UAOTZYV.COM

Міледі отзывы

Адрес Тернопіль, вулиця Євгена Коновальця, 5/182
Телефон +380 (97) 321-59-50
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт www.instagram.com/milady_salon
Рубрики Салон красоты, Магазин косметики и парфюмерии, Центр по уходу за лицом, Парикмахерская, Массажист
Оценка 3.6 14 отзывов
Похожие компании в категории
Салон краси Marine — Тернопіль, просп. Злуки, 4
Клуб краси — Тернопіль, вулиця Руська, 50, А
Венеція, Салон Краси — Тернопіль, 925, вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 2А
Софі — Тернопіль, вулиця 15-го Квітня, 15

Салон красоты Міледі отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрий
23 августа 2023 в 15:05

Я не дуже переймаюся зачісками (чоловік повинен бути трішки красивіше за мавпу), але перший раз в житті пишу відгук негативний.

Майстер Тетяна такого наробила що мені або чекати коли відросте або підстригатись коротко)
Тепер в мене голова як ніби струмом бахнуло, я вже потім зрозумів в чому справа, майстер десь чикнув по середині пасмо і тепер маємо шо маємо.

*Підстригався на вул Лесі Українки 10, фото прикріпив, таке ж фото тут в профілі значить не помилився адресою

Irysj
15 июля 2023 в 11:29

Доброго вечора! У цій перукарні робила 2 тижні тому брівки, перед тим робила їх у Атріумі, це був просто ужас майстриню звали Наталія, прийшла сказала одне зробила зовсім інше, я думала що так буде уже назавжди і ніхто нічого не зможе зробити, але вирішила звернутися у перукарню "Міледі", там є майстер Юлія (якщо я не помиляюся) це майстер від Бога, вона усе виправила і я дуже - дуже задоволена результатом. Хоча я не розраховувала на такий результат. Дуже дякую, за прекрасно виконану роботу. Дуже привітна і мила майстриня, усе робить дуже акуратно. Навіть не замітила як пролетів час. Рекомендую якщо хочете красиві брівки.

Кристина
22 ноября 2021 в 13:07

Была здесь с мужем на стрижке, мастер светловолосая кучерявая девушка.
Мытьё головы мастер не предложила, хотя мне нужно было. Мы недавно переехали из Киева - там не бывает варианта НЕ помыть голову перед стрижкой. Да, здесь цена стрижки всего 280 гривен, если мытьё головы стоит отдельных денег - то нужно хотя бы предложить это клиенту.
Мастер ужасно неаккуратная и торопливая. Расческа летела из рук, наматывала волосы на фен при высушивании как будто сейчас опоздает на самолёт на Мальдивы, это ведь можно делать быстро, но при этом аккуратно!
Когда расчёсывала - прикладывала расчёску к голове с разгону, как будто бы била (было нормально так больно)
Когда стригла мужа машинкой, тоже делала это очень неаккуратно и неприятно, машинкой зажевывала кожу.
У меня стрижка вроде как норм, у мужа получился какой-то чубик, видно что машиной выстрижено неровно.
Сопутствующие минусы: в салоне шёл ремонт, было холодно, нет зоны ожидания, предложили верхнюю одежду просто кинуть на стул, я ждала мужа на парикмахерском сидении, было холодно, про кофе и чай я даже не говорю…

Саша
18 августа 2021 в 9:51

Була в цьому салоні в третє, ходила на мілірування волосся, третій раз був і останній) показала майстрові фото приблизно щоб хотіла отримати в результаті.
Своє волосся світло русе, хотіла добавити декілька пасем ніби вигоріло на сонці) спеціаліст (кучерява дівчина) почала наносити мені фарбу на ВСЮ голову, я ще уточнила чи так точно має бути, оскільки мають бути лише пасма, на що отримала відповідь « не хвилюйтесь все буде гарно, трішки підтягнемо колір» в результаті мене висвітлили до 12 рівня, волосся спалене, і куди б я не зверталася жодні відновлюючі процедури його не спасуть, рекомендую цей салон лише якщо ви хочете позбутися волосся!

користувач
31 июля 2021 в 18:15

Відвідую це салон не вперше, завжди задоволена результатом якість послуг на висоті. Цього разу довірила своє волосся (натуральне не фарбоване, відрощувала років 5) все вийшло просто чудово додали світлі пасма корені залишили натуральними, то ж коли буде відростати буде не помітно. Рекомендую!

lilianna
19 июля 2021 в 17:28

Відвідую цей салон уже не один рік. Користуюся послугами татуажу губів та брів. Мені дійсно з цим салоном пощастило з першого разу, перфекціонізм - це їхнє кредо. Повірте, вас не відпустять, поки ви не будете виглядати як справжня селебріті). Щиро дякую за професіоналізм, хороший настрій та море компліментів від результатів Вашої роботи!

Христина
02 июля 2021 в 7:45

Я розчарована. Ціна якості абсолютно не відповідає. Майстер, що стригла, зробила все швидко, і дуже не професійно

користувач
09 апреля 2021 в 12:03

Хочу виразити свою подяку салону і чудовим, привітним дівчаткам, які там працюють. Була там і на манікюрі і на зачісці і на покрасці вибіркових пасм волосся в світліший колір. Залишилась задоволеною. Покраска тримається півроку, волосся не пошкоджене, сяюче, а вигляд має просто неймовірний! Мені дуже подобається. Обов’язково буду користуватись послугами цього салону. Дякую!

Наталья
07 февраля 2021 в 19:19

Для мене дуже важливо, щоб інструменти проходили всі сучасні засоби для дезінфекції. У цьому салоні я переконалась, що багаторазові інструменти правильно дезинфікуються в сухожарі, в індивідуальній упаковці, а одноразові можна недорого придбати та потім залишити для власного користування.
Високо оцінюю роботу майстра Віки, гель лак зняла майстерно і швидко, фрезером, не пошкодивши нігтьової пластини. Манікюр надзвичайно акуратний, покриття також на висоті.
Дівчата, дякую, що ви є! ️

користувач
26 июня 2020 в 4:46

Хочу поділитися позитивними емоціями після кожного відвідування цього салону. Комфортне розташування, приємний персонал та професіоналізм чекає вас тут. Я отримала негативний досвід після пофарбування у дорогому салоні м. Тернополя. Після чого фахівці "Міледі" врятували (у прямому сенсі) мою зовнішність. Тому, якщо ви хочете якісне фарбування та зберегти здоров'я волосся - Вам тільки сюди. Особливо наголошую блондинкам. Будь ласка, не робіть експерименти, довіртесь професіоналам.

Женя
25 мая 2020 в 23:45

Своє волосся довіряю тільки дівчаткам з Міледі, кожного разу отримую задоволення від відвідування салону з моменту коли переступаєш поріг, тут тебе вислухають, порекомендують і викладуються на повну щоб ти вийшов задоволений. Окреме дякую Тані за прекрасні брівки і тепле спілкування на різні теми) Виходячи з салону вже сумуєш і хочеться повернутись знову) Дякую дівчатам, ви молодці і так тримати)!

Галина
06 ноября 2018 в 20:01

Хороший і приємний персонал. Ціни вище середніх як для Тернополя. Проте і якість матеріалів і обслуговування тут краще. Дівчатка молодці

Саша
31 октября 2018 в 12:39

Звичайно дорого, але по іншому і не може бути. Майстри професіонали чудово знають свою роботу і знають її вартість. Хороше обслуговування дешевим не буває. Привітний персонал, розкішний інтер'єр; є адміністратор, яка підбере вам час, майстра і за потреби процедуру. Є туалет, пропонують чай, каву, пресу.

Таня
26 октября 2018 в 4:58

Ввічливий персонал. Але рівень професійності майстрів надто низький. Майстер не змогла якісно зробити просту зачіску, але все ж взяла за неї 250грн!

Добавить отзыв