UAOTZYV.COM

Тот самый Барашек / Той самий Баранчик Полтава

Адрес Полтава, вулиця Соборності, 29/15
Телефон +380 (50) 500-52-52
Часы работы 12:00-23:00
Сайт baranchik.com.ua
Рубрики Ресторан грузинской кухни
Оценка 3.7 50 отзывов
Похожие компании в категории
Мимино / Готельно-ресторанний комплекс Міміно — Полтава, вулиця Маршала Бірюзова, 15
13 кордон — Полтава, вулиця Сергія Сапіго, 1
Мюнхен - Шашличный двор — Полтава, вулиця Ватутіна, 23
Ресторан грузинской кухни Old Tiflis — Полтава, вулиця Соборності, 46в

Тот самый Барашек / Той самий Баранчик Полтава отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
15 октября 2023 в 1:35

Сьогодні відвідали ваш заклад і були приємно вражені від крутої атмосфери і смачної кухні. Окремо хочеться відмітити офіціанта Андрія за гарне обслуговування, все швидко і відповідально. І в цілому дякую вашому закладу за приємно проведений час, ще обов'язково завітаємо до вас.

Антон
06 октября 2023 в 19:15

Сьогодні ми з подругою вирішили затишно провести час у закладі: поїсти і пограти в настільні гру, абсолютно звичайні посиденьки. По приходу ми замовили їжу, до якої, об'єктивно, немає претензій, а після продовжили сидіти собі і відпочивати за грою. В якийсь момент до нас підійшла жіночка, не наш офіціант, і сказала, що цей стіл заброньовано і в нас є близько 20 хвилин. Ми її запитали про те, чому нас про це не попередили при посадці, на що та вибачилась (а під час вибачень кинула фразу накшталкт "ну ви ж дві години посиділи"), але все одно треба було піти. Вільних столів довкола була купа, позначок про бронь на них я не бачив. Нас просто вигнали. Нас. Просто. Вигнали. Сперечатись ми не стали і пішли в інше місце.
Важливо відмітити: виглядали ми під час відпочинку пристойно, поводили себе з персоналом абсолютно ввічливо, їжі замовили достатньо, це не було дві кави, щоб сказати, що займаємо місце затак. По часу ми провели в закладі трохи менше ніж півтори години:

В 15: 30 ми зайшли в заклад, всілись і замовили їжу, чекали її якийсь час і вже в 16: 45 нам довелось розрахуватись і піти. На столі ще навіть не все було доїдене. Тобто не можна сказати, що ми там сиділи задовго і заважали потоку гостей. Нам не пропонували інший стіл, абощо. Це був цинічний паскудний акт вигнання, і робила його не офіціантка, а явно інша жіночка, адміністраторка, або хтось такий. Що дає мені привід думати про наявність інструкцій щодо вигнання людей, які на думку адміністрації "засиділись" або щось таке.

Резюмуючи. В цьому закладі однозначно смачна їжа, та і в цілому він стильний і охайний. Але абсолютно ублюдське відношення може зіпсувати смак будь-якої страви. Я ніколи не писав відгуків нікому і таке, чесно кажучи, зі мною вперше. Я абсолютно не рекомендую відвідувати цей заклад, від сакартвельскої гостинності там не лишилось нічого. Не буде в цьому закладі більше і мене. І тих, кого я зможу переконати не витрачати на це свій час, гроші і моральний ресурс. Всім добра.

Елена
16 сентября 2023 в 16:20

Чудовий заклад, одразу пригадала подорожі до Грузії, шкода, що зараз це майже не можливо. Чорний хінкалі з баранини то супер смак! Дякую усім працівникам та власнику закладу за смакоту та радушну атмосферу!

Наталья
16 сентября 2023 в 14:26

Завжди були задоволені, але не сьогодні. Взяли кубдарі з бараниною і були неприємно вражені, фарш сухий і дуже багато незрозумілих жилок, чи хрящів, надіємось наступного разу якість фаршу буде краща (

Ангелина
13 сентября 2023 в 19:43

Хачапурі і домашнє вино смачні, шашлик дуже поганий - твердий, що начебто нашийку цієї свині років 15, тим більше за 300 грн. Навчіться готувати м'ясо

Влада
02 сентября 2023 в 12:18

Дякуємо за смачну їжу і приємне обслуговування. Кухня смачна - шеф-Максим на своєму місці.

Полина
04 августа 2023 в 17:59

Відвідала грузинський ресторан та залишилася під враженням. Атмосфера закладу просякнута затишком та теплотою Грузії. Меню порадувало різноманітністю страв, справжнім смаком та яскравими ароматами. Особливо запам'яталися долма, ніжне м'ясо на мангалі та ароматний чай. Обслуговування було доброзичливим та уважним. Рекомендую цей ресторан всім, хто хоче насолодитися справжньою грузинською кухнею!

Мирослава
30 июля 2023 в 1:56

Завітали з сестрою в Той самий баранчик в Полтаві. Офіціантка швидко обслужила, все було смачно, ми гарно провели час. В кінці коли нам принесли здачу з рахунку ми були мягко кажучи в шоці. Настрій був зіпсований, враження про заклад теж. НАС ОБРАХУВАЛИ тупо в наглу. Не хочеться повертатися туди, де тебе дурять на гроші. Більше сюди не прийду

Мирослава
30 июля 2023 в 1:53

З плюсів гарний інтерьер та смачні страви. АЛЕ в Той самий Баранчик в Полтаві обраховують клієнтів, здачу приносять неправильно і не ра дві копійки надурили

Елена
20 июля 2023 в 2:08

Гарний заклад, приємна атмосфера. Іноді буває галасливо, але в цьому їхня фішка
Офіціанти добрі та ввічливо підкажуть по меню чи напоям

Саша
14 февраля 2022 в 22:07

Были в этом заведении достаточно много раз. Еда вкусная, атмосфера приятная. Место, в которое хочется прийти еще раз. Но как всегда есть но… И это но – официант, блондинка, имя называть не буду, думаю меня и так поймут. Со всех раз когда приходили не посчастливилось попасть на эту девушку два раза. Первый раз был несколько лет назад, тогда в нашем счете «случайно» оказалась не та чача что мы заказывали, а намного дороже, естественно друзья с которыми мы были отказались ее оплачивать, но жаловаться не стали, все совершают ошибки, с кем не бывает, как решили мы тогда. И вот спустя несколько лет, и много хороших посещений этого заведения (не встречали ее ни разу) к нам снова подходит для обслуживания эта девушка. Вела себя максимально не вежливо, первый раз за все время шоти мы не получили, и она объявила нам об ограничении 1 хачапури по безлимиту на 1 человека, хотя раньше мы и все наши знакомые, которые приходили на безлимит о таком даже не слышали и могли заказать сколько угодно. Обслуживая наш столик создавалось впечатление что она делает нам одолжение. И как говориться «на десерт» в чеках была одна сумма, а в итоге по терминалу была снята другая, естественно больше, после жалобы деньги вернула. Но вряд ли это можно назвать ошибкой, уж больно похоже на закономерность, а не случайность.

Виталий
06 февраля 2022 в 9:39

Вкусно, сытно, по грузински.
Блюда приличных размеров, вкусно.
Есть приятные комплименты, например шоти к супу.
Персонал нормальный, старается.
Внутри все аккуратно и чисто, выдержано в соответствующей тематике.
Завтраков нет.
Цены адекватны.

Влада
27 января 2022 в 12:16

Приходили на "безлімідзе" у вівторок. Обов'язково прийдемо ще ️ нарешті побувала і дуже шкодую, що не зробила це раніше! Смачно, атмосферно, швидко і дуже колоритно! Дякую?

користувач
24 января 2022 в 20:18

Были в заведении вчера впервые. Я немного была в шоке от скорости подачи блюд и их вкуса. Не смотря на то, что зал был почти забит, нам принесли все очень быстро. Шашлык просто бомба (что куриный, что свинной). Вся еда безумно вкусная! Я очень давно так вкусно не ела. Очень рада, что в Полтаве есть такой крутой ресторан. Спасибо всем кто там работает и готовит!

Сергей
24 января 2022 в 9:51

Великолепное место, очень вкусная кухня. Особенно чудесное мясо - чувствуется что готовит настоящий мастер и человек вкладывает душу. Шурпа согревает с первой ложки, барашек тает во рту)

користувач
24 января 2022 в 8:43

Бронювання столику за місяць завчасно здійснювалося, за тиждень до потрібної дати телефонують з словами що "змінилися правила давайте передзамовлення по 500 грн з кожного", На компроміси адмістрація не пішла, зробили з клієнтів винних людей, залишили про себе тільки негативні враження та жодного бажання звернутися в цей заклад ще раз. Не рекомендую

Алёна
19 января 2022 в 14:39

Хорошее место, вкусная кухня, внимательный персонал, красивый интерьер. Единый минус- очень громко

Саша
09 января 2022 в 2:09

Накормили на 5+, все блюда, которые заказывали были вкусные и порции большие, персонал вежливый.

Анастасия
04 января 2022 в 12:50

Хинкали с сыром
Хачапури по-аджарски
Чёрные хинкали лично мне понравились меньше, поскольку я мясо особо не ем. Но в целом вкусно

Вечером тут предлагают купить глинтвейн, чтобы согреться.

Городской телефон тут работает, представьте! Девушка администратор предложила самостоятельно проверить его и позвонила на него! Я обалдела)
15 лет не пользовалась городским телефоном)
Экспириэнс?

Аня
03 января 2022 в 2:43

Оценка только за еду! Очень вкусно, понравились практически все блюда. Атмосферно, красивый интерьер. Есть места для фото. Единственное, что не понятно, почему не дают меню в бумажном виде? Были с родителями, у них тел-ны не считывают код, мой тел считывает, но страница с меню вообще не подгрузилась! Персонал пожал плечами. Я осознаю, что ковид или просто дорого печатать, но хоть пару дежурных меню можно было бы дать клиентам? Я так понимаю люди, которые не могут загрузить меню - просто уходят. Нам пришлось читать меню вслух, чтобы за столом все слышали. Что за бред?

Добавить отзыв