UAOTZYV.COM

Готель та ресторан Алігатор

Адрес Тернопіль, вулиця Гайова, 29
Телефон +380 (67) 555-68-88
Сайт alligator.te.ua
Рубрики Рекреационный центр, Аквапарк, Банкетный зал, Спортивный зал, Хаммам
Оценка 3.8 59 отзывов
Похожие компании в категории
Надія 2002 — Тернопіль, вулиця Весела, 1
Відпочинкова зона к Парку Здоров'я — Тернопіль, Бережанська вулиця

Готель та ресторан Алігатор отзывы

59
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vladyslav
19 сентября 2023 в 1:42

Гарний тренажерний зал в якому працюють професійні тренери. Також великий басейн і не погане спа з хамамом. Але їжа в ресторані не дивлячись на низькі ціни дуже посередня, декілька разів замовляв курячий стейк і боули, курку вони завжди сильно пересушують, і навіть коли я попросив так не робити то все рівно нічого не змінилось. Тому приходьте сюди на тренування та в басейн, але якщо поїсти то не рекомендую

Анастасия
14 сентября 2023 в 7:56

Супер! Дуже задоволені обслуговуванням! Готель затишний, ресторан смачний, аквапарк чудовий!

Ксиж
07 сентября 2023 в 17:25

Аквапарк поганий, з водними ґаджетами не пускають, бо уявлення не мають, що воно таке. Стики на гірках деруть спину, від води пече шкіра. Поручень на червоній гірці відірваний вже біля двох років, світлофор який має повідомляти чи можна зїжджати з гірки не працює на жодній, ніхто це не контролює.

Оксана
31 августа 2023 в 3:15

Ділюсь враженнями саме про аква парк.
Запах хлору жахливий і відчутно його ще в роздягальні, якщо побути у воді то печуть очі, злізає шкіра з рук, вода мега хлорована.
Рятувальник один.
Біля гірок з верху нікого не має, інструктажу теж.
Їжа: Є бар біля басейну, не дуже чисто, обслуговує у неділю лише один офіціант, людей багато+банкет. Їжа не погано, ціни демократичні.

Саша
27 августа 2023 в 8:19

Не попередили що працюють з 12. Їхали через все місто, прибиральниця нахамила. Дуже неприємні люди як в заклад. Не піклуються про потреби інших. Не раджу

galyna
06 августа 2023 в 20:34

Віддихнули дуже гарно. Рекомнндую віддихнути в цьому комплексі не пошкодуєте. Правда хотіли поїсти картоплю фрі не поїли, бо не було осталися голодні. Піци не хотіли

Елена
18 июля 2023 в 8:47

Вівдвідую тільки зал, все дуже добре, 4 зірки за те, що в залі нема кулера. Не знаю, скільки Алігатор заробляє на продажі води або економить на кулері, але це неприпустимо для залу такого рівня.
Окремий недолік - це те, що в жіночій роздягальні майже постійно відпочивають прибиральниці. Сидять в телефонах, спілкуються між собою. А сьогодні вони перевершили самі себе. Вони втрьох мили голови в умивальниках в роздягальні, і потім сушилися феном. Не знаю, що з ними сталося, але це мені видалося дуже дивним.

Роман
14 июля 2023 в 22:04

Додайте, будь ласка, у фітнес зал робочий Wi-Fi, так як мережу зловити важко, ти 2-3 години без звʼязку. Також було б супер, якби графік у вихідні був з 8: 00. Багато бажаючих постійно займатись саме зранку у вихідні.

Татьяна
05 июля 2023 в 10:18

Приїздили з дітьми в аквапарк. Все супер крім того що через годину починають свербить очі і пекти горло від хлорки. А через пару годин починається кашель. Треба виходити на чисте повітря подихати. Не рекомендую брать абонемент на цілий день. Взагалі чисто, персонал чемний. Їжа смачна, піца бургери, салати. Басейни досить великі. Є гідромасаж.

дарія
29 июня 2023 в 16:23

Адміністратору на вході рекомендую бути привітнішою. Так як ми відвідали заклад 8.07.2023р, нас обслужила людина без назви на бейжику (в перше з таким стикнулися, немає імені і ініціалів і бейжика нема) не привітно спілкувалася, таке вражені що ми прийшли і їй щось були ще вині. Дали нам браслет який порвався після першого з'їзду з гірки за як й ми мали ще заплатити 95 грн. і заплатили. Цікава відповідь була в неї" я пробю по базі чи він в вас був не пошкоджений ". Сума нашого відпочинку була не маленька.

Алексей
16 июня 2023 в 12:06

В номері брудні старі килими. Стіни у плямах. Чимось смердить. Рушники колись були білі.
Аквапарк - гучно сказано. У кращому випадку басейн з гірками. Гірки «чиркають» по спині на стиках. Ні в одному аквапарку такого не відчував. Людина з родинками на спині може залишити їх у трубі. Всюди іржа. Металеві сходи з поручнями для виходу з басейну поряд з червоною гіркою ось-ось відваляться. Рятувальники сидять у телефонах. Я був свідком як одна дитина мало не втопилася. Інші діти залазили у жовту трубу зі сторони виходу. Слава Богу, ніхто не спускався у той час. Потім чоловік стояв прямо напроти тої жовтої труби і щось виглядав тривалий час. Так само хтось міг зʼїзджати у той час. Рятувальникам також не було діла.
Спортзал гарний. Ресторан гарний. Все інше - відстій. Зіпсовані вихідні. Жахливі враження.

Александр
05 марта 2022 в 23:25

Единственный плюс этой гостиницы, не плохая кухня в ресторане.
Номера давно не видели ремонта, кровати просто ужас!

Наталія
13 февраля 2022 в 23:59

Змін не побачили після ремонту, нових гірок не має. Ціни високі. І якщо раніше хочеш піти гроші назат не вертають -2 зірки. Дякую

Женя
06 февраля 2022 в 7:54

Отличное место для культурного время провождения отэль, ресторан очень красивый ицэны как в ссср типу борщ 25 грн

Софья
29 января 2022 в 14:14

Дуже класний фітнес зал, зовсім новенький ремонт, тренажери в ідеальному стані, зручна роздягальня. Все чисто, що для мене дуже важливо.
тренера супер. Також є різні групові заняття, кросфіт, басейн та сауна. Все подобається, рекомендую:)

Женя
16 января 2022 в 22:06

Гідний поваги готель.
Просторі номери, що добре обігріваються взимку, інтернет, кондиціонер + смачні сніданки.
Із зауважень: старі "пузаті" телевізори та необхідність оновлення сантехніки в окремих номерах.

Storm
15 января 2022 в 19:47

Доброго. Починаючи з осені сильно ВПАЛА температура у басейні, ЗМЕНШЕНИЙ напір води у гідромасажерах і вони тепер не масажують, а середньо течуть (у порівнянні з літом). НЕ ПРАЦЮЮТЬ масажери рулі. У хамамі ЗНИЖЕНО температуру і лавки ледь ледь теплі при великій кількості пари, але без толку. Зникли фени біля одної з роздягалень, прийшлось йти до іншої. На вулиці листопад і бажання ходити, а також продовжувати абонемент на жаль пропало. Сам заклад дуже хороший. Прийміть міри. Дякую.

Виктория
23 декабря 2021 в 2:08

Зупинялись на одну ніч, тому можу мало що сказати)
Але чистенько, комфортно, смачний сніданок)

Женя
10 декабря 2021 в 19:44

Остановились в этом отеле розно вечером, по нашей просьбе накормили очень вкусно и не дорого. Номер большой, с двумя полуторными, удобными кроватями, белье белоснежное. В номере все чисто. Ванная комната с ванными принадлежностями (гель для душа и мыло). Отель отличный, рекомендую.

Тарас
29 ноября 2021 в 17:34

Ідеальне місце де можна позайматися у тренажерному залі і після цього поплавати у басейні. Хороші тренера, завжди допоможуть і підкажуть як правильно.

Добавить отзыв