UAOTZYV.COM

Мамонт отзывы

Адрес Тернопіль, площа Героїв Євромайдану, 3
Телефон +380 (67) 942-42-45
Часы работы 11:00-22:00
Сайт catering.mamontcafe.com
Рубрики Ресторан, Кофейня
Оценка 4.1 31 отзыв
Похожие компании в категории
Pasta Fresca — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка
Сім'я ресторанів Файного міста — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 23
Клуб Файного Міста — Тернопіль, вулиця Олени Кульчицької, 1
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2

Ресторан Мамонт отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лілія
22 августа 2023 в 12:05

Приємна, спокійна (принаймні до 18 години) атмосфера. Дуже ввічливий персонал. Смачна їжа та лимонади. Єдиний мінус, що час очікування замовлення досить великий.

Баба
16 августа 2023 в 23:05

Хотіла сьогодні поснідати в вашому закладі, але офіціант навіть не підійшла прийняти замовлення, хоча був тільки один стіл. Я розчарована.

Марина
14 августа 2023 в 11:45

Відгук про те, як пиво та сервіс і дивна подача страв можуть зіпсувати смачну їжу.

Відпочатку попередили офіціантку, що голодні і прийшли поїсти, а не перекусити. По меню обраних страв не виявилося зовсім. Довелося з'ясовувати на кухні, що насправді з м'ясних страв є. Замовили реберця, крильця, курячі нагетси, картоплю фрі та повелися на пропозицію офіціантки Софії щодо крафтового пива.
Пиво чекали годину. У серпні. Спека. За годину спромоглися 400мл пива того крафтового налити. Подали його теплим. На смак дійсно гидота Так, нас попередили, що пиво доведеться почекати 10 хвилин. Але годину! Причому це ж спека, серпень, але навіть не вибачитися і не запропонувати якусь альтернативу?
Другі 400 мл пива вирішили не чекати годину для другої особи. Повний стіл їжі, абсолютна байдужість офіціантки, яка навіть не дивиться у бік клієнтів - ще ж той квест вловити її погляд піднятою рукою.
Їжа м'ясна прекрасна, але картопля фрі - це суцільна сіль буквально, обидві її порції, що замовляли. Їсти не можливо.

Саша
24 июля 2023 в 1:10

Неоднозначне місце, точно другий раз сюди не прийду, но офіціантка Даша неймовірна, просто сонечко на ній тримається весь заклад

Ирина
15 июля 2023 в 5:50

Класне, затишне, атмосферне місце. Їжа дуже смачна, обслуговування супер. Дякую, за приємне враження. Місто і це місце доповнили день.

Інна Данилків
29 декабря 2022 в 15:24

Ми всі залежні від приємих емоцій. А тому незнаю, чи то кухар був хворий, чи це збіг, але не замовляйте томатний суп та лаваш на грилі з овочами, якщо хочете бути здорові. Що там з іншими стравами не знаю. Та викинутих грошей на вітер один раз вистачило. Суп на смак ніби його хтось перетравив і виплюнув, відчувається оцет, сіль, консервовані томати і щось корівкою сир заносить. СТОСОВНО ЛАВАШУ, тісто прісне на смак жуєш пластилін, шари зліпилися без соусу смак ніякий начинкою фй у фпомідор холодний, не прогрітий на смак відчувається битонне збирігання.

Януш
24 апреля 2020 в 17:01

Якщо вам надоїло шумне "Файне", "Barbaresco" - вам сюди. Дружня ресторація цілком відповідає своїй назві - тут ви відчуєте себе гостем, а не клієнтом.
І як приємний бонус - тут проводять купу унікальних, для тернопільських закладів, вечірок.
Проте, якщо хочете насолодитися атмосферою у вихідні - бронюйте завчасно столик, бо ризикуєте залишитися без вкуснях від шеф-кухаря Аліни)

Максим
24 апреля 2020 в 3:04

Відгук прямо з закладу, тому що важко піти просто так, якщо коротко-це просто ВОСТОРГ! Заздримо тернопільчанам. Смачно Все, цікаво і дуже корисно) окрема подяка Олені, яка внесла колорит і надала стравам душу-Дякуєм!

Тарас
06 апреля 2020 в 14:32

В закладі чисто, привітний персонал, дуже смачні чаї, раджу спробувати. Їжу не замовляв, але багато знайомих мені людей хвалять їхню кухню.

Юлия
04 апреля 2020 в 9:56

Як на мене один з найкращих закладів міста. Є дні з акційним алко Обслуговування хороше. Послуга кейтеринг - прекрасно, порадили навітьте що не стосується їжі, зробили все на урааа, максимально задоволена.

Андрій
26 марта 2020 в 20:16

Смачно, посуд завжди чистий аж сяє)
Спокійна атмосфера, оригінальний дизайн, дуже смачна кава та десерти)
Є вегетаріанські страви (смачні!)
Класне обслуговування
Можна організувати закриту вечірку!
Рекомендую!

Оксана
25 марта 2020 в 12:50

Лояльні ціни, затишна атмосфера, стильний інтер'єр, великий вибір страв в меню на любий смак, а обслуговування це просто щось. Зміна яка була 29 лютого просто неймовірна. З такими працівниками ваш заклад ніколи "не впаде лицем в болото" тому наголошуючи ще раз, величезне їм спасибі. Будучи в вашому місті обов'язково завітаю ще і не раз. Ви в моєму топі. Чмок️

Саша
14 марта 2020 в 10:45

Приятное место. Хорошее обслуживание, но еда пресная и не очень вкусная. Только десерты на высоком уровне.

Алекс
24 ноября 2019 в 0:29

Никому не советую, остались шокированы десертом что нам подали (хотя таким его тяжело назвать, типа фитнес тренер придумал но официант не предупредил, но тут уже дело в компетенции самого персонала и заведения). Несъедобный десерт, который мы не ели а сразу отдали официанту, внесли в чек, ни одно уважающее себя заведение такого не сделает, пожалуй худшее место в городе, и дело тут не в деньгах а в отношении, это место не заслуживает высокий рейтинг.

Анна
14 ноября 2019 в 17:34

Смачне меню, нормальні ціни. Дуже затишно, запам'ятовується книжкова полиця на стелі, а ше круте вино. Були там на весіллі, вони молодці оформили і міні бар, і солодкий стіл шикарно.

Оксана
14 ноября 2019 в 9:03

Вкусная еда, отличное обслуживание, приятная музыка и интерьер. И расположение - в центре города, но без суеты и шума) Рекомендую!

Юлия
19 октября 2019 в 22:35

Один з улюблених закладів в Тернополі. Смачна їжа, різноманітне меню, приємний персонал, затишна атмосфера. Єдине, що можу відмітити, що заклад зменшив розмір порцій останнім часом, і чоловік не наїдається

Kateryna
13 октября 2019 в 10:43

Привітний персонал і хороше місце розташування! АЛЕ гов‘яже м‘ясо треба було просто ковтати, бо пережувати його ніяк не вдавалося, хоча офіціантка запевняла, що воно м’ягеньке. Більше не прийдемо; (

Роман
02 октября 2019 в 11:42

Гарне місце. Засервірований стіл, відчуття ніби тебе чекали) Смачно. Приємна атмосфера. Зручно, що можна організовувати тут різні зустрічі і використовувати місце як конференц зал, а після одразу і пообідати.
Гороховий суп з м'ятою - відмінний.

Кристина
20 сентября 2019 в 15:53

Один з улюблених закладів у Тернополі.
Тут дуже смачний шашлик та бургери, а ще варто спробувати сирні кульки
А бірківське пиво, яке тут подають - обов'язково потрібно скуштувати!
Персонал завжди привітний і уважний!
Бажаю закладу не збавляти обертів, ви класні

Добавить отзыв