UAOTZYV.COM

Le Village - отель, ресторан, магазин

Адрес Вільшана, вулиця Київський шлях, 63
Телефон +380 (50) 923-02-28
Сайт levillage.com.ua
Рубрики Отель длительного пребывания, Ресторан, Магазин
Оценка 3.9 7 отзывов
Похожие компании в категории
Брама — Глухів, вулиця Матросова, 16
Отель Твой Дом — Шостка, вулиця Миру, 10А
Royal Suite near Lake — Суми, вулиця Харківська, 43
Apart-Hotel LAVINA — Суми, просп. Михайла Лушпи, 5, building, 28

Le Village - отель, ресторан, магазин отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
15 декабря 2023 в 6:39

Ціна мінімальна, якість висока! Чисто, приємно пахне в номері. Ліжко мягке. Господарю тисну руку!

Максим
30 октября 2023 в 7:09

Випадково натрапили на готель. Їхали вночі - вивіска готелю нас зупинила. Дуже гарний готель, новенький, чистий. Видно, що хазяїн робив з любовʼю.

Саша
04 августа 2021 в 23:16

Був гостем на весіллі в цьому ресторані 08.08.2020
Дуже не сподобалося відношення офіціантів, а саме тоді були Олег і Віталіна. На якісь прохання стосовно їхньої роботи типу принести кави чи чого не вистачало на столі робили це наче з якоюсь відразою і нехотя їх практично потрібно було ловити і самому підходить до них так як вони не реагували на підняту руку і звернення до них.
А під кінець вечора у всіх гостей пропали зі столу ножі і тільки мені принесли коли до них підійшов і попросив.
Я вважаю це приниженням що гості повинні були колупати вилкою страви а бо ж взагалі відмовитися їсти так як це не зручно (

Тим хто в майбутньому захоче замовити в цьому закладі якесь святкування рекомендую обговорити з адміністратором ці моменти і попросити щоб підібрав офіціантів які вміють робити свою роботу а бо ж навчити тих що в них є!

Виктория
02 июля 2021 в 19:53

График отеля заявлен как 00.00-00.00, пробили колесо, нужно было где-то остановится ночью, пришлось возвращаться в Недригайловский, т. к. В этом отеле не открыли, и номер был недоступен (

Ольга
08 января 2020 в 15:15

Готель дуже гарний. Але особливо хочеться відмітити СТО, що знаходиться прямо за готелем. Працівник відремонтував нам машину у свій вихідний. Провозившись з ремонтом більше 3х годин, взагалі відмовився брати оплату, хвилюючись як ми доїдемо. Дуже дякуємо такій порядній та добрій людині, нажаль не знаємо ім'я.

Богдан
16 января 2019 в 6:18

Був у магазині цього " Ресторану " ну магазин як магазин. Нічого особливого. Все інше ще не відкрилось. Подейкують, що тут буде затишний ресторанчик і комфорті номери. А ще десь тут басейн. Скільки всього, а приміщення не велике. Цікаво як вони все помістять? Будем чекати відкриття.

Александр
20 ноября 2018 в 0:08

Очень приятная и уютная атмосфера, абсолютно новый отель, все свежее и новенькое, в номере есть все для комфортного пребывания: телевизор, холодильник, огромная кровать, в ванной есть полотенца и даже махровый белый халат. Никогда бы не подумал, что могу встретить отель такого уровня в с. Ольшана по трасс Киев-Сумы. Даже уезжать не хотелось!

Добавить отзыв