UAOTZYV.COM

Майдан отзывы

Адрес Тернопіль, вулиця Патріарха Йосифа Сліпого, 1
Телефон +380 (352) 52-59-71
Часы работы 10:00-22:00
Сайт list.in.ua/Ресторації/15223/Майдан-Тернопіль
Рубрики Ресторан
Оценка 4.3 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Ресторан-бар Панорама — Тернопіль, Замкова вулиця, 14
Похожие компании в категории
Pasta Fresca — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка
Сім'я ресторанів Файного міста — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 23
Клуб Файного Міста — Тернопіль, вулиця Олени Кульчицької, 1
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2

Ресторан Майдан отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
14 августа 2023 в 1:22

Досить цікавий невеличкий ресторанчик в Тернополі. Як завжди у офіціантів присутній Теонопільський колорит чкий додає шарму). Смачна куня, все сподобалось! Дякую) 0

Христя
04 июля 2023 в 12:56

Красивий та атмосферний заклад. Смачна кухня (особливо сподобався шашлик) та привітне обслуговування
Щиро рекомендую до відвідування.

Женя
01 июля 2023 в 0:18

Дуже гарний ресторан, для компанії, дуже привітний колектив, ми раді були побувати у вас, їжа смачна теж, прийдемо обовязково ще раз!

пользователь
09 июня 2023 в 11:55

Сьогодні були у цьому закладі. Я дуже здивована меню, сказати, що там не смачно, нічого не сказати. Я дуже рідко пишу відгуки, але просто не можу промовчати. Сам заклад хороший, приємний інтер'єр, але меню. Це взагалі. Замовили сет з печеними овочами, куркою і свининою. Печені овочі - це порізані кубиком буряк, морква і гарбуз, політо це все якимось не зрозумілим соусом, віддає кислотою. Не змогли спробувати, просто не приємно. М'ясо, теж не смачне, смажене на мангалі. Курка ще більш-менш нічого, але свинина на мій погляд не свіжа і теж віддає кислотою! Знаєте, що найцікавіше, вкласти не малі гроші в інтер'єр, а кухня все псує, вони могли б мати багато вдячних клієнтів з таким розташуванням у центрі міста та інтер'єром, але кухня та меню все псує і більше туди ніколи не повернемося. Може, цей відгук. Допоможе господареві цього ресторану, переглянути свої стосунки до клієнтів, і задуматися про свіжі продукти та меню.

Володимир
27 августа 2021 в 5:56

Зручна локація, смачні обіди за доступні ціни (перше блюдо, друге і компот за ціною 70 грн.). Затишне і прохолодне місце.

Александр
13 августа 2021 в 14:44

В воскресенье вечером зал почему-то был почти пуст. Интерьер интересный, все что заказывали было вкусным (вареники, деруны, салат). Очень понравился домашний сырник. Недорого.
Что не понравилось - у окна сидели 2 по виду накинувшие бабы, которые громко и с матом обсуждали свои бабские дела. Перешли с детьми к огороженному столику. Может они всех посетителей и распугали.

Нікіта
10 августа 2021 в 16:50

НАТАЛЯ НАЙКРАЩА обслуговування топ меню топ страви топ заклад топ ціни топ зайдём повторно обов'язково хажтег' 'підніміть Наталі зп' '

Артем
31 июля 2021 в 7:58

Ми приїхали з Києва у дуже чудове місто Тернопіль. Хотілося би дуже подякувати за професійність, за відкритість та уважність до вибагливих відвідувачів ресторану "Майдан", що знаходиться в історичному центрі Тернополя, за час подорожі ми пообідали багато де, але тут нам сподобалося виключно все, від смачної їжі до чудового відношення!) Ми дуже вдячні нашому професійному офіціанту Наталії за просто неймовірну уважність, турботу та професійність в своїй справі!) Були б дуже вдячні, якщо б цю дівчину приміювали за хорошу роботу!)

Никита
15 июля 2021 в 13:11

Цікавий ресторан в центрі. Є декілька цікавих страв. Дуже смачні бізнес ланчі та неймовірні деруни.
Затишна атмосфера, гарне розташування. Може це і не топ ресторан Західної України але місце варте уваги 100%

Александр
18 июня 2021 в 7:10

Был проездом в Тернополе и зашел в этот ресторан пообедать. Заведение замечательное. Со входа понимаешь, что интерьер необычный и приятный. Еда очень понравилась, все было вкусно. Персонал вежливый, цены по сравнению с Киевом приятные. Рекомендую это заведение.

Виктория
02 июня 2021 в 9:05

Очень хорошее место, ценовая политика прям порадовала, обслуживание быстрое и девушки приветливые, рекомендую)

Tetyana
12 марта 2020 в 22:02

Дуже класний і затишний ресторанчик в українському стилі! Тут можна і посідати, і пообідати і потусити вечером!)

Олена
07 марта 2020 в 3:30

Чудове місце в центрі для спілкування та смачного проведення часу. Чудове меню на різні смаки, швидке обслуговування, великі порції, ввічливі офіціанти. Сюди хочеться повертатись.

Святослав
11 июня 2019 в 6:51

Невисока оцінка "Майдану" за непривітність при зустрічі. Ну чомусь склалось таке враження. Я розумію що буває різний настрій у персоналу і адміністрації, проте це потрібно залишати вдома. В цьому бізнесі це не допустимо. Кожен клієнт це чистий аркуш і з ним потрібно починати усе спочатку. Він же ж незнає вашої історії. Тому бажано це прийняти до уваги. І стажувати новобранців бажано хоча б з мінімальними знаннями. А коли запитуєш про складники двох різновидностей чаїв, які вони пропонують, така відповідь як "ну трав'яний, там трави а фруктовий там фрукти, мабуть звучить недолуго. ". Працюйте над собою "Майдан"!

світлана
18 февраля 2019 в 11:55

Ну чесно враження двояке. Ми одразу сказали офіціантові, що в закладі перший раз і повірте - він не намагався нас вразити. До столу не підходив, потрібно було його шукати. Замовляли страви з пательні, проте принесли їх нам на тарілках. Картопля була іще сирою (думаю подача на пательнях була б більш привабливою, бо ми трішки розчарувалися). Замовляли також салатики, вони були смачненькі, але порції якісь маленькі (ну якось дуже мало, а особливо для Тернополя), хоча калькуляція страв вказана в меню, всеодно і виглядало мало і було мало. Місце класне і меню нормальне, але недопрацювали️

Ярослав
28 декабря 2018 в 23:14

Дуже крутий заклад, персонал просто професіонали свого діла, і просот надзвичайно смачна кухня.

Юрій
02 декабря 2018 в 17:18

Кабак для старших пузатих дядьків. Молоді тут нічого робити. Підвальне приміщення. Скоріш за все навіть у вихідні ви завжди знайдете вільний столик. Ми прийшли сюди заради трансляції футболу.

Віталій
23 ноября 2018 в 0:56

Затишне місце. Можна гарно і не дорого відпочити. Ціна якість ок. Стіл замовляйте заздалегітть. Рекомендую для компанії.

Тарас
20 ноября 2018 в 14:25

Посередній заклад громадського харчування. Пообідав один раз - більше не бажаю. Інтер'єр народному стилі, а враження радянського общепіта.

Артем
20 октября 2018 в 5:18

Место противоречивое, но тут вкусно:) например, официанты долго не подходили, зато еду принесли быстро. Контингент тоже разный. Зато антураж суперский.

Добавить отзыв