відносно новий в Чорткові
Смачна кава, є вишукані страви
Дуже сподобався неординарний інтерʼєр
Заклад достатньо цікавий для того щоб сюди завітати
Рекомендую!

Михайло
23 октября 2023 в 3:59

Заклад, який раніше вирізнявся з поміж інших, у гарному значенні, перетворився на заклад із жахливим обслуговуванням. Коктейлі готують 20 хв, розраховують 20 хвилин. У п'ятницю, суботу, неділю працює 2 офіціанти, які абсолютно не справляються. Виправте це!

Александра
23 августа 2023 в 11:42

В піццу Тонно поклали звичайний помідор нарізаний грубими скибками, замість черрі, який вказаний в складниках. Піцца папероні спалена. Не рекомендую!

Олег
09 августа 2023 в 13:41

Жахлива обслуга! Половини меню немає, чекали на медальйони, через 20 хв повідомили, що їх немає.

Tania
19 июля 2023 в 22:43

Не рекомендуємо це місце!
У неділю немає половини меню, обслуговування жахливе, офіціант некомпетентний!

Женя
16 июля 2023 в 23:33

Чудовий заклад з професійними офіціантами та смачною їжею. Є вдосталь вегетаріанських опцій.

Катерина
27 июня 2023 в 17:56

Нещодавно була у піцерії в європейському містечку та їла піцу, яка входить до «40ка найкращих піц Європи».
Вона нагадала мені ті чудові дні, коли я гостила у Чорткові, і їла піцу з Помідори – соковиту, ароматну та із смачнющіми бортиками Маргариту.
Усюди, де я буваю, я куштую саме таку піцу, але ще жодна не змогла перевершити помідорівську. Навіть та, яка входить до «40ка найкращих».
Мрію обовʼязково повернутись до Чорткова, до вас і знову скуштувати вашу Маргариту, яка є №1 в моєму рейтингу піц.
Щиро рекомендую!

Zelya
21 апреля 2022 в 17:59

Вперше в цій піцерії, неймовірний інтерєр, чудове обслуоовування та смачні страви, а ціни Вас здивують. Дякую. Ми до Вас повернимось

Женя
17 апреля 2022 в 22:08

Замовила пасту з креветками, принесли з цибулею (хоча в меню не написано те, шо в складі є цибуля, і офіціантка також це сказала) наявність цибулі пояснила тим, що повар помилково додав її. Вирішення ситуації не запропонували ніякого, погане обслуговування і відношення до клієнтів, ні вибачень нічого в мою сторону не було, просидівши годину голодною, тому цим походом незадоволена!
Вчіться працювати з клієнтами для хорошого враження від вашого закладу!

Павел
09 апреля 2022 в 3:38

Побувавши в всіх закладах міста Чорткова, з впевненістю можу сказати, що це найпросунутіший заклад. Затишна атмосфера, приємний персонал, офіціанти/офіціантки не хамлять, не намагаються "всунути" страви, бував тут кілька разів, і буду ще далеко не раз, раджу скуштувати пасту "Тріо Формаджі", та піцу "Кватро Густі", але смачне тут абсолютно все, впевнений в цьому. З нюансів: одного разу принесли підгорілу піцу, але не сильно, проте в цей час було багато людей, а піч на дровах, тому тут все зрозуміло), ще замовляли коктель з дівчиною і просили не з вираженим смаком алкоголю, нам допомогли обрати, але коктель був трішки нестерпний на смак, алкоголю дуже багато, він руйнує весь смак, на мою суб'єктивну думку, людина приходить насолодитися коктелем і атмосферою, або ж просто поговорити чи подумати, або доповнити їжу ним, а не напитися, бо в такому випадку вони б прихопили з собою пів літри Коньяку, звісно якщо в вас є функція "Cork-fee", але загалом все дуже приємно), і неймовірний плюс за те що запитуєте чи приносити десерт пізніше чи зараз, на жаль в Чорткові ще не навчилися питати!)

Paula
08 апреля 2022 в 22:31

Піцца на доставку - саме тісто і товстий шар білого соусу, мокра і без смаку. Все решту - покласти ніби забули, бувають різні зміни, але такої "піцци" ще ніколи не було, хоч замовляли не вперше. Враження, що начинку поклали комусь іншому за наші гроші.

Степан
17 марта 2022 в 15:37

Сьогодні відвідав заклад Піцерія-пастерія Помідора та був вельми задоволений хорошою подачею страв та доброзичливим офіціантом Аміною, страви видали скоро та не заставили довго чикати, дякую за те що у маленькому місті Чортків є такий кльовий заклад з хорошою атмосферою смачними стравами та хорошими офіціантами

Валентина
02 марта 2022 в 11:01

Відпочивали не один раз у цьому закладі. Завжди подобався смак страв. Чисті, туалети. Зручніше сидіти в так званих "помідорах". 7 лютого обслуговувала офіціант дуже уважна, вміє спілкуватися з людьми, порадила смачні страви. Для дитячого дня народження ідеальне місце в поєднанні з дитячим клубом.

Бандит
20 февраля 2022 в 3:04

Відпочивали в вашому закладі день тому. Дизайн закладу сучасний, атмосфера крута. З кухні куштували вашу піцу і з 5 чоловік, які сиділи за столом ніхто не міг згадати де їли кращу. Достойна неаполітанська бомба, хто читає відгук, то обов'язково спробуйте піцу Нью-Йорк. Ціни в закладі нормальні. Щодо обслуговування, то хочу подякувати офіціанту Юлії. Швидко прийняла замовлення, попередила за час очікування і при великій посадці встигала нас бавити і рекомендувати страви і напої, решта персоналу привітні також. Якщо у вас така команда, то ви щасливий власник, я впевнений.

P. S. Ваші відповіді до коментарів решти гостей як окремий вид мистецтва, продовжуйте в тому ж дусі

Kri
12 февраля 2022 в 5:48

Дуже гарне місце, цікавий інтер’єр. Літом можна посидіти на затишній терасі. В середині теж цікавий інтер’єр.

Котович
29 января 2022 в 13:01

Дуже затишне місце. Персонал приємний, ввічливий. Ціни помірні. Лише є одне зауваження: замовляючи страви з ТЕЛЯТИНИ, я отримав справжню ЯЛОВИЧИНУ. Ну, або вони його недоготували, тому що, було в'язке, наче гума.

spivira
26 января 2022 в 10:50

Смачно, зручно, тепло, затишно! Приємне обслуговування.
Дуже пристойна піца. Надзвичайного смаку морозиво!
Дякуємо!

Оля
19 декабря 2021 в 10:42

Враження супер! Смачно, швидке обслуговування, приємний персонал, рекомендую відвідати цей заклад! Фото не встигла)

Olexandr
19 декабря 2021 в 3:48

Гарне місце, з тераси відкривається краєвид на сусідні пагорби. Чудове обслуговування. Салати, десерти смачні. Піца до 5 трохи не дотягує.

Добавить отзыв