UAOTZYV.COM

Бош отзывы

Адрес Тернопіль, вулиця Микулинецька, 40
Телефон +380 (97) 643-07-45
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт astoravto.com.ua
Рубрики Автомастерская, Обслуживание автокондиционеров, Ремонт вмятин на автомобиле, Ремонт электрооборудования автомобилей, Ремонт и обслуживание автомобилей
Оценка 2 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Бош Авто Сервіс Центр Тернопіль — Тернопіль, вулиця Об'їзна, 6
Бош Сервіс Автодром Тернопіль — Тернопіль, вулиця Степана Будного, 24
Похожие компании в категории
Автопокраска — Тернопільська область
Ремонт рульових рейок — Тернопіль, вулиця Антона Монастирського, 6А
ТЕРКО Авто Центр — Тернопіль, вулиця Микулинецька, 116 Б
Газ на авто Тернопіль, ГБО — Тернопіль, м, об'їзна 2 Великі Гаї

Автомастерская Бош отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Leeroyjenkins_1
27 июня 2023 в 4:58

Надіюся цей коментар та інші вбережуть вас від трагічної помилки. Цей 'сервіс' це просто брехуни і люди без честі. Ніколи не користуйтеся їх послугами. Були проблеми з авто, тріщина в моторі, вони її просто залатали і дали гарантію на рік. Взяли 1000$. Через півтори роки машина встала. Сервіс відмовився ремонтувати, не признав своєї вини і погодився мотор лише розібрати, за 170$! Відвіз до нормального майстра, який і розкрив всю правду. Була тріщина, яку вони просто залатали і лишили. Цих покидьків навіть людьми назвати важко. Наживаються на горі людей.

Bohdan
18 апреля 2023 в 17:42

Нерекомендую цей бош сервіс
Зробили діагностику ходової
Замінили деталь яка була робоча
Взяли 2000 гривень а машина
Як стукала так і стукає неможуть зробити не професіонали а студенти

Volodimir
10 апреля 2022 в 13:33

Працівник малярного цеху сказав що навіть якщо пофарбує, то воно довго триматись не буде, з іншої сторони вдячний за правду.

Сергій
13 января 2022 в 22:34

Відмінний сервіс, виконали роботу в обумовлеий термін і якісно. Персонал кваліфікований і привітний.
Рекомендую!

Юра
28 декабря 2021 в 1:57

Робив перевірку компресії дизельного двигуна на цьому сервісі. Міряли через форсунки. Через 2 тисячі після робочи навколо форсунок все залило солякою, сказали не гарантійний випадок.
Ціни високі, не відповідають якості.

Александр
09 декабря 2021 в 20:43

Сервисом пользуюсь уже несколько лет. Выше всяких похвал! Абсолютно никаких жалоб.
точная диагностика и компетентное решение проблем.
читал здесь некоторые истошные комментарии, мол, всё дорого. Абсолютная ерунда. Стоимость работ довольно приемлемая. Для сравнения, можете посетить авторизованные сервисы от вольво или тойоты.
наверное, в каких-то гаражах вам предложат "сервис" подешевле. Но ведь нелегальные мастерские не отягощены обязанностью перечислять налоги и соцвыплаты. Здесь уже решать вам. Жить как прежде или пробовать становиться "европейцами". Тем более многие даже имели возможность попрыгать на майдане.
в конце концов, жену вы себе не на улице Протасевича ищете?

Вячеслав
16 апреля 2021 в 22:59

Не рекомендую! Сервис жажрался. Им было сложно ответить, что не могут заменить деталь на авто. Они просто морозились, не брали трубку. Хотя перед этим сами просили перезвонить.

Василь
07 марта 2021 в 20:02

В мене пассат б7 1,6tdi. Я приїхав на сервіс, щоб замінити термостат. Знаючи що його важко міняти, я запитав менеджера скільки буде коштувати вдруге, (оскільки перший раз я дізнавався ціну коли записувався) на що почув відповідь "вам сказали, що 540 грн". Після двох годин роботи приходить менеджер і каже, що заміна буде коштувати 1100грн. (знайте що термостат мій), але я стояв на своєму, чому ціна помінялася, якщо я їм надав всі дані авто перед роботою. Менеджер ще сказав, що в офіційного дилера я б заплатив не менше 200доларів. Договорилися за ціну 800грн. Майстер сказав що потрібно ще годину. Під завершення роботи прийшов менеджер і сказав, що в двигуні щуп масла сухий, хоча 200км назад я міняв масло. Я в паніці пішов провіряти. Дійсно сухий. Долив я ще пів літри і на щупі чуть появився рівень. Поїхав на сервіс де міняв я масло. На сервісі провірили і сказали що масла забагато. Відкачати назад пів літри. Все ок. Я думаю що так показало тому що коли перевіряли рівень на цьому бош "сервісі" авто було на підйомнику і машина була чуть перекосом і працівники вирішили здерти з мене ще гроші за заміну масла, інакше для чого їм щуп, якщо вони міняють термостат. Більше туди не поїду!

DimitarMegas
19 июня 2020 в 22:50

Все залежить до якого ви майстра попадете, але є конкретні випадки за які майстри беруться в кінцевому результаті нічого з цього не получається і починають розказувати казочки або відправляти хрін зна куди де типу вам зроблять машину!
А щоб ви так сильно не кіпішували то вам типу зроблять велику знижку на ремонт який нічого не поміняв!

Александр
10 марта 2020 в 12:44

Необхідно мати велике бажання потрапити на цю станцію, поспілкуватися по вказаному номеру телефона з працівником, щоб погодити попередній запис або обговорити вартість, орієнтовну, робіт майже не можливо. Але навіть якщо вдалось то на просте питання яка вартсіть заміни щеплення в автмобілі Авео Т250, ми передзвонимо, через 10 хвилин. Дякую, зателефонував на сусідню станцію отримав одразу відповідь з ціною, вартістю ТМЦ і можливими додатковими роботами.

Павло
09 февраля 2020 в 17:19

Довелось побувати на цій станції двічі. Перший раз зробили моєму авто діагностику ходової, і написали такий список поломок, що краще спустити це авто в рів, згодом я загнав до адекватних майстрів, полагодив автомобіль із заміною запчастин в розмірі 30- 40 відсотків з бошівського списку і вдало їздив на авто 3 роки. Наступного разу загнав інше авто на заміну ланцюга (промацав кілька станцій, бош заманив мене гарантією), ланцюг замінили відмінно. Виникла проблема з патрубком турбіни з якого плакало масло, я дав згоду на ремонт. " Спеціалстам" хватило розуму розібрати пів авто щоб добратись до патрубка і затягнути хомут, а вставити сальник якого там чомусь не було (авто вживане) мозгів не хватило. Відповідно взяли багато грошей за розбір і збір, а результату не має. Третій раз я туди ногою не ступлю.

Алекс
16 декабря 2019 в 19:47

Машина добу простояла на сервісі і до неї ніхто навіть не підійшов. Забрав так і не скориставшись послугами що б не гаяти час.

Роман
19 декабря 2018 в 11:40

Жуліки написали в список проблем щойно замінені деталі але і найшли справжню причину стукоту ремонтував в іншій майстерні

Петр
12 декабря 2018 в 17:38

Ремонтував автомобіль, сказати що задоволений це нічого не сказати. Відношення як в Європі. Зроблено все професійно якісно і надійно, головне згідно регламенту.
Отож ремонтом та відношенням задоволений, всім рекомендую, хто цінує своє авто та безпеку. І ще головне ціни тут доступні.
Особлива подяка менеджеру Олегу який займався моїм авто. Професіоналізм і людяність порядність. Це те що в нього не забрати.

Вова
06 декабря 2018 в 4:31

Нікому не раджу це заїжати сюди, тратиш купу грошей на непотрібні процедури, а проблеми з машиною залишаються. Там немає спаціалістів, одні менеджери і стажори.

Руслан
26 ноября 2018 в 23:01

Купив авто у Польщі X3, були деякі проблеми з форсунками, заїхав на даний сервіс… взяли 20 тис. Гривень, машина не їде… думаю коментарі не потрібні… хочете обслуговуватись на даному сервісі, беріть мішок бабла і маленьку тєлєжку… дуже дивно, що так багато позитивних моментів… дуже дивно…

Данило
22 ноября 2018 в 20:53

Найширший спектр послуг по ремонту автомобілей, від заміни мастил до глобальних ремонтів агрегатів, фарбування кузова та тюнінгу салонів.

Юрий
20 ноября 2018 в 13:33

Можуть забути закрутити вам стійку, забути кинути вам б/у запчастини.
Можна довго все перераховувати.

Анна
17 ноября 2018 в 6:21

Зима. На вулиці холодно і сиро. Я з двома дітьми. Машину ремонтують. Все ОК, доки не вирішили піднятися в кімнату відпочинку, щоб зігрітися. Відчинила двері, а там посеред кімнати купа недоїденого хліба і лавашів сушиться! Сморід страшенний, так як більшість того хліба з якоюсь намазкою, а лаваші покриті пліснявою! Місце для відпочинку людей перетворили в свинюшник! Ганьба!

Олег
06 ноября 2018 в 8:44

Нікому не раджу це СТО! Тратиш повно грошей на непотрібні процедури, а проблеми з машиною залишаються. Там немає спаціалістів, одні менеджери і стажори.

Добавить отзыв