UAOTZYV.COM

Старе місто / Старое место

Адрес Здолбунів, вулиця Хмельницького, 31
Телефон +380 (67) 455-00-32
Часы работы 10:00-22:00
Сайт zdolbuniv.katanasushi.com.ua
Рубрики Суши, Кафе, Доставка готовой еды, Пиццерия, Пицца на вынос
Оценка 2.5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Центр — Здолбунів, вулиця Хмельницького, 11
Дежавю / Jasmine Sushi — Здолбунів, вулиця Михайла Грушевського, 16
Sushi Street — Здолбунів, вулиця Шкільна

Старе місто / Старое место отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
22 сентября 2023 в 16:58

Робила замовлення великє в госпіталь вже не перший раз, для наших хлопців військових ЗСУ ранених. Замовлення приняли і все норм, потім я попросила вибити це все на 4 чеків щоб було 800 грн і більше кожен чек, щоб пішло по акції і дали в подарунок суші. Вона відповіла так неможливо, я питаю чьому, зробіть різні чекі різних сум і вийде. З недовольним голосом вона сказала добре, але це було відразу замітно по ставленню.
Я це не замовляю в неї вдома!
Оператор Юля!
Бажання після такіх людей, відпадає вас замовляти більше.
Але доставщік крутий, і допомагає з всім, випишіть йому премію!

Роман
20 февраля 2022 в 18:11

Хорошее место, кухня отличная. Шеф Повару респект. Подача на высоте, обслуживание отличное. Не жалко оставить хорошие чаевые. Персонал вежливый. После заказа блюд приходится подождать, но это и хорошо, потому что когда приносят заказ блюда свежие и только что приготовленные, а не сделанные из заготовок и разогретые.

Борис
16 февраля 2022 в 11:43

Свою оцінку аргументую тим, що склад у 3 різних піцах складався на половину з томату, цим самим відчувався лише смак кислоти. Суші чекали більше години. Офіціанти не кваліфіковані, поводять себе зверхньо. Улюблений заклад Рівного, проте місце розташування грає велику роль.

Женя
11 февраля 2022 в 10:29

Замовлення чекала дуже довго, майже дві години одну піцу. Люди, які прийшли пізніше отримали своє замовлення швидше. Персоналом не задоволена, на жаль.

користувач
06 февраля 2022 в 21:22

Не рекомендую.
Своє замовлення чекали більш ніж 2 години, хоча інших відвідувачів які приходили пізніше обслуговували набагато швидше. Офіціанти не привітні. Піца 1,5 із 5
Якщо маєте залізні нерви та купу вільного часу - це місце для вас

Женя
18 января 2022 в 1:33

Суші не можливо їсти, тому що розвалюються та зліплюються, не смачні. Смак ледве відчувається, конжут розсипається, риба не відчувається.

Ира
15 декабря 2021 в 5:11

Робили велике замовлення з друзями. Привезли не вчасно, деякі соуси розлиті. Піца та бургери не смачні взагалі. Не рекомендую.

Денис
07 июня 2021 в 15:56

Я то не любітєль писати відгуки, але кухня вообще не смачна. Половина з напоїв відсутня в наявності і це в неділю. Хоча одне радує - обслуговування вроді нормальне.

Nadia
01 июня 2021 в 0:21

Заклад вцілому сподобався, відразу зазначу що хороша кава - капучино ароматне, з гарною пінкою, хорошої температури.
Є нижній зал, але там дещо некомфортно, бо сиро і прохолодно, зверху лише два столики, але там краще. Чисті санвузли, є антисептик.
Брали піцу з прошуто (тісто хороше, але мало соусу і сиру), вцілому на "трієчку", але є бажання спробувати більш класичні види, оскільки чула багато схвальних відгуків про них.
Роли класні. Ціна-якість цілком прийнятні. Рис свіжий, не розварений. Макі і Філадельфія - без претензій, Каліфорнія з креветкою трохи здивувала - навіщо додавати ще й "крабові палички"? Але було смачно, і теж хочеться прийти ще і спробувати інші роли.
Соєвий соус чомусь солоний, васабі і імбир норм.
Спершу засмутило, що замість 0.3 принесли 0.5 пива, але темне розливне смачне, тому претензія відпала автоматично.
Окремо дякую що попередили за температуру "коли" і запропонували сік, який можна підігріти.
П. С. Пересадить фікус у більший горщик, бо той що зараз замалий)

Volodymyr
26 мая 2021 в 0:52

Прийшли компанією у заклад, підійшла офіціантка і на моє замовлення суш відповіла, що кухар дуже втомився і вони не відповідають за якість принесених суш. Перебуваючи в конфузі я перепитав чи це жарт, на що отримав відповідь "та ні, як хочете, я попередила". Все ж я замовив двох драконів, суші принесли через пів години, на вигляд ок, на смак 3.5 з 5.
Попросив книгу скарг у іншої офіціантки, на що отримав відповідь "в нас її нема".
Через два дні зайшов вечером до друзів які там вечеряли і на свій жарт "а книга скарг не зявилося часом? ", я всетаки її отримав і написав відгук. Вийшовши з закладу на вулицю вслід вибігла обурена офіціантка і на всю вулицю в центрі міста нагородила мене російським матом. Фу
Атмосфера в закладі дуже приємна, але от через таких персонажів яких набирають в обслуговання складається враження, що ти прийшов на якусь помийку.

Женя
14 мая 2021 в 10:30

Чекав на свій невеличкий сет у закладі більше години, хоча іншим клієнтам, які прийшли пізніше, вже давним-давно поприносили замовлення (суші, піцца тощо), чому так?
І мені цікаво, шматки лосося та іншої риби мають просвітлюватися ніби тонесенький папір, а самі шматочки в загальному розвалюються, навіть не вспівши макнути у соус?

Зоряна
10 ноября 2018 в 14:59

Кав'ярня затишна, місце красиве, приємний дизайн. Є камін, зручні диванчики. Чай та кава смачні, гарне обслуговування.

Иван
27 октября 2018 в 2:31

Хорошее кафе для отдыха с детьми и для рабочих встреч, нет в продаже алкоголя и сигарет, хороший крепкий кофе, светло и чисто, при желании можна спустится вниз и поиграть в настольные игры, в комп. Игры.

Роман
20 октября 2018 в 20:25

Замечательное кафе на центральной улице - прямо напротив дома культуры.
Красивый и современный интерьер, но главное приветливый и отзывчивый персонал.
Кофе был отличным - за это отдельный респект (не покупают всякую дешевку, а подают качественный продукт).
Можно придти с детьми и хорошо провести время.

Добавить отзыв