UAOTZYV.COM

Челентано / Pizza Celentano Ristorante

Адрес Тернопіль, вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 36
Телефон +380 (68) 855-66-88
Часы работы 11:00-22:00
Сайт ternopil.celentano.delivery
Рубрики Пиццерия, Ресторан итальянской кухни, Доставка пиццы
Оценка 3.8 35 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Піца Челентано — Чортків, вулиця Степана Бандери, 12
Похожие компании в категории
Каштанова сім'я ресторанчиків — Тернопіль, вулиця Крушельницької, 14
Старая пиццерия — Тернопіль, вулиця Шашкевича, 1
Фламинго — Тернопіль, 7, вулиця Торговиця
Пепероні — Тернопіль, вулиця Текстильна, 28-Ч

Челентано / Pizza Celentano Ristorante отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Levon
11 января 2022 в 7:16

Привітний заклад, гарне обслуговування, цікавий і дотепний майстер по приготуванню піци. Швидко, смачно, зручно, рекомендую!

Андрій
10 января 2022 в 4:37

Смачно. Іноваційний підхід до меню та розрахунку. Мінімальний контакт з персоналом. Рекомендую.

Nadiia
22 ноября 2021 в 1:58

Надзвичайно приємне та затишне місце. Вічливий персонал та просто неймовірно смачна кухня. Дуже сподобалося. Однозначно найщиріші рекомендації. Впевна, що знову і знову там з приємністю проведемо час за чашечкою смачної кави або ж з келихом ігристого️

Люба
08 ноября 2021 в 4:52

Атмосферний заклад, мені подобається. Смачна кухня, особливо піца) зручно йти з дитиною є місце для дітей.

Наталія
14 октября 2021 в 2:42

Гарна піцерія, просторо - є велика літня тераса,
Піца дуже смачна "не гола"
Ціни помірні, кілограмова піца в середньому коштує 200 грн.
Чисто, офіціанти ввічливі і охайні, незважаючи на те що жарким вихідним вечором, було людно, замовлення чекали не більше 10 хв.

Ще хочу відзначити що моя дитина ходила на майстер клас з друзями по приготуванню піци
За 80 гривень отримала піцу приговлену власноруч сік, море задоволення і незабутні враження.

Liudmyla
14 октября 2021 в 2:02

Перевагою цього закладу є лише те, що поблизу немає інших закладів. Загалом непогано, але варто попрацювати над подачею і виглядом страв, а також над швидкістю обслуговування. Шоколадний фондан хоч і смачний, але вигляд взагалі неапетитний.

Саша
25 сентября 2021 в 19:26

Вчора вечором з дітьми чекала одну середню піцу, 2 соки і млинець 1годину і 10 хвилин. Меню брали самі, офіціантку кликали самі. В середині було мало людей. Обслуговували на вулиці, на виніс, на доставку, а нас не помічали. Дуже хотілось встати і піти, але пообіцяла дітям, бо вони люблять піцу з сирним бортиком. Пернами

Yevhenii
23 сентября 2021 в 18:40

Стандартно смачно. Достойне обслуговування. Цікава можливість Інтернет замовлення за допомогою КуАр кодів на столику.

Олена
09 сентября 2021 в 15:22

Піца дуже смачна! Офіціантів мало, але вони ввічливі і швидкі) Хочеться щоб літня площадка була б більш атмосферною, а не просто столики на вулиці.

Люба
05 сентября 2021 в 12:36

Дуже смачна кухня. Абалдєнна піца, дуже класні млинці. Варто спробувати. Привітний персонал. Нам дуже сподобалось

OneMoreGame
05 сентября 2021 в 0:53

Ставлю одну зірку за зовнішній вигляд ресторана. Купив крильце BBQ чекав хвилин 20, на фотографії видно що вони в соусі насправді соуса BBQ немає, м’ясо без смаку, овочі не свіжі, в Подолянах в місцевій фастфуд столовій смачніші крильця. Купив піцу Маргариту, була перажаренна були великі кульки вздутого пережареного тіста на піці, де більшість піци це не начинка а тісто (порівнюючи з більш дешевими та смачнішими варіантами в інших кафе) Також був куплений млинець, на фото він був товстий, як шаурма, а на ділі великий пласт блину в 1 см (ожидание-реальность) був смачний, але навіть коли залишилось 10% блину, начинку зажали, обідно. І ще зверніть увагу, що була цікава адміністратор чи хто вона була, блондинка, яка фоткала і знімала кожне блюдо відвідувачів і затримуючи велику чергу людей, які чекали свої блюда! Висновок, не ведіться на маркетинг, картинку, коли я йшов сюди, я був дуже приємно здивований смачному оформленню, але по факту Ви будете розчаровані!

Лена
28 февраля 2020 в 23:26

Дуже сподобалось. Піца смачна. До піци пропонують салати - смачні. Ввічливий персонал. Зайшли з холодної погоди в тепле і приємне місце. Облаштований куточок для дітей. З приводу інших зручностей - комфортно будуть почуватись і дітки і люди з обмеженими можливостями. Рекомендую. Обслуговування чудове

Genadiy01
22 февраля 2020 в 21:57

Піца можливо і смачна але коли сидиш і мерзнеш в залі то вже не до інтер'єру і піци. За те що холодно в приміщенні три зірки з п'яти!

MegaNifertiti
20 февраля 2020 в 12:24

Найсмачніша піца, яку мені доводилося куштувати! Затишне місце, не шумне. Всередині багато місця, цікавий інтер'єр. Є ігрова зона для дітей, так що дитячий галас не заважає, туалети чисті.
Персонал також привітний. Скільки не були, завжди їжу подавали гарячою.
Одним словом, рекомендую даний заклад!

Ольга
15 января 2020 в 12:45

Піца, салат добре, стейк катастрофа, обслуговування як вийде, дитячий куток є але вже поношений, ок

Ірина
29 октября 2019 в 3:47

Наше саме улюблене місце для відпочинку з дітками. Піца фантастично смачна, персонал неймовірно привітний.

Василь
13 сентября 2019 в 21:43

Дуже сподобалось уе місце, ввічливий і приємний персонал, швидко все приготували, гарний інтер'єр.

Світлана
13 сентября 2019 в 6:42

Бомбезний заклад. інтер'єр красивий. Персонал молодий, але кваліфікований і на вимогу клієнта відповідають професійно і культурно. їжа смачна. Піцца одна з найкращих у Тернополі. Тому можу рекомендувати цей заклад для відвідування.

Маша
09 августа 2019 в 1:47

Крута піцерія, цікава задумка. Дуже красивий інтер'єр, весело і різноманітно Смачно, можна сказати дуже смачно. Грецький салат в тарілці з тіста, це просто неймовірна смакота ️ смачні десерти. Двічі з дітьми були на майстер класі з виготовлення піци Доречі двічі ми десь вигравали сертифікати. Люблю компанії, які не економлять на рекламі. Реклама це рушій прогресу, і це себе окуповує. В загальному рекомендую
Тепер про мінуси. Мінуси це офіціанти Із усіх разів, що ми були в гостях у Челентано, тільки одного разу нам попався крутий офіціант (нажаль не знаю його імені), привітний і знавець своєї справи. А інші такоє (вибачте), навіть хамовиті. Прекрасно знаю ситуацію на ринку праці в Тернополі, та все ж офіціанти, це лице закладу

Женя
19 февраля 2019 в 4:25

VIP card (система знижок 1+1) повний розвод. Прийшли в суботу в вечері, а нам кажуть, що керівництво сказало, що тепер на вихідні акція не діє. Хоч в умовах акції чітко вказано: “встановлені правила використання купонів є незмінними. »

Добавить отзыв