UAOTZYV.COM

Отель Галичина

Адрес Тернопіль, вулиця Чумацька, 1
Телефон +380 (98) 607-70-04
Сайт www.hotelhalychyna.com
Рубрики Отель, Бизнес-центр, Кафе, Пространство для совместной работы, Станция зарядки электромобилей
Оценка 4.2 23 отзыва
Похожие компании в категории
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2
Тернополь — Тернопіль, Замкова вулиця, 14
Паллада / Hotel Pallada — Тернопіль, вулиця Степана Будного, 1
Три бажання — Підгородне, Пасічна, 11

Отель Галичина отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Иван
16 июня 2023 в 3:35

Гарний готель з чудовим видом на озеро. Привітний персонал. Зручне місце розташування, поруч чудовий парк з зоопарком. Є один недолік, у ресторані не має алкоголю)

Юлія
08 марта 2022 в 22:38

Готель чудовий, затишний, персонал привітний. Номер з ремонтом, чистий, затишний. Є кондиціонер, плоский телевізор, холодильник, кімнатні капці, щітки для одягу та взуття. Мінібар - 2 пляшечки води (газована та негазована). В ванній кімнаті мило та шампунь. Рушнички білі, чистенькі, що дуже приємно:).
Постіль також біла, чиста.
Сніданком залишились задоволені, смачний, ситний. Дівчинка привітна, уважна, уточнила всі наша побажання на сніданок, принесла все дуже швидко. Дуже приємно, одразу видно, що готувалось з любов'ю. Загалом залишились задоволені. Обов'язково завітаємо ще:)

Юлія
31 января 2020 в 23:38

Зупинялася в готелі під час триденного відрядження. Загалом враження залишилося гарним. Брала одномісний номер стандарт плюс (чудовий вигляд на озеро). Номер з ремонтом, велике зручне ліжко, чиста біла білизна. Хоча за розмірами він невеликий, але для мене важливою була наявність робочого столу. Було все найнеобхідніше (фен, мило, шампунь) і навіть капці). Рушники змінювали щодня. Комфортну для себе температуру регулювала за допомогою кондиціонера. Сніданки комплексні - 8 варіантів на вибір. Я куштувала варіанти з сирниками та омлетом і мені було смачно і достатньо для насичення. На рецепції працюють привітні пані, терпляче відповідають на усі запитання та виконують прохання

Алиса
24 января 2020 в 7:56

Чисто, тепло, убирают и меняют полотенца ежедневно, вкусные завтраки, хороший, вежливый персонал. А какой чудесный вид на городское озеро, если б не холод, можно было бы жить на балконе, любуясь пейзажем.

Olexandr
19 января 2020 в 12:54

Коли було відкритя навіть не знаю. Але дякувати відрядженням є час потрапити та насолоджуючись відпочити.

Рабдан
11 января 2020 в 23:21

Отзывчивый персонал, в номерах всегда чисто. На верхних этажах хороший вид на Тернопольское "море" цены приемлемые.

Назар
22 декабря 2019 в 22:00

Дуже гарний колектив і гарні умови для проживання, тому рекомендую всім цей Готель мені дуже сподобалося в нім на 100%.

Анастасия
16 декабря 2019 в 12:31

Для трехзвездночного отеля все было отлично! Номер был чистый, теплый, с хорошим ремонтом. Удобная кровать и прекрасное обслуживание! Прекрасное расположение. Мы остались довольны. Внутри он был лучше, чем выглядел снаружи:)

Вікторія
14 июля 2019 в 19:56

Тільки повернулися з Тернопіля, зупинялися у "Галичині". Враження в цілому досить позитивні: зручний номер, після ремонту, все чисте, охайне, гарний вид з вікна (на озеро), досить тихо. Обслуговування в готелі пристойне, приємні дівчини на рецепції. Єдиною людиною, спілкування з якою не принесло задоволення, була "господиня" кафе на 11-у поверсі: всі пояснення наче повні, але тон, якими вони надавалися, викликав невеличкі запитання: хто для кого - відвідувачі для Вас чи Ви для відвідувачів? Відчувалася незадоволеність вже фактом постановки питання, не кажучи вже про те, що у відповідях відчувалася легка зверхність. Однак, при цьому швидкість обслуговування приємно потішила, чекати не доводилося більше 3-5 хвилин. Про меню можна сперечатися, однак суб'єктивно - могло б бути і краще, хоча все досить смачно. До обладнання номерів немає ніяких претензій, є лише невелике запитання: невже менеджмент готелю вважає, що тримати зубну щітку прямо на раковині і споліскувати зуби прямо з долоні це нині модно? Відсутність склянки для зубних щіток здивувала, як і відсутність такої необхідної дрібниці, як гель для душу: (. Також здивувала відсутність у продажу на рецепції банальних сувенірів, хоча б магнітиків. Але загалом - можу твердо рекомендувати готель, а дрібні недоліки не зіпсують загального позитивного враження.

Iuliia
27 марта 2019 в 10:26

Готель проходить активну реконструкцію: роблять ремонт та оновлюють меблі. Проживали на 9 поверсі. Номер напівлюкс - затишний та відносно чистий, але кріслам терміново потрібна хімчистка. Ліжка - зручні. Покоївки трішки байдужі до своєї роботи, працюють за принципом "косо/криво, аби живо". Поселившись в номер, були вражені величезною кількістю мух (які вже покинули цей світ), я особисто нарахувала 12 шт (на підвіконнях, на підлозі в коридорі та ванній кімнаті). За три дні проживання, всі мухи залишились на місці. Мабуть, вони - невід'ємна частина екосистеми готелю) Приємне враження залишили працівники рецепції. Люди дуже ввічливі та комунікабельні. Ви - основа готелю, його красиве обличчя. Харчування - невиправдано дороге. За омлет з двома тоненькими шматочками буженини, половинку помідорки, сир, масло, хліб та чай 100 грн. Часто подорожую західною Україною і знаю, як тут люблять частувати своїх гостей смачненьким. За ті ж 100 грн були набагато достойніші і смачніші сніданки, яких вистачало на цілий день. Після Вашого сніданку мій чоловік повертався в номер і доїдав те, що ми брали з собою в дорогу, оскільки не наїдався.

Ромео
13 января 2019 в 6:04

Ужасный отель! В номерах грязно, неудобно и пыльно. И это в классе люкс!
А про эконом вообще молчу!
Огромный цены на завтраки и номера и вообще не соответствующте качеству!
Категорически не советую этот отель.

Эдик
12 января 2019 в 23:29

Отель хорош, вид с балкона замечательный. Транспортное сообщение доступное. Ковры в комнатах из шрота. Комната моя была простора с лёхкой пылью на паркете. Услуги прачечной только по днях. Был 1 ночь -достаточно немогу описать.

Дмитрий
02 января 2019 в 6:02

Просто и удобно и информативно. Такими и должны быть карты. Пока, что лучшее, что я нашёл. Очень радует возможность поиска не только по адресу, но и по ариентиру.

Наталия
24 декабря 2018 в 10:27

Не дорого. В центре города. Не изысканный дизайн, конечно, но все есть. Телевизор, фен, душевые принадлежности. Сам душ без плесени, вся мебель новая и чистая.

Леся
18 декабря 2018 в 9:53

Классная гостиница для отдыха. Прекрасный вид с окна. Вблизи находится озеро, отличная инфраструктура и множество удобств для проживания. Советую посетить!

Алина
18 декабря 2018 в 7:26

Все на уровне. Уютная комната, достойный завтрак и красивый вид. Только торговый центр перед входом все портит.

Юра
03 декабря 2018 в 0:49

Стоянка в отеле это просто штото.
В слякоть нужно надевать болото ходы
Зато вид с окна прелесть
Постель не убирается
В номере чисто
Порадовало кафе на 11 этаже ценами

Андрей
30 ноября 2018 в 17:00

Останавливался на 1 ночь, номер понравился, чистый, просторный. На 11 этаже кафе с вкусной едой. Из окон которые выходят на пруд открывается отличный вид!

Женя
14 ноября 2018 в 2:38

Нормальный отель. Не Хилтон, но пойдёт. Самый дешёвый двухместный номер 550 гр. Есть всё необходимое. Фреймут, конечно же нашла бы кучу недостатков. Самый дорогой больше 1000 гр. Что там, не знаю.

Александр
06 ноября 2018 в 2:04

Все понравилось, поселились на седьмом этаже с видом на озеро, было очень клёво. Особенно понравилось детям.

Добавить отзыв