UAOTZYV.COM

Автопідбір Тернопіль отзывы

Адрес Тернопіль, вулиця Текстильна, 38
Телефон +380 (96) 757-87-69
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-17:00
воскресенье10:00-17:00
Рубрики Автомастерская
Оценка 4.7 62 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Автопідбір Тернопіль — Тернопіль, вулиця Микулинецька, 107А
Похожие компании в категории
Автозапчасти в Тернополе - EXIST.UA — Тернопіль, вулиця Володимира Великого, 6
Автоелектроніка — Тернопіль
Автомайстерня АвтоТера / АвтоТерра — Тернопіль, 60Н, Бродівська вулиця
Автокомфорт — Тернопіль, просп. Степана Бандери, 56

Автомастерская Автопідбір Тернопіль отзывы

62
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталій
28 января 2024 в 4:53

Не рекомендую дану організацію. 27.01.24 замовляв послугу. Більшість несправностей не було виявлено. Викинуті гроші

Вадим
23 декабря 2023 в 21:03

Добрий день, для нас вибирали бус для сім'ї, вражає як люди відповідально ставляться до своєї роботи, як вибирають найкраще для клієнта, експерти працюють профі, звіти по перевірці до дрібниць, торг в нашу користь. Вже їдемо в новій машині, дякуємо Богу, за людей, які так допомогли, Всім кто шукає гарну машину, в хорошому стані -рекомендуемо.

Николай
07 ноября 2023 в 14:20

Доброго дня. Мене звати Микола. Коли настала потреба в підборі автомобіля, зіштовхнувся з проблемою, що це не така вже й легка справа. Потім, випадково знайомі порадили мені спеціаліста Сергія. З ним Ми вирушили на пошук потрібної мені моделі авто за моїми вимогами. Завдяки пофесійності цього спеціаліста, змогли швидко підібрати достойний варіант та відсіяти інші, не "підходящі". Дякую за професіоналізм, за те що ви є, та сумлінно виконуєте свою роботу! Без вас цей вибір був би довгим та болісним. Рекомендую всім не витрачати час і нерви, а звернутися до професіоналів.

Руслан
06 ноября 2023 в 8:40

Сергій, добрий день. Не зважаючи на те, що я був продавцем, вчора був вражений про підхід до роботи по перевірці авто для молодих людей. Реально мені самому було цікаво і переживати не було причини. При купівлі авто, обов'язково буду користуватися вашими послугами. Я за своє життя продав декілька машин і таке побачив в перше. Це було професійно, цікаво і варто того. Після такої перевірки, сам дізнаєшся про своє авто, то чого раніше не знав. Дякую!

Taras
10 октября 2023 в 23:00

Це найкращі спеціалісти, яких я зустрічав, однозначно рекомендую! Перевіряють просто все! Якщо хочите купити машину та дізнатися чи вона дійсно технічно справна і варта Вашої уваги, то Вам до них. Мені до дрібних деталей розповіли, що робилося в авто та що треба зробити. Дякую за сервіс)

Ярослав
21 сентября 2023 в 14:26

На жаль, попри ґрунтовні знання і навики, Сергій є безвідповідальною людиною. Пообіцяти щось і випасти на мороз на тиждень – запросто.

Дмитрий
12 августа 2023 в 3:21

Приємно працювати з людьми, які знають свою справу! Виконали огляд авто перед покупкою на вищому рівні, всі моменти розглянуті, розкриті в повному обсязі! Рекомендую!

Yevhen
23 июля 2023 в 4:11

Обираючи авто завжди вагаєшся до кого звернутися за допомогою в підборі. От мені наприклад дуже повезло звернутися саме у Автопідбір Тернопіль. Професійно, подробно, з увагою на всі навіть незначні дрібниці.
Отримав повну консультацію, фото і відео авто, з абсолютно усією інформацією яка мені необхідна для прийняття рішення. Дуже оперативно та професійно. Буду рекомендувати друзям

Виталий
20 июля 2023 в 4:50

Підбір дуже професійний, та крутий. Все гарно показали, без зауважень. Одним словом майстри свого діла

Дмитрий
19 июля 2023 в 11:58

Замовляв дистанційно перевірку авто. Спочатку враження непогані, але потім нажаль з'явилися некваліфіковано виявлені дефекти- при перевірці двигуна казали треба замінити шайби під форсунками, а насправді вони з тріщинами. Також не було звернено увагу на сколи над лобовому склі, і т. Д. Все це додатково б'є по гаманцю.

Саша
13 июля 2023 в 19:24

Провіряв перед покупкою Форд Фокус 3, все гарно провірили, працювали професіонали своєї справи

Евгений
12 июля 2023 в 11:41

Дякую за огляд авто, зробили все професійно, абсолютно усі можливі агрегати авто перевірили, комп'ютерну діагностику зробили.
Раджу, дійсно професіонали своєї справи.

Данил
02 июля 2023 в 22:35

Замовляв огляд одного авто. В цілому робота виконана добре, всі дрібні царапки було виділено. Декілька питань не помітили або не підкреслили, таке як доволі великий скол на диску. Та з підйомником не вийшли траьли. Але В цілому огляд доволі прискіпливий та довгий був.

Саша
04 июня 2023 в 9:25

Хлопці дуже молодці. Провірили машину по кузову, по ходовій, по мотору. Все зняли на відео! Рекомендую!

Вадим
09 апреля 2022 в 14:04

Обирав свій перший автомобіль Opel Astra J. До підбору віднісся серйозно, тому вирішив звернутися до спеціаліста з послугою " авто під ключ". Опираючись на відгуки своїх знайомих які вже скористалися послугами.
Зустрілися, обговорили обрану марку. Одразу стало зрозуміло, що Сергій – фахівець у своїй справі, на всі запитання давав обгрунтовані відповіді, наводив приклади. Підписали договір.
Уже наступного вечора Сергій почав звітувати про пошуки, скидав до 50 фотографій, які детально описував, чому саме це авто не рекомендує. Контакти підтримували постійно.
Було оглянуто 5 автівок, коли, нарешті знайшлася варта уваги.
Виїхали на огляд. По приїзду Сергій повторно, при мені оглянув автомобіль на місці та на СТО.
Прийняли рішення купувати. Добре сторгувалися.
Сергій також допоміг оформити документи при переєрестрації.
Абсолютно задоволений співпрацею з Сергієм, людина віддається своїй роботі сповна, має великий досвід, добре обізнаний на сучасному ринку автопослуг, працює навіть більше вимог зазначених у договорі.
Окрема вдячність за доставку авто)
Однозначно рекомендую!

Oleh
22 марта 2022 в 22:18

Однозначно рекомендую послуги даної компанії!
Все пройшло на вищому рівні. Оскільки сам зі Львова, підшукавши гарний варіант у Тернополі постало питання доцільності поїздки і самостійного огляду автомобіля. Деякий час подумав і вирішив звернутись за послугою разового огляду до експерта Сергія. З перших хвилин розмови вже було зрозуміло, що Сергій дуже порядний та чесний експерт. Після висновку експертного огляду прийняв рішення поїхати особисто глянути на автомобіль, після чого і вирішив придбати його, все відповідало дійсності.
Тому сміливо звертайтеся до даної компанії, не пошкодуєте

Саша
11 января 2022 в 1:19

Зателефонував з приводу дистанційного огляду авто. В цей же день авто було оглянуто і зроблено більше 200 фото з повним звітом. Всі дефекти авто виявив, навіть які б я не помітив при довгому володінні авто. Огляд лкп, мотору, діагностика підвіски, коса діагностика. Все на вищому рівні. Дуже вдячний, що не прийшлось їхати та дивитися авто. Тому що авто в поганому стані, як виявилось

Женя
25 декабря 2021 в 4:57

Дякую Сергію за високий професіоналізм та знання своєї справи щодо підбору автомобіля!
Рекомендую!

Марія
18 декабря 2021 в 20:38

Діагностика і сервіс на вищому рівні! Тут дійсно Професіонали авто справи! Приємно вражені точністю виконання роботи! Рекомендую однозначно!

Антон
11 декабря 2021 в 19:23

Дуже задоволений роботою! Раніше ніколи не користувався послугами авто підбору, спробував, зрозумів, що даремно. Рекомендую перед покупкою авто звернутись сюди

Добавить отзыв