UAOTZYV.COM

Освітній центр Інша освіта

Адрес Кременчук, Соборна вулиця, 15/42
Телефон +380 (67) 488-85-75
Сайт inshaosvita.com.ua
Рубрики Образовательный центр
Оценка 4.1 14 отзывов
Похожие компании в категории
Детский развивающий центр Smartum / Смартум — Кременчук, вулиця Небесної Сотні, 24/37
Комп'ютерна Академія IT STEP — Кременчук, бул. Пушкіна, 4
A-COSMETIC / Miratox Kremenchuk — Кременчук, вулиця Майора Борищака, 23
Академия кроя Унимекс, Кременчужское представительство — Кременчук, вул, Першотравнева вулиця, 20-А

Освітній центр Інша освіта отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
19 апреля 2024 в 17:20

Моя дитина відвідує заняття підготовки до школи. Уроки з дитиною проводяться систематично і допомагають їй розвиватися та готуватися до шкільного життя. Особливо сподобалася індивідуальна увага до кожної дитини. Рекомендую цей освітній центр всім батькам, які шукають якісну підготовку для своєї дитини.

Антон
08 апреля 2024 в 19:07

Хочу поділитися своїм враженням про вивчення польської мови в освітньому закладі. Мені здавалося що це складно, але вчитель допоміг зрозуміти складні аспекти мови, на заняття ходжу в групу. Я вже за короткий час зміг покращити своє володіння польською, і це надихає на подальше вивчення. Дуже рекомендую цей заклад для тих, хто бажає вивчати польську мову та отримати хороші знання!

Світлана
30 марта 2024 в 15:51

Моя дитина ходила до другого класу цього освітнього закладу. Йому дуже подобався процес навчання у приватній школі. Кожен день біг з великим задоволенням.
Головний критерій при виборі школи було наявність справжнього сховища. Адже діти повинні навчатись і в таких складних умовах, що маємо зараз. А сховище облаштоване, як виявилось є тільки в «Іншій освіті».
Хоч я і довіряла вчителям і адміністрації, але критерій відео нагляду, також був важливий для мене.
Пані Юлія знайшла підхід до нашої дитини і розуміла, що потрібно дитині. Щира вдячність за співпрацю. Бажаю приватній школі «Інша освіта» процвітання та вдячних батьків.

Анастасія
27 марта 2024 в 14:29

На минулому тижні з дитиною відвідали дитячу кімнату в цьому освітньому центрі. Дитина з задоволенням гралася, і головне - це знахідка для батьків, адже можна залишити дитину під наглядом та піти по своїм справам.
Ставлю чотири зірочки, бо хотілося б трохи більше іграшок.
Матусі, якщо не має з ким залишити дитину на пару годин, рекомендую.

Софія
17 марта 2024 в 15:23

Інша освіта для нас - це острівець турботливої освіти, без перебільшень - друга сім'я.
Головна магія в тому, що моя донька кожен ранок біжить до школи і сумує, що наступають вихідні. А ще я жодного разу не робила домашні завдання з дитиною, бо є група подовженого дня. Безмежно вдячна вчителям, які філігранно поєднують дисципліну і веселощі кожен день, кожен урок!
Однозначно рекомендую

Тимофій
23 февраля 2024 в 11:53

Ходжу до цього центру вчити англійську та польську мови. Все подобається, особливо викладачі.
Рекомендую

Олег
15 февраля 2024 в 15:33

Ходили до цього центру вчити польську мову, далі там же отримали безкоштовну консультацію з приводу вступу до ВНЗ Польщі на навчання. В подальшому допомогли з вступом. Загалом рекомендую, дитині подобалось навчання, кваліфікований та привітний персонал, зручне місцерозташування

Альбіна
13 февраля 2024 в 9:47

Відвідували зимовий табір. Все сподобалось, зручне місце розташування, є власне укриття що дуже добре в сучасних умовах. Рекомендую!

Іван
27 декабря 2023 в 16:58

Попросили в Інша Освіта залишити відгук тут. Залишаю) Якщо чесно, то я не дуже люблю навчатися, але ходжу на польську, бо буду поступати в Польщу. Спочатку думав, що буде нудно та не айс) але все виявилось нічого) норм препод, кажуть, що єдиний в місті знає польську мову) заставляє вчитись) каву ще носять, адміни є, рецепція прикольна) взагалі прикольне місце, вай фай, іноді я просто торчу там, займаюсь своїми справами. Короче 5 з 5)

Ганна
27 декабря 2023 в 14:42

Хочу залишити свій відгук про зимовий табір в "Інша освіта".
Відвідуємо табір в них вже не вперше. Дитина ходить з величезним задоволенням.
Нас влаштовує все: розташування, комфортні умови, облаштоване укриття, цікава програма, різноманітні заняття. Головне, що в дитини є бажання відвідувати табір.

Поліна
27 декабря 2023 в 14:41

Ходили до освітнього центру два роки на англійську. Дитина була у захваті та з задоволенням відвідувала заняття. Також в минулому році були у літньому табір, все сподобалось. Дякую за таку можливість.

Некто
08 июня 2023 в 13:27

Ужасно! Как можно набирать персонал из людей ненавидящих детей? ! Которые по поводу и без повышают голос на деток? ! Тотальное НЕЛЬЗЯ. Ходить по «линеечке». В общем концлагерь!
Видно, что хозяйка сего заведения бездетная и в воспитании и обращении с детьми не имеенни малейшего представления!

Саша
30 октября 2021 в 21:20

Хотіла записати брата на курси, після тестування, обіцяли перетелефонувати приблизно через 3 дні, та запросити. Більше 7 днів не було дзвінків, після чого сама вирішила зателефонувати їм на офіс, на 3 день дзвінків мені повідомили що перевірять інформацію і наберуть мене. І знову тиша. Можливо їм нові клієнти не потрібні, можливо просто безвідповідальні, але рекомендувати нікому їх не буду.

користувач
21 октября 2021 в 2:05

Очень жаль, что приходится написать такой отзыв, но это уже перебор. Записала ребенка в августе на курс программирования, по информации в соцсетях и на сайте-он должен был стартовать в конце августа. Но старт откладывался и утверждали, что пригаласят для заключения договора. Пригласили после 10.09, тогда как мы получили в школе сертификат от горсовета на скидку для внешкольного образования, (стоимость за месяц изменилась с 8000 до 1000!), и на мой вопрос, "учтен ли будет сертификат? " получила ответ: все места на сертификаты заняты все желающие уже заключили договора и предоставили сертификаты! А когда заняты и кем заняты и почему ни слова с августа о том, что есть ограниченный список и нужно срочно бежать заключать договора и занимать какие-то места, не было сказано! В общем тупо бортуют, простите за жаргон. Это не серьезно, не профессионально и абсолютно необоснованно. И отбивает всякое желание пользоваться услугами центра, хотя ходили сюда в летний лагерь 4 года, постоянные клиенты. СТЫДНО. На таком примитиве.

Добавить отзыв