UAOTZYV.COM

MOco bakery отзывы

Адрес Суми, Fabrychna, 11
Телефон +380 (50) 770-55-00
Часы работы 09:00-19:00
Сайт menu.mo.co.ua
Рубрики Кафе, Кофе с собой, Кондитерский магазин, Магазин спиртных напитков, Кондитерская
Оценка 4.2 10 отзывов
Похожие компании в категории
Блюз — Суми, 38, вулиця Харківська
ОККО / OKKO — Суми, вулиця Білопільський Шлях, 26А
Рiдне мiсто — Суми, просп. Свободи, 20
Штрудель — Суми, вулиця Соборна, 25

Кафе MOco bakery отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
05 октября 2023 в 10:39

Спочатку зачаровують гарним інтер'єром. Приємне спілкування з головним кондитером. Всі деталі проговорено булу за 2 дні до весілля. Запевняли, що все буде супер. Але в день весілля, запізнилися на пів години від зазначеного часу. І навіть слів вибачення не почули від закладу. Поки відгук з відміткою в інстаграмі не написали, тоді вже через тиждень згадали про свій факап. Визнавати помилки теж треба вміти, але це не про Моко!

Інна
13 сентября 2023 в 22:03

Відвідали цей заклад вперше і востаннє. Персонал як сонні мухи, не дуже привітні, столи брудні, не прибрані після відвідувачів, офіціант (чи невідомо хто це був) прибрав перед нами тільки чашки, стіл увесь у крихтах. Не рекомендую!

Всеволод
25 июля 2023 в 8:00

Приємний гарний заклад. Смачні десерти та цікавий асортимент напоїв. Мила фотозона з гойдалки.
Кафе має потенціал, в ньому не вистачає персоналу та чіткої системи віддачі замовлення. Поясню на прикладі нашого візиту:
Касою, віддачею попередніх замовлень, нарізуванням, зважуванням та роздачею замовлень відвідувачів займається одна єдина людина. Звичайно в один момент там створюється велика черга. Дівчина звичайно старається, але це робота явно дня двох людей.
Далі напої робить інша дівчина, яка в обличчя нас не бачила, не знає, що ми замовили і де сіли. Зробити видачу за номерками, які давалися б разом із тацею з десертами (підносів до речі теж немає, всі тарілки несемо в руках) і все стало б простіше. Власне, наша кава так і пішла спочатку до іншого столу. Дві дівчини з бісквітами біля вікна не таке вже й рідкісне явище)
Люди затримуються не довго, пів години і пішли. Що цілком нормально для десертів. Але їхній брудний посуд на столах залишається набагато довше. Ця проблема теж вирішилася, якби там ще один співробітник. Або ж поставити поверхівку для підносів і оголосити самообслуговування. Але для цього знову ж таки потрібні підноси. Яка, однак, виявилася недооцінена річ.
Ще добре було б сховати від очей відвідувачів тарілки для роздачі. Стоять на найвиднішому місці. Я бачу, що всі вони різні, різних кольорів і розмірів, їх мало. Постає питання, що ця перевантажена обов'язками дівчина робитиме, коли вони закінчаться? Весь той механізм роботи, що на ній тримався просто зупинитися, поки вона не повернеться з новою?
А якщо говорити загалом, ми залишилися задоволені візитом

Татьяна
24 февраля 2022 в 7:12

Невероятно вкуссный малиновый кето-торт! Единственная пекарня в городе, которая делает кето-десерты)

хейтрю
13 декабря 2021 в 1:14

Это просто кондитерский рай! Мои самые любимые десерты. Не очень удобное место, но все безумно вкусно.

Максим
02 июня 2021 в 23:12

Потрясающе приятные люди делают обалденные вкуснятины
Рекомендую попробовать абсолютно всё

Антон
12 марта 2021 в 8:06

Хорошая кондитерская! Все понравилось от тортов до макарун. Единственное я не понял эклеров) много несладкого крема, на любителя. А вот профитроли объедение!

Виктория
12 января 2021 в 18:57

Очень вкусные макарушки, очень. Приятная девушка продавец. Не самая удобная локация, но не критично

Ксения
16 ноября 2020 в 6:12

Самые вкусные макаруны в городе и в целой Вселенной мой любимый вкус - "Груша Дор-блю" ️

Дмитрий
02 октября 2020 в 18:34

Очень вкусный торт испекли на день рождения сыну, особенно удивило содержание сахара, его и не много и не мало а как раз столько сколько нужно, еще и вкусный подарок в нагрузку нам достался. Рекомендую! Света с Антоном большие молодцы!

Добавить отзыв