UAOTZYV.COM

Вігвам отзывы

Адрес Полтава, вулиця Генерала Духова, 5 А
Телефон +380 (99) 608-22-88
Сайт hotelvigvam.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 3.9 8 отзывов
Похожие компании в категории
Алея Гранд — Полтава, вулиця Соборності, 57
Украина — Полтава, вулиця Соборності, 41А
Атмосфера — Полтава, вулиця Пилипа Орлика, 44а
Мимино / Готельно-ресторанний комплекс Міміно — Полтава, вулиця Маршала Бірюзова, 15

Отель Вігвам отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександра
06 февраля 2024 в 2:27

Заселялися в готель екстрено, бо нас прокідалі ріелтори з подобовими квартирами. Попри це, нам відразу знайшли місце. Номер дуже чистий, все доволі нове й ще не затягане. Тепло, на рецепції можна взяти норм каву й снеки.
Не вистачило нормального смітника в номері, був лише крихітний у ванній. Звукоізоляція — біда Схоже, саме тому в номері відразу лежать упаковки з берушами

Владимир
21 января 2024 в 1:11

Бронював то телефону- 1, без попередплати, 2, дуже вiчливi на рецепцii, вiдповiли на всi питання. Номер дуже охайний, бiлизна дiйсно бiлоснiжна, в номерах i холлi тепло (навiдь дуже), окремо- э своя кухня для самостiйного приготування (не всi европейскi г-отелi такого рiвня -мають таке) Окрема подяка власникам готеля що створили такий ввiчливий i охайний колектив! Раджу, не дивiся що назва "мiнi-готель"- це затишний, комфортний з великой букви Готель!

Олег
16 января 2024 в 1:53

Сам готель дуже чистий і красивий, у номері свій туалет і душ, телевізор плазма та приставка з купою каналів, навіть на спільній кухні є такий комплект телевізора з приставкою, мікрохвильова піч та добротні столи, але все перекреслило собачий холод у номері. Ви не повірите, але дме з розеток, їх там у номері з десяток і з будь-якої сторони. Таке враження що одразу за гіпсокартоном вулиця. Можливо, влітку це класно, але взимку просто жахливо. Перевіряйте, перш ніж оселитися в номері.

Юлия
29 ноября 2023 в 13:55

Дуже класне обслуговування, дівчата привітні! В номері чисто, шафа з окремими дверцями на ключах оснащена вішальцями. Є кондиціонер. В кімнаті дуже тепло, є телевізор (проте жодного україномовного каналу, що обурило). У душі є гель-шампунь. Є окрема кухня оснащена всім необхідним для приготування їжі, холодильник, пральна машина, чайник, посуд, телевізор. Брали номер на трьох з окремим санвузлом.

Наталья
21 ноября 2023 в 2:53

Відмінний міні-готель. Швидко забронювали. Номер був дуже теплим та затишним. Санвузол чистий. Персонал кваліфікований. 5 хвилин і ви вже на каштановій алеї, трохи далі ТРЦ, зупинка поряд.

Инна
24 сентября 2023 в 4:36

Жахливий готель, найогидніший! Поспати не вдасться! Забитий душ, стіни тонкі, дверей начебто немає взагалі! За стіною номера теплоенерго в, за вікном люди кричать дзвонять у домофон теплоенерго! Якщо хочете не поспати вам сюди! Огидна керуюча!

dary
26 августа 2023 в 15:47

Досить приємний готель, привітний персонал, чисті номера, сам готель дуже приємний.
Ставлю 4 зірочки через такі зауваження:
- не вистачило холодильника, хоча б маленького
- було б гарно покласти лопатку для взуття у шафу
- ціна досить висока
А так, це один з найкращих варіантів в Полтаві.
Дякую

Саша
03 июля 2023 в 5:57

Привітний персонал який завжди підскаже що вас інтересує, прекрасна атмосфера. Номери комфортні. Без вашого дозволу прибирання чи інші дії в номері відсутні, що є рідкістю для готелів. Є кухня, пралка, WI-Fi, магазини не далеко. Знаходиться в спокійному районі. Розташування готелю в місті ідеальне. Підходить і для туризму і для відпочинку з сім'єю. Поважають військових ЗСУ.

Добавить отзыв