UAOTZYV.COM

Продуктова хатка отзывы

Адрес Суми, вулиця Герасима Кондратьєва, 147
Часы работы 08:00-22:00
Сайт debaty.sumy.ua
Рубрики Магазин
Оценка 2.8 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Продуктова хатка — Ромни, вулиця Полтавська, 41
Похожие компании в категории
ПакетиК° — Суми, ТЦ Massive, 1-а Набережна вулиця р. Стрілки, 9-А
Газда — Суми, вулиця Лінійна, 15
Наш Супермаркет — Суми, вулиця Роменська, 90
Електросвітлотехніка — Суми, вулиця Героїв Крут, 17

Магазин Продуктова хатка отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Василий Кирпич
26 ноября 2023 в 15:18

Ковпака
Хамовитость, колхощ СССР продавцов зашкаливает
Противно туда ходить
Рядом есть куча магазинов с таким же ценами.

Саша
10 июля 2023 в 10:14

Все б добре, і колектив продавців, і касирів чудові дівчата. Але є проблема й чимала, у нас на колишній вулиці СКД, а зараз холодноярської бригади охоронці впуску відвідувачів із собаками на руках. Скажіть будь ласка, це ветполіклініка, ветаптека чи зоомагазин? У цьому слід розібратися господарям магазину. Адже собачки на руках у господарів бувають агресивними і можуть вкусити будь-якого відвідувача, будьте дорослою, або дитиною. Тоді не викрутиться вам у такій ситуації. Так що вживіть заходів, а інакше я візьму свого хаски під руки і також увійду в магазин, і хрін що ви зробите зі мною. Тому що у мене багато є відео, коли заходили з собаками в магазин.

Людмила
06 июня 2023 в 22:39

Магазин дуже гарний, цінова політика добра, але є працівники, не всі, одиниці, до яких навіть не можна слів підібрати, що це працівник магазину, це просто жах, що вони можуть відповісти, покупцю коли трапляється будь, яка ситуація, яка є нормою для магазину! Зверніть увагу керівники, бо люди після таких інцидентів, просто не мають бажання повертатися до Вас за покупками! Дуже прикро коли таке трапляється! Навіть в лексиконі вашого працівника було зауваження покупцю, що це не магазин, а супермаркет, працівник лаявся до останнього! Слів браку, їх не має!

Дмитрий
23 апреля 2023 в 22:47

Хотів купити пиво на розлив, чекав 27 хвилин поки під'єднають діжки. Обслуговувати клієнтів нікому, продавці дивлячись на чергу розкладають ковбасу по холодильнику, бутилку пива віддали повністю облиту пивом, дякую за липкі руки та нерви.

Тоха
19 января 2022 в 13:15

Хороший магазин, удобный, цены средние, на стоянке всегда есть место. Экономят на дезинфекторах для посетителей (они есть, но специально сломаны, чтобы при нажатии на колпачёк дезинфектор не срабатывал).

Котиколпл
15 января 2022 в 4:34

Всегда свежие продукты, приветливые кассиры. Но частые поломки терминала негативно влияют на выручку магазина, покупатели разворачиваются и уходят в другие магазины, где работает номинал.

Hope
12 октября 2021 в 20:44

Широкий асортимент, привабливі ціни. Та не завжди свіжі продукти. Купуючи ковбасу, сосиски, сир, майонез, переконайтеся, що їх можна їсти. Не один раз довелося повертати м'ясну продукцію в цьому магазині. Солодощі, крупи, хліб - нарікань немає.

Женя
08 июля 2021 в 7:17

Магазин гарний але чому коли я оплачував Coca-Cola Coffee, через картку мені пише алкоголь: продуктова хатка виправте цю дурну помилку

DRET
14 декабря 2020 в 4:12

Хороший магазин. Обновленный интерьер. Цены на продукты умеренные. Качество тоже неплохое. Сотрудники вежливые и приветливые. Мне всё нравится. Очень рекомендую

Федор
02 октября 2020 в 6:50

Понабирали колхозниц, одно хамство, противно покупать даже. Могут унизить, обсчитывают, постоянно не додают 10 копеек.

Елена
13 февраля 2019 в 23:56

Магазин хороший, цены приемлимые, а вот обслуживающий персонал на самом низком уровне. Такого хамского отношения к покупателям не видела ни в одном магазине. Продавец нагрубила, нахамила и отказала в покупке товара, аргументировав это тем, что она и так уже находилась, учитывая, что было только 11: 30. Бейджика на продавце тоже не было. Неприятно, что живу в этом районе и ходить больше в этот магазин не смогу.

Александр
24 января 2019 в 18:45

Отличный магазин. Огромный ассортимент товара и что радует низкие цены (даже в сравнении с рынками в нашем городе). Алкоголь и сигареты отсутствует.

Добавить отзыв