UAOTZYV.COM

Едельвейс отзывы

Адрес Борщів, вулиця Підвальна
Телефон +380 (3541) 2-37-01
Часы работы 11:00-23:00
Сайт uaotzyv.com/ternopil/edelveys-29854
Рубрики Кафе
Оценка 3 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Бар Сенс — Тернопіль, Підволочиське шосе, 7
Едельвейс — Збараж, ул. Просвещения, 7
Похожие компании в категории
СОЛЯН-ПІЦА, КАФЕ-БАР — Борщів, Hnizdovs'koho str, 1Б
Едем — Борщів, Проулок Шевченка1
Espresso Cafe — Борщів, вулиця Січових Стрільців, 1
Кнайпа — Борщів, вулиця Верхрадського, 3

Кафе Едельвейс отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Петро
05 сентября 2021 в 1:35

Дуже смачна піца, великі порції, не висока ціна. Починаючи від розкачування тіста на піцу і до подачі на стіл - не довго чекали. Вічливий і привітний персонал. Гарний інтерєр

Lana
06 мая 2021 в 4:21

Тут цікавий інтер'єр. Дуже колоритне місце, були в залі де випікають піцу. Саме приміщення просторе, і зроблено в етно стилі, тут гарно і надихаючи, але. Дуже брудно, всі деталі декору в столітній пилюці та павутинні. Офіціанти привітні, але. Зрозуміти що це офіціант неможливо, бо в них немає спецодягу. Проте головний мінус, це їх кухня, тут не смачно. Таке враження що кухар взагалі не розуміє що він готує. В туалеті відсутня тепла вода, та опалення, як мінімум з дітьми туди точно ходити не бажано, я вже не говорю про дизинфекцію самої вбиральні чи про її елементарне прибирання.

ziro4ka
18 февраля 2021 в 23:15

Замовила грибну юшку, так як хотіла швидко перекусити. Замовлення прийшлось довго чекати (якщо врахувати той момент, що інших відвідувачів не було і юшку треба було тільки підігріти і подати).
Поїсти так і не змогла, бо мало того, що порція була дуже маленька, розміром трохи більше за чашку для американо, а може і одинаково. Але вишенькою на торті був вигляд самої страви: в чашці, бо то навіть не супниця, реально була просто юшка (іншими словами водичка) в якій плавало 2 маленьких шматочки шампіньйонів. Офіціант дуже здивувався на моє запитання чи то має бути тільки вода і відповів "ну це ж юшка, так і повинно бути, тільки та рідина, де варились гриби, бо в них (в закладі) саме така юшка і крім грибів більше ніяких овочів не додають". Страву я навіть не спробувала і сказала, що не буду їсти таку "юшку", то офіціант ходив кудись уточняти чи так можна, а потім повернувся зі словами, що я можу відмовитись від замовлення і дав дуже цінну пораду: "подивіться в інтернеті як виглядає грибна юшка". Замість того, щоб забрати замовлення і сказати "вибачте за незручності/непорозуміння. " чи щось у цьому роді, або взагалі нічого не говорити клієнту.
Тому, шановна адміністрація закладу, вибачте за незручності у вигляді негативного відгуку та скористайтесь, будь ласка, своєю ж порадою і подивіться в інтернеті як виглядає грибна юшка.

Роман
10 февраля 2021 в 18:31

Місце вже дуже застаріле і дороге, багато людей проводять там бенкети і задоволені, але заклад не розвивається і мені особисто Едельвейс не подобається інтер’єром, но смачно в них і це факт.

Юлія
30 ноября 2018 в 21:04

Непоганий заклад! Центр міста. На свята завжди людно, в принципі смачна. Працюють до 23, ціни доступні.

Женя
27 ноября 2018 в 18:24

Піцайолло молодець завдяки йому я б поставив 4 зірки але знімаю одну через те що обслуговування потрібно шукати по цілому закладі як що потрібно до замовити наприклад десерт або поміняти прибори. В перше мені подали деруни без сметани хоча в меню вказано що вона є. Засмучує також що 2 піцци нам подавали по окремо спершу одну ротім іншу. Ціна якість відповідна заклад в якому можна перекусити рекомендую

Аліна
15 ноября 2018 в 20:03

Прекрасне місце для відпочинку, чудова кухня, офіціанти обслуговують прекрасно, ввічливі. Піца просто бомба

Саша
31 октября 2018 в 4:03

Не плохая еда. Но официанты это что-то. Каждый раз нужно просить чтобы принесли сль и перец. Как бы мелоч но всё равно

Саша
30 октября 2018 в 3:20

Був двічі. Перший раз 30хвилин чекав на офіціанта - довелося його самому ловити. Другий раз після 20 хвилин очікування просто пішов. Повний ігнор зі сторони офіціантів

Андрій
25 октября 2018 в 1:35

Радянський відтінок в цьому закладі. Непогано було б оновити дизайн та меню. Не сподобалося тут

Олег
19 октября 2018 в 9:44

Одне з небагатьох кафе Борщіва, яке залишило приємне враження. Вибір блюд без претензії на оригінальність, але смачно. Приємний інтер'єр. Чемний адміністратор, він же бармен, він же офіціант, він же напевно ще хтось. Ліцензія на продаж алкоголю відсутня, тому навіть пиво і щось міцніше рекомендовано приносити із собою. Як що не звертати увагу на дрібниці і вищенаписане, то кафе взагалі непогане.

Добавить отзыв