UAOTZYV.COM

Готельний комплекс Глобус

Адрес Petrukiv, вулиця Степана Будного, 18
Телефон +380 (68) 646-99-95
Сайт www.hotel-globus.com
Рубрики Отель, Банкетный зал, Кейтеринг, Конференц-центр, Выставочный комплекс
Оценка 3.9 25 отзывов
Похожие компании в категории
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2
Тернополь — Тернопіль, Замкова вулиця, 14
Паллада / Hotel Pallada — Тернопіль, вулиця Степана Будного, 1
Три бажання — Підгородне, Пасічна, 11

Готельний комплекс Глобус отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olena
17 января 2024 в 9:38

В сауні було холодно, басейн холодний (а мав би мати 26 градуси)
Дівчинка з рецепшина не адекватна (спочатку говорить одне, а потім що такого не було і вона нічого не говорила)
Враження зіпсовані повністю про цей заклад.

Dostavka
11 января 2024 в 11:50

Замовляли кейтерінг на відкриття магазину, організація на високому рівні, все швидко, якісно і дуже смачно! Однозначно рекомендую

Софія
17 декабря 2023 в 9:47

Сервіс на «найвищому рівні».
1. Приїхали ввечері з дороги голодні? Не переймайтесь, кухня готелю “Globus” нагодує вас! В меню багатий вибір різних страв, з яких ви зможете обрати лише сирний лаваш, 1 порція якого важитиме не більше 150-200г.
2. Особлива привітність офіціанточок в готелі “Globus”! Дівчатка не зможуть відвести від вас гордовитого і засуджуючого погляду, а їх голос і односкладні речення зведуть вас з розуму, бо на питання: «що в меню не на стопі? », - ви вже знаєте що вам скажуть) Додзвонитися в ресторан неможливо, бо дівчатка дуже зайняті пустим залом, доведеться пройтися пішечки.
3. Замовили сауну? Вам тут сподобається! Правда перший час буде прохолодно, бо пані задивилася серіал та забула попередньо все прогріти.
4. А також маленький бонус від “Globus”! Послухай як храпить сусід безкоштовно!
Дякую!
Смішки смішками, а якщо серйозно, то з всього приємного - це привітна, мила дівчина на рецепції, 1 зірка їй, а не глобусу.

grady
14 ноября 2023 в 15:26

Сервіс надзвичайний. Ці люди будуть нахилятися, щоб допомогти вам. Задоволення потреб клієнтів стоїть перед політикою готелю. Номери і все бездоганно. Сауна і басейн чудові. Їжа в ресторанах чудова, а бар добре укомплектований. Нарешті, ціна є дуже високою для того, що ви отримуєте. Я не можу рекомендувати готель Globus.

Игорь
13 сентября 2023 в 6:19

Заїхав поночі, як в один з варіантів де можна було б заночувати. З одного боку зручно, що біля траси, з іншого шумно - не відчиниш вікно. Номери чисті, але з явною ознакою легкого б. У. Наявні співмешканці в вигляді якихось мошок та молі. Постіль та рушники хоча і чисті, але вже віджили своє. Окреме "не зарах" за відсутність тапочок в номері. Кондиціонер працював, але з дивними нехарактерними ознаками явної скорої своєї кончини, спати від ці шуми не реально. Ресторан заслуговує виокремлення, хоча виключно за смачну їжу. Тверда трійка з легенькими ознаками "-". Сервіс оцінити не вийшло, але дівчата гарні, приємні і привітні. Басейн чомусь не працював, холодильника в номері немає, до Wi-Fi законектитись так і не вийшло (хоча пароль на столі і є, не підходить), зв'язок в цій місцині з лайфом не товаришує.

Сергей
04 сентября 2023 в 3:41

Холодно. Кондиціонер не справляється на обігрів. Світло, з вікна номера горить всю ніч вивіска готелю, штори жахливі.

Алексей
12 апреля 2022 в 0:02

Отличный сервис! Очень чисто, комфортно! Персонал вежливый, еда вкусная! Удобная парковка! Рекомендую!

Maks
08 апреля 2022 в 2:57

Приятный персонал, красивое оформление, уютные номера, вкусная еда, опрятные официанты. 15 минут от центра города. От посещения отеля остались отличные впечатления)

Mykola
14 марта 2022 в 1:07

Був знову на цьому тижні. Хотіли повечеряти (субота). Всі місця зайняті, при тому що їх багато. Значить годують смачно, бо користуються кухнею не лише постояльці. Успіхів готелю.

Ольга
13 марта 2022 в 0:54

Хороший готель, просторі номери, але трохи вже "втомлені". Є ліфт, парковка, сауна, ресторан. Можна замовити комплексні сніданки, рекомендую. Головне, шоб пощастило з сусідами

VivantIrene
10 февраля 2022 в 18:31

Номери виглядають пристойно, проте звукоізоляція не найкраща.
Неприємно здивував ресторан. Максимум, це можна назвати кафе, але точно не рестораном. Розварена до стану клею вівсянка, у якій тонуть три шматочки банана та чотири дольки мандаринуКонсистенція, яка немає смаку. Відчуття, ніби кухар навіть не куштував страву перед подачею.

Елена
25 января 2022 в 17:44

Очень класное заведение! Очень приветливый и учтивый персонал). Вкуснейшая еда в ресторане, красивое эстетичное ее оформление️. Совершенно нормальные цены. Хорошая сауна, чистый бассейн. Чистый и просторный номер!

Наталия
21 января 2022 в 7:06

Хочу подякувати директору та персоналу готелю за прекрасний сервіс та клієнторієнтованість! Рекомендую для проведення корпоративних зборів!

Владислав
09 января 2022 в 3:20

В номере холодный пол и максимально 20 град до утра. На любителя. Да и номера уже кой где надо подобновить. Ничем на ресепшн не помогли в плане тепла. Ресторан у них нормальный. Есть на окружной лучше отели.

Tetyana
16 декабря 2021 в 3:53

Ми обрали готельний комплекс Глобус для проведення корпоративного тренінга. Конференц-зал був зручним для 20 осіб, обладнаний проектором (ми не використовували), вайфай. Кава-брейки та обід були в ресторані готелю. Бармен пригощав нас смачною кавою та чаєм. Цікава подача смачних страв на шведському столі: круасани, корзинки з кремом, еклери, тарталетки, шпажки, грильовані овочі, гриби, шашлик. Обід з трьох страв.

Татьяна
13 декабря 2021 в 15:01

Добродушный и отзывчивый персонал. В номерах чисто и тепло. Нет перебоев с горячей водой. Достойная кухня в ресторане.

Даша
12 декабря 2021 в 4:05

Номери в готелі чисті та затишні. Персонал привітний та готовий допомогти. Дякую за такий чудовий прийом)

Андрей
05 декабря 2021 в 13:21

Разумная цена, но есть замечания. Остановился по работе на 2 ночи. Интернет 2е сутки не работает, номер после 1й ночи не убран. Видно, что рум сервис добавил ванные расходники, но не потрудился убрать использованные полотенца. Плохая Звукоизоляция, отличная слышимость храпа и прочих Звуков соседей.

Надя
21 ноября 2021 в 14:52

Современное здание
Чисто, просторный номер
Взяли полулюкс
Теплый с горячей водой
Паркинг у отеля
Из всех отелей что посмотрели в городе это лучший

Андрей
19 ноября 2021 в 9:27

Якщо хочете рано випити кави, спочатку дзвоніть на ресепшн, тому що, від слів офіціантів в ресторані " в нас не вистачає горняток" впадаєш в легкий шок. + до всього, вода в номерах ледве тече та ледве тепла, напевне теж на всіх не вистачає

Добавить отзыв