UAOTZYV.COM

Меблева Фабрика Лісма

Адрес Гаї-Гречинські, вул. Зелена, 3А
Телефон +380 (50) 377-28-28
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
суббота10:00-15:00
Сайт www.lisma.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин мягкой мебели
Оценка 4.1 24 отзыва
Похожие компании в категории
Нова — Ternopil Oblast, Ukraine, Ternopil, Fabryka Mebliv Nova, Tekstyl'na St, 2А
СВР Маркет вікон та дверей — Тернопіль, вулиця Коцюбинського, 6
Ясен — Тернопіль, вулиця 15-го Квітня, 5А
Вулик Меблів — Тернопіль, вулиця Текстильна, 42

Меблева Фабрика Лісма отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
02 февраля 2022 в 12:44

Купила диван "Лофті". Замовляла на 160см, а привезли 155см. Одна ніжка крива, та що попереду, чоловік поміняв місцями, тепер позаду її менше видно. Диван виявився набагато твердішими ніж такий же на фабриці. У одному місці попереду знизу зі шва виліз кусок зайвої тканини. Змішані відчуття від продукту, очікувала більше якості. (

Андрій
29 января 2022 в 7:43

Купив у Лісми диван "Лофті". Перед цим був на фабриці та у магазині, шукав та обрав саме цю модель бо лише цей диван є дуже м'яким так наче обіймає). Декілька раз їздив та сидів на різних варіантах цієї моделі в різних тканинах, словом сподобалась його м'якість та вигляд! Стандартний розмір десь 2м нам не підійшов, то замовили менший на 1,6м. Лісма виготовила та доставила вчасно.) Пошитий та зібраний якісно, надійно, нічого не скрипить, не люфтить, монолітний диванчик!)
Тепер про мінуси, а вони є:
- трохи зігнута одна металева ніжка, при огляді не помітили.
- зняли усі плівки, подушки на місце, сіли на наш новий диванчик! І тут радість розвіялась - він виявився твердим, зовсім не таким як той, що у магазині. (
- телефонував на фабрику для роз'яснень, може технології змінили, нічого не пояснили, розвели руками.
Набагато твердішими були як сидіння, так і подушки. Думав, може здалось. Поїхав з подушкою у магазин для порівняння і ні, не здалось. (У магазині м'які подушки та сидіння! Звичайно це засмучує, бо диван для відпочинку, обирали не лише для вигляду, а в першу чергу для комфорту, а тут така підстава.
Вирішив перевірити наповнення подушок, дістав внутрішню подушку з чохла і усе стало зрозуміло! Внутрішня подушка за розмірами набагато перевищує сам чохол, і сама по собі є досить м'якою очевидно, що була пошита для дивана більшого розміру, але її втиснули у ці маленькі чохли. Ось так вийшов із "Лофті" "диван-барабан", надмірно напханий і твердий, по відчуттях - як більшість дешевих диванів на ринку. Враження від фабрики змінились в гіршу сторону. Чому замовляєш одне, а отримуєш зовсім інше!? Ніяких вирішень ситуації нам не запропонували. Обіцяли, що перетелефонують, але так ніхто і не перетелефонував до нас, а пізніше взагалі не брали трубку, що зовсім дивно.

Андрій
28 января 2022 в 10:09

Мені подобається Lisma, продукція досить якісна, придбали там ліжко Вегас, і воно дуже класне! Зроблене бездоганно, виглядає стильно, масив дуба!) Тканина оббивки антикіготь Велюр Омега сумнівний варіант - кішка дряпає кігтями тканину і назавжди залишаються сліди, які не видаляються. (Хоча сама тканина ціла і кігтями порвати її мабуть не можливо, але сліди дуже помітні.
Приємно що у Тернополі є фабрика меблів з хорошим потенціалом. Але ще потрібно розвиватись, наприклад розширити асортимент, деякі меблі виглядають застарілими по дизайну (це моя особиста думка), Покращити сайт, бо не зовсім естетично виглядає та не адекватно працює на мобільних пристроях. Варто поліпшити фото на сайті, та опис продукції, наприклад в описі до ліжка Вегас ніде не йдеться про масив дуба, пише що матеріал ДСП - а це насторожує та відлякує). І дуже важлива робота з клієнтом, дочекатись коли відпишуть в інстаграм дуже важко, так наче ніхто не читає коментарів та повідомлень.

Олена
20 сентября 2021 в 11:02

Замовляли ліжко, стіл і стільці.
Якістю супер задоволені.
Хотіли ще сходи та кухню замовити, телефонували ще від листопада. Щотижня телефонували. Кожного разу нам обіцяли перетелефонувати, щоб домовитись, коли зможуть приїхати і зробити заміри, але так ніхто і не передзвонив (
А вже на хвилончку кінець лютого
Ми переїхали на квартиру з маленькою дитиною в надії, що кухня за 2-3міс буде готова.

Безвідповідальність зашкалює!

Олег
13 сентября 2021 в 5:27

Гарна якість продукції. Адекватні ціни на всю продукцію. Ввічливі консультанти. Доволі великий вибір виготовляємих меблів.

пользователь
11 сентября 2021 в 1:58

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Фабрика явно почала халтурити. Рік тому замовляла диван, претензій до якості не було, до сервісу також. У серпні цього року замовила такий самий диван. 17 серпня мені його привезли, 27 серпня я вже дзвонила до них оскільки вже створилася яма (моя вага 60 кг). Морочили голову мені більше місяця, забирали частинами. Повністю не хотіли міняти. Нарешті всежтаки забрали, щоб переробити. І ось 5 листопада мені привезли диван, сказали що все браковане поміняли. І. Сьогодні 15 листопада. А яма знов успішно утворилася. Таке враження, що зробили так само, як і в минулий раз. Нічого не змінилося. Шановний власник фабрики, звертаюся до Вас: з таким відношенням до клієнтів і до якості продукції далеко не підете.

Богдан
26 июля 2021 в 11:52

Цікава позиція персоналу, який займається продажами:
1) фідбек на сайті з функцією "ми вам перетелефонуємо" - непрацює! Ніхто не перетелефонував;
2) зателефонував я сам - на тому кінці дроту мені на половину моїх запитань дали відповідь "я не знаю, сайт змінили, я не знаю що там виставили, і взагалі передзвоніть завтра";
3) заїхав туди сам - при візиті у відділ дверей хлопчина сидів за ноутом і вперто робив вигляд що я прийшов до нього до дому і заважаю йому відпочивати - мене як мінімум це здивувало. Була дівчинка консультат - не наконсультувала нажаль нічого - хоча її вини тут не вбачаю, в процесі спілкування я зрозумів що вона лише стажується
4) ця вся історія в мене триває уже три тижні - і я ще навіть не дійшов до виїзду до мене на заміри і це в ситуації коли мені чоловік по телефону (той що на всі питання давав відповідь - Яне знаю!) сказав що на двері треба чекати 2 МІСЯЦІ!
5) сиджу тепер і думаю - а мені це все треба? Коли виробників інших "мільйон"

6) звернувся до конкурентів - замовлення прийняли відразу, здійснили заміри і дали в роботу. До речі якість там де я замовив - вроді покищо на око краща, а ціна дешевша. "На око" - бо своє замовлення ще не отримав, лише замовив, повинно бути через 1,5 місяці (хоча в лісмі роблять мінімум за два місяці)

Якось так. Можливо відгук комусь стане корисним.

Олег
27 декабря 2020 в 12:38

Рекомендую придивитись за якістю матеріалів і виробництва вищому керівництву заводу “Lisma”, або шукати нову роботу тому хто відповідає за якість продукції, бо такого не повинно бути ні в якому разі, тим більше у випадку дорогого дивану, про дешевий я мовчу.
У чому ситуація мого гніву? А я вам відповім, фабрика/завод який виробляє продукцію дуже погіршила якість свого продукту і я купуючи диван за більш ніж 30 тис. Гривень, чекаю хорошої якості цього дивану, а що ж я отримую? Диван у якого після 4-ох місяців утворюються складки та пролежні на сідужках, і ні я на ньому не сплю, я сиджу по вечорам перед телевізором (в цілому виходить десь 3 години в день). Можливо у вас зараз буде питання: чому ти сидиш на одному і тому самому місці? А я відповім: я сиджу по різним місцям, спеціально щоб не утворювались такі складки, але на жаль вони навіть за такий малий період утворились (
Тепер про зазори між спинками дивану.
Це окрема тема яку я не можу не підняти. Спинки різної висоти і втопленості, кут (її мягка частина) випирає на зовні а звичайні спинки наоборот втоплені і виходить зазор в 1-2 сантиметри в різних місцях! І так, частини дивану лежать в своїх металевих посадкових місцях.
Єдине за що можна похвалити “Lisma” це за якість матеріалу, і справді матеріли добротні, хоча і за таку ціну гріх такими не бути. За це і поставлю 2-і зірочки, якби не матеріали то заробили б 1-ну

Наталія
21 июля 2020 в 8:48

Фабрика неймовірна, якість на високому рівні, як дизайнер, завжди можу вибрати відмінний варіант м'яких меблів для конкретного об'єкту. Замовлення виконують вчасно, розкішний вибір тканин для оббивок.
Колектив привітний і кваліфікований.

ЮГ БУД
30 мая 2020 в 20:07

Разместил заказ на диван, выполнили раньше срока, организовали сами отгрузку в Одессу, доставили, легкая сборка, с ребёнком 4 болта закрутили и диван стоит) Ожидания оправданы. Фабрика делает качественно и ответственно подходят к своему делу.

Іван
20 февраля 2020 в 7:10

Чудова мебель, якісна. Великий вибір як диванів так і ліжок з матрасами. Також великий вибір дверей та деревяної підлоги. Ціни для різного гаманця.

Марина
10 января 2020 в 6:06

Кутові дивани для вітальні вже давно спокушали мене, але від покупки стримував незакінчений ремонт. Нарешті я знайшла диван ідеальний для моєї вітальні. До того ж, він дуже зручний і комфортний завдяки наповненню преміум-класа. А ще кут положення підголівників регулюється, хоча диван дуже компактний завдяки малому куту, але має одне комфортне спальне місце. Дякую.

solt
09 апреля 2019 в 2:00

Все відмінно! Ввічливий персонал! Чудова якість! На всю квартиру замовляв всі мякі меблі на цій фабриці, дуже задоволений. Рекомендую!

Надія
10 марта 2019 в 11:04

Зустрілася мені в інтернеті ця меблева фабрика. У ній великий вибір м'яких меблів. Ціни не кусаються. Купувала тут два великі дивани та одне крісло. Присутній варіант взяти в розстрочку. Оформляють як на місці так й не виходячи з дому. Компетентний персонал й швидке обслуговування, А товар, що я у них замовляла, вже тривалий час радує своєю якістю та естетичною красою.

Анна
24 февраля 2019 в 1:43

Тернопільська фабрика меблів "Лісма" - це найкраща компанія з виготовлення диванів, з якою мені доводилось мати справу. Раніше замовляли з чоловіком меблi в іншої фірми та доставка і виготовлення зайняли багато часу, що було не завжди зручно. Але подруга нещодавно порадила цю компанію і перше знайомство справило на мене незабутнє враження. Хотілось би відзначити доволі адекватні ціни та швидкість доставки. Замовили собі з чоловіком диван в спальню, а також в дитячу кімнату. Обидва рази компанія справилась з замовленням в найкоротші сроки, що не могло нас не порадувати. Ціни помірні, не вищі ніж в конкурентів, а бувають і нижчі, а от якість меблів дуже хороша.

Сергей
19 февраля 2019 в 6:00

Після ремонту вирішили змінити деякі меблі. Виявилося, що вибір м'яких меблів в нашому міті дуже великий, а отже процес вибору зайняв багато часу, так як довелося переглянути безліч варіантів. Врешті купити ліжко в Тернополі вирішили саме тут, аджде нас влаштувала і ціна і якісь. Ліжко привезли та зібрали в оговорені терміни. Також хочу відзначити обслуговування, консультанті вічливі та уважні, справжні професіонали. Загалом залишилися тільки приємні враження після спілкування з співробітниками цієї меблевої фабрики

Сергей
18 декабря 2018 в 6:33

В даний магазин зверталися минулого року, наприкінці грудня, потрібно було ліжко в спальню, оскільки купили нову квартиру і багато чого не було. В "Лісмі" сподобався гарний вибір меблів, та і ціни доступні. Окрім того, діє система знижок. Також відмітили б гарну роботу менеджерів, ввічливі люди, дуже допомагають при виборі. Доставили своєчасно, дякуємо)

Никита
15 декабря 2018 в 12:56

Після ремонту в нашій квартирі вирішили оновити деяку мебель. Для початку придбати новий диван у вітальню, старий уже повністю втратив презентабельний вигляд. Для вирішення цього питання звернулися до данного магазину. З усього асортименту примітилася модель Консул. Звісно, цінник досить великий, але він вартий своїх грошей. Доставили точно у термін, претензій немає.

Алексей
07 декабря 2018 в 9:19

Після оновлення нашої квартири, ми з дружиною зрозуміли, що старі меблі втратили свою актуальність. Щоб якось виправити цю ситуацію. Почали пошук оптимальних варіантів. Найбільше за все нам потрібен був кутовий диван. З усього переліку магазинів і інтернет мережі. Нам сподобався вибір диванів в компанії "Тернопільська фабрика меблів": гарна якість і широка кольорова палітра. В результаті, зупинились на дивані "Маестро".

Коля
05 декабря 2018 в 11:19

Співпрацювали з компанією "Меблева фабрика" в минулому році, робили замовлення на крісло і шафу. Сподобалося, що замовлення прийняли оперативно, приїхали і заміряли без проблем. До слова, фахівці явно знаються на своїй справі, молодці. Крім того, порадували ціни на всі вироби, так само проводяться акції. Доставка спрацювала нормально, все привезли без пошкоджень.

Добавить отзыв