UAOTZYV.COM

FRIDAY: fine food & wine

Адрес Тернопіль, вулиця Івана Франка, 23
Телефон +380 (97) 788-11-77
Часы работы 10:00-22:00
Сайт friday-rest.com
Рубрики Ресторан
Оценка 4.9 28 отзывов
Похожие компании в категории
Pasta Fresca — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка
Сім'я ресторанів Файного міста — Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 23
Клуб Файного Міста — Тернопіль, вулиця Олени Кульчицької, 1
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2

FRIDAY: fine food & wine отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександра
18 декабря 2023 в 15:11

В ресторані дуже гарний інтер'єр, ще подобається що є не один зал, і зал для гостей з дітками дуже гарний та затишний. Персонал привітний страви дійсно смачні, та напої на любий смак. Я рекомендувала б цей заклад своїм знайомим та друзям.

Светлана
16 ноября 2023 в 20:39

Були проїздом в Тернополі і випадково попали в заклад, куди хочеться повернутися. Рекомендуємо!

Golden
05 октября 2023 в 9:46

Найкращий заклад Тернополя в якому я був.
Приходжу в Friday майже щодня.
Чудове обслуговування, смачна їжа
Окрема подяка офіціанту Інні за її терпіння
Заклад через свою атмосферу заставляє тебе повертатись знову і знову

Anjey
12 сентября 2023 в 12:18

Цей заклад впевнено зайняв свою унікальну нішу серед ресторанів міста Тернополя. Вишукані страви, що пропонуються тут, вигідно відрізняються від сірої одноманітності, яку, з мінімальними варіаціями, пропонує більшість Тернопільських закладів.

Зручне розташування - в пішій доступності від центральної площі, однак достатньо віддалений, щоб гамір від великої кількості людей не створював дискомфорту.

Одним з індикаторів того, наскільки цінують гостей у тому чи іншому закладі громадського харчування може вважатися чистота та стан туалетної кімнати. У Friday це поза конкуренцією.

Однозначно вартий уваги.

P. S.: незважаючи на ввічливість і старанність персоналу, потрібно краще навчання з метою уникнення елементарних помилок в процесі обслуговування.

Виталий
03 августа 2023 в 4:02

Приємна атмосфера, продумані дрібниці, хороша фонова музика. Досить смачна їжа, мясо та десерти.

Andriy
26 апреля 2022 в 20:12

Смачно, вишукано, елегантно, чудовий інтер’єр, комфортно, приємний персонал, ресторан лабіринт в хорошому значенні. Багато залів на різні смаки!

Маріанна
09 апреля 2022 в 2:01

Нам дууже сподобалося це місце! Все було супер: атмосфера, обслуговування, їжа! Страви наче звичайні, але з цікавинкою, як от борщ (раджу спробувати). І тірамісу

Валерия
26 марта 2022 в 10:50

Очень приятный сервис, красивая подача блюд и все очень вкусное!) Спасибо! Обязательно ещё вернёмся!

Pavlo
31 декабря 2021 в 21:48

Заклад похожий на лаберинт) перше враження що попав в ресторан високого рівня, обслуговування на вищому рівні, на кухні більше ставлять на вигляд страви чим на її смак, подають досить гарно, страви виглядають бомбезно, але є мінус не вдалось скуштувати щоб було смачно. І є ще один мінус ціни не відповідають самому закладу.
Жирний плюс в якому програють інші модні заклади, якщо вам наприклад подарували (або ви десь придбали) пляшку алкогольного напою, її дозволять там відкрити, зивичайно за це потрібно заплатити, але це вже не важливо. Цей ресторан має харизму не схожий на інші і він буде приваблювати гостей.

Артур
21 декабря 2021 в 9:17

Чудове місце, привітний персонал, смачні та оригінальні страви. Окремі зали на будь-який смак. Є дитяча кімната.

Олена
14 декабря 2021 в 22:27

Райська амброзія той борщ з абрикосами і копченою сметаною ️ тут дуже цікаві інгрідієнти в стравах. Замовляли також підкопчене курча і медальйони зі свинини - м’ясо тане на язиці тут навіть пюре з картоплі якесь особливо смачне!
Дуже смачна кава (ми брали лате) і божественний фондан? В міру солодкий, з легкою гірчинкою, відчутно що справжній шоколад в середині плюс ну до божевілля смачне морозиво їхнього власного виробництва. Ммм…дуже смачно!

Обслуговування дуже приємне і уважне! Нас обслуговував Василь. Василь, Ви the best!

Є парковка безкоштовна біля закладу. Є дитяча кімната. Кімната матері та дитини. В туалеті є дрібнички які, часом, рятують ситуацію (жіночі гігієнічні прокладки, валик для чистки одягу, губка для взуття, вушні палички і т. Д.) -наче дрібниці, а справляє дуже позитивне враження.

Можна подумати що ми до цього смачної їжі не їлиале тут справді дуже смачно. Заради цього закладу приїдемо до Тернополя ще раз!

Tetyana
28 ноября 2021 в 0:48

Фрайдей - це ресторан смачнющої кухні в центральній частині міста. Ми обрали Фрайдей для корпоративної вечері з іноземними колегами. Морепродукти, рибні та м'ясні страви, десерти, напої - все дуже смачно. Подача страв - вишукана. Офіціанти прекрасно орієнтуються в меню. Можна обрати стейки або рибу, яку вам приготують і подадуть на стіл. Інтер'єр ресторану - окремі кімнати зі шторками, які дозволяють зберегти приватність. Меню англійською було роздруковано, але бажано мати англійську версію на сайті, як і англомовного офіціанта:)

ТАНЯ
07 марта 2021 в 15:07

Інтер'єр закладу гарний, дуже привітний персонал, хороше обслуговування, але задеклароване меню і реальна подача чомусь не співпадали, тигрових креветок ми так і не знайшли на тарілці, дитині подали варену картоплю із кусками нарізаної вареної курки, ні смаку, ні вишуканої подачі, а порції мізерні, тому є над чим працювати, вчитися і рости, цього і бажаємо закладу.

Маша
14 января 2021 в 15:49

Цей заклад покорив моє ️
у "Friday" така атмосфера, що хочеться повертатися туди знову і знову)
А яка там смачна кухня, класичні страви за не класичними рецептами) а яка подача страв. Це просто "ВАААААУ".
Друзі якщо ви ще не відвідали цей заклад, то обов'язково потрібно це виправити.
На вході завжди вас зустрінуть красиві, милі і привітні дівчатка, офіціанти таке враження знають все що б ти їх не запитав)

"Friday" ресторан який вартий вашої уваги.

Борис
12 января 2021 в 6:49

«Як тут красиво! » - так, так - це перше, що захоплює подих, відчинивши двері. Сучасний ремонт, смак відчувається у кожній деталі. Обслуговування на дууже високому рівні, а ще всі дуже привітні) а чого тільки вартий торт у рожевому велюрі - невже, може бути щось смачніше?)
Приємно, що у Тернополі є заклад такого рівня!
Щира рекомендація️

Alter
03 января 2021 в 15:27

Взагалом місцерозташування, єкстеєр та інтер'єр доволі круті. Лосось з грибами був на висоті, ніжний та смачний, однозначно рекомендую. А ось телятина розчарувала. Саме м'ясо доволі жостковате та суховате, гриби та морква взагалі не мали смаку. Також слабкий вибір по алкоголю. З плюсів можу виділити роботу офіціанта і взагалом привітний персонал. Взагалом не поганий заклад, обов'язково сюди повернусь, рости та розвиватись є куди!

Анастасия
02 января 2021 в 10:59

Один з кращих ресторанів Тернополя.
Доступні ціни та вишукана, смачна кухня.
Є гардероб та багато фотозон. Інтер'єр вишуканий і багато цікавих предметів декору, що створює атмосферу справжнього затишку. Фонова музика приємна і ненав'язлива. Рівень обслуговування відповідає всім високим стандартам. Особливо хочу відмітити борщ, здавалося б класична українська страва, але в їх інтерпретації це щось неймовірне.
Рекомендую до відвідування усім!

Володимир
01 января 2021 в 16:02

Кльовий Ресторан
Смачна сучасна кухня
Персонал зразковий
Дуже приємні ціни! В загальному раджу всім, доречі є де пристроїти діток до дитячої кімнати

Мирослава
27 декабря 2020 в 11:59

Ідеальне місце для відпочинку та насолоди їжею! Рекомендую усім хто втомився від одноманітності)

Тетяна
27 декабря 2020 в 8:27

Здорово, що у Тернополі з'являються заклади такого рівня! Вечеряли тут, кухня — смачно, окремо не можу не відмітити подачі страв, оформлення 5+
Інтер'єр сучасний та затишний, персонал привітний, кожен виконує свої обов'язки.
Дякую Вам!

Добавить отзыв