UAOTZYV.COM

Байків отзывы

Адрес Байківці, вулиця Степана Бандери буд.1 село
Телефон +380 (97) 222-53-22
Сайт baykiv.com.ua
Рубрики Ресторан, Отель
Оценка 4.4 21 отзыв
Похожие компании в категории
Avalon Palace — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2
Арт Авеню — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 53
Chicken Hut / BIG BURGER — Тернопіль, вулиця Текстильна, 28
Тропик — Тернопіль, Привокзальний майдан

Ресторан Байків отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
12 сентября 2023 в 5:29

Номери чисті просторі та тихі. Готель сподобався. Рекомендую. І вподальшому буду зупинятися в цьому готелі.

Роман
27 августа 2023 в 8:03

Неймовірно гарний готель та ресторан. Готель зручний для мандрівників, що рухаються далі. Він розташований недалеко від траси, проте у тихому місці. В номері все зручно та гарно виглядає. Ну а ресторан просто не описати словами. Доволі широкий вибір блюд, складно обрати, проте виконання кожного заворожує, як на вигляд так і за смаком. Обслуговування теж на високому рівні. Всі працюють як єдиний організм. При повному завантаженні подача блюд є доволі швидкою. Сніданок перевірю зранку) але вже в передчутті. Молодці!

rs.phone
04 августа 2023 в 18:07

Відгук стосується готелю, ми компанією винаймали 4 номери тому загальні висновки на основі побаченого. Спочатку про плюси: чисто, номери досить великі, обладнанні досить добре.
Тепер про мінуси: 1. Територія - її немає, готель з рестораном збудовані на ділянці призначеній для будівництва і обслуговування житлового будинку (особняка) відповідно усе забудоване. І перша проблема це паркування. В нас на 4 номери потрібно було 3 паркомісця в суботу в ресторані забави, і тому ще в радіусі 100 м немає де зупинитись. Якщо готель претендує на якийсь рівень, паркомісця для гостей повинні бути зарезервовані.
2. Номери - під вікном одного з номерів влаштували дивани для ресторану з курилкою. Вікно було відчинене, тому запах ще той, провітрювати потрібно було до півночі.
Також не продумано обладнання санвузлів. Не вистачає елементарно полички, щоб принаймі покласти зубну щітку, і гачків для одягу.
І що зачепило це колонка навпроти вікна номера за 6 метрів яку вмикають в 8 годині ранку коли починає працювати ресторан.
Як висновок, напевне готель це додаткова опція ресторану, бо як окрема одиниця він не зручний особливо на вихідні.

Наталья
21 декабря 2021 в 1:41

Замечательный отель, чистые, светлые и уютные номера. Очень вежливый и гостеприимный персонал, делали все что бы наше проживанием было максимально комфортным. Имеется парковка. Очень вкусные завтраки. Разнообразное меню в ресторане и быстрое обслуживание, что очень удобно, можно вкусно покушать на месте, а не искать рестораны поблизости. Рекомендую путешественникам на машине. Если мы будем в Тернополе, обязательное остановимся в этом отеле.

Олена
04 ноября 2021 в 16:57

Любимо приїжджати сюди з дітьми на вихідні. Доволі цікава дитяча зона, ален ан перший погляд вона доволі небезпечна, проте коли бачиш як діти там граються стає спокійніше. Дуже хороше обслуговування, видно що офіціанти навчені своєї справи. Меню смачне. Досить хороші фреші та чізкейк. Рекомендую

Марія
19 октября 2021 в 10:38

Чудове місце, смачні страви, та гарне обслуговування.
Головне є великий дитячий майданчик.

Наталя
06 октября 2021 в 21:54

Затишне місце для сімейних святкувань і не тільки. Закрита територія, смачна кухня, професійний персонал. Є велика дитяча площатка.

Ірина
11 августа 2021 в 10:03

Дуже смачно! Приємна атмосфера, привітні офіціанти.
Дитячий майданчик - те що треба! І діткам є де час провести, і батькам спокійніше)

Вадим
22 июля 2021 в 4:12

Хороший персонал, аккуратные чистые номер, отдельно стоит упомянуть кухню, вкусно, очень вкусно.

Ира
17 октября 2020 в 20:26

Красивий ресторан, ввічливий персонал, чисто, але досить дорого, маленькі порції, і хто сидить надворі - мухи і їх багато

Наталя
29 августа 2020 в 3:13

Для дітей дуже зручно, гарний майданчик, але малий асортимент блюд для бенкету і не дозволяють взагалі ніяких напоїв своїх приносити

Віталій
14 августа 2020 в 14:31

Чудовий заклад. Регулярно відвідую, кухня на висоті, гарна атмосфера. Персонал старається на 110% і є завжди привітним)

Olekcii
22 июля 2020 в 19:13

Заклад розташований при в їзді в Байківцв, дорога хороша близько від міста що зручно є майданчик для дітей.

Оксана
05 марта 2020 в 11:47

Чисто, акуратно, що найбільше сподобалося вода з лимоном та льодом, як комплімент від закладу, і це в сауні є два басейни один холодний після сауни і теплий невеликий та достатній для не великої компанії. Недостаток слизька плитка обов'язково потрібно брати з собою змінні тапочки. Смачно.

Ольга
29 февраля 2020 в 14:49

Затишно, відмінне обслуговування! Смачна кухня, поєднання європейської та української. Немає живої музики, але це не проблема. Зручно відпочивати з дітьми. Є парковка.

Елена
10 января 2020 в 0:36

Чудовий сімейний готель. Були проїздом сім'єю, одну ніч. Бронювали не заздалегідь, тому був лише номер з двома односпальними ліжками. Персонал одразу запропонував поставити дитяче ліжечко. На території є ресторан та дитячий майданчик. Враження лише позитивні.

Javanshir
25 ноября 2019 в 12:28

Плюсы:
[Оставались в номере № 3 на первом этаже]
Хороший и читстый номер, в номере есть одноразовые тапочки и халаты, душевые пренадлежности.
Есть кондиционер.
Хорошая шумоизоляция.
На территории отеля есть ресторан (но может быть и минусом, если там проводится мероприятие).
Парковка на территории отеля.

Минусы:
Часть полотенец была влажной.
Очень маленький экран телевизора.
В номере нет чайника.
Отсутсвовала горячая вода, после звонка на ресепшн оказалось, что водонагреватель не работал, утром горячая вода появилась.
На ресепшене не всегда есть хостес, два раза приходилось звонить на мобильный.

Helena
24 ноября 2019 в 9:12

Гарний дизайн, чисто, ввічливий та приємний персонал) Хоча вільного номера не знайшлося, але враження від відвідування залишилися гарні)

Александр
15 ноября 2019 в 23:28

Дуже добре, я би навіть сказав - неочікувано добре. Гарний готель, чудовий ресторан, велика сауна з басейном - є все, що треба.

Solar
31 октября 2019 в 15:13

Обслуговування і персонал просто жах! Немає слів щоб описати негативне враження! Шкода власників, бо з таким персоналом заклад приречений!

Добавить отзыв