UAOTZYV.COM

Мыс доброй надежды

Адрес Полтава, Глоды
Телефон +380 (99) 433-22-22
Сайт mus.pl.ua
Рубрики Отель
Оценка 3.8 54 отзыва
Похожие компании в категории
Готель Уют — Стасі, вул. Яковенка

Мыс доброй надежды отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
10 сентября 2023 в 22:36

Дуже гарне та атмосферне місце. Привітний персонал, смачна їжа, гарне розташування. Ми відпочивали у номері категорії стандарт все добре, але не вистачає шафи, чи хоча б якогось комодика, також мінус слабка звукоізоляція, ми чули як хропе наш сусід, як хтось рухав меблі. Нам сподобалась шведська лінія, кожен може знайти щось під свій раціон. Кожного вечора можна було сходити до головного ресторану й насолодитись виступом музикантів. Чудовий басейн, також пляж. Плануємо повернутися ще)

Тимур
27 августа 2023 в 5:47

Чудове місце, були тут вже вдруге)
Засіліли в номер даже раніше ніж в 14
Чудова кухня, особливо смачні круасани на сніданок
Порадував СПА-компекс, замовляли відвідування с 9 до 12, були вдвох) за смішні гроши весь комплекс був наш - дров'яна парилка, хамам, соляна кімната, бассейн, кімната відпочинку
Чудові краєвиди, ввічливий україномовний персонал, ненав'язливий сервіс. Мої щірі рекомендації

Александр
15 августа 2023 в 6:18

Відпочивали 2 дні. Мають проблеми з кухнею та сервісом. Кухня для такого рівня готелю дуже погана. Мали були заселитися в 15: 00 а заселилися в 16: 45. До 16: 45 номер не був готовий. За цю ціну має бути все ідеально. Не рекомендую.

Никита
31 июля 2023 в 23:02

Хороша доглянута територія, красиві краєзнавці, відмінний пляж, загалом відмінне місце для відпочинку, особливо порадувало СПА, дякую чудовому адміністратору Наталії за допомогу, турботу та виконану роботу.

Алекс
05 июля 2023 в 0:49

Гарна зелена територія з басейном, але, на жаль, дуже розчарував сервіс клінінгу і обслуговування номерів:
1. При заселенні, на рецепції забули видати браслети для доступу на сніданки/обіди і до басейну.
2. В будинку не було рушників для рук, і на балконі був запліснявілий матрац, по дзвінку все виправили.
3. Прибирання відсутнє взагалі, на третій день проживання дзвонив на рецепцію щоб нам з номеру хочаб викинули сміття, в будинку 10л сміттєвий бак, як можна розраховувати що люди зможуть жити з ним 3 дні? Наші друзі вирішили не дзвонити з приводу прибирання і за 4 дні проживання їм жодного разу не замінили рушники в будинку і не викинули сміття.

Lucky
04 июля 2023 в 0:35

Відпочивали 2 дні, локація топ, доглянуто, починаючи з того що машина залишилася на майданчику, що охороняється, на ресепшені милі усміхнені люди, все пояснили. Номер стандарт чистий приємний, єдине що не дуже сподобалося не було будь-якого холодильника (ну і не було шафи, всі речі залишилися на підлозі. Але нас це не сильно засмутило) далі - обіди та сніданки які включені - смачно. Вечеря платна за бажанням - ціни помірні, смачно. Басейн - великий чистий з підігрівом та різною глибиною - просто кайф. Уся територія доглянута, гарний газон. Є річка та міст через річку – незвичайно) на пляжі річковому не відпочивали, але теж на вигляд не погано, пісок лежаки. Є альтанки для шашлику. Загалом на 4.9 з 5 і те що немає шафи і холодильника в номері) Друзям будемо рекомендувати і самі ще приїдемо. Дякуємо Вам за Вашу працю, приємно, що у нас в Україні є такі місця.

Артем
01 июля 2023 в 12:00

Розташування та стан будиночків дуже на гарному рівні.
Але дуже все змащує персонал.
Набрали людей, які нульові в комунікаціях, у цьому випадку економія на персоналі недоречна вважаю.
Насамкінець нас добив волосся в десерті, і бурчання офіціанта собі під ніс «пробачте, будь ласка»)
Адміністратори також слабкі.
Хотіли продовжити будиночок зателефонували запитали чи можна продовжити цей, сказали ні, і тільки після мого питання, а чи є інші варіанти запропонували інший, якби не запитав то «допродажу» не було б)
Взагалі такого персоналу як обслуговування і ставлення до клієнта не бачив ніколи, якби не персонал, гарне місце було б)

Кирилл
17 июня 2023 в 21:55

Ціна за тиждень виходити дорожче ніж 5 зірок у Туреччині. Номери гарні та все, плюсів більше немає. Сервіс обслуговування не дотягує до такої ціни. І купатися в річці, яка кишує кишковими інфекціями. Послухався знайомих, тепер відпочинок лише за кордоном.

Таня
18 апреля 2023 в 11:54

Ми жили у 3-кімнатному котеджі #9 Голландія
Нам все сподобалося
Із задоволенням, приїдемо ще раз

Єдине питання викликало те, що дітей молодших 10 років пускають у спа
8ми річна дівчинка, граючи бігає парними
А 1,5 однорічна дитина плаче і не сприяє розслабленню

Все інше чудово
Відпочили, напхалися чистим повітрям. У готелі чудова атмосфера

Дуже сподобалися сніданки-був гідний шведський стіл
На обід-комлексний обід з вибором з м'ясного та рибного варіанта

Нашим дітям дуже сподобався маршрут "Лісова стібка"

Дякую

Роман
10 апреля 2023 в 19:39

Приємне місце, велика територія де можна прогулятись, коли приїхали додому, дізнались що басейн входив у вартість проживання (

користувач
17 марта 2022 в 19:55

Для их уровня цен сервис очень слабый и номера внутри выглядят дёшево из-за экономии. Приятно только гулять по территории, проживание не рекомендовал бы здесь.

Андрей
22 февраля 2022 в 15:45

Раньше ездили часто, было неплохо. Территория супер, очень красиво. На текущий момент домики все еще достойные (хотя слышал от друзей и постояльцев, что в номерах не работает фен/свет/унитаз, ремонт устарел итд). Ранее в домиках было почти все, сейчас же в обрез, при наличии мойки нет чем мыть посуду, соли тоже нет (есть сахар). Порции в ресторане маленькие, еда на вкус средняя, на уровне второсортных заведений Полтавы. Цены космические, в 1.5-2 раза выше полтавских, и выше большинства ресторанов Киева. Еда в номер стоит +20 процентов от чека, тарелки за два дня так и не забрали. Дрова платные. Положительно могу отозваться о дядьке который помог растопить камин: он крутой. Детская комната почти пустая, аниматоров тоже нет. При всех положительных впечатлениях ранее, сейчас, желания возвращаться сюда нет. Подходит только для тусовки компанией при условии что еду и алкоголь привозят с собой

Ihor
22 февраля 2022 в 1:56

Праздновали юбилей в банкетном зале. Отличное месторасположение отеля, тёплый банкетный зал, шустрые официанты. Понравилась кухня, всё очень вкусно и красиво подано. Остались довольны.

Татьяна
21 февраля 2022 в 20:21

Отличный загородный комплекс! Комфортные номера, вежливый персонал, лояльные условия бронирования и проживания. Хотим отдельно поблагодарить официанта Кирилла за его профессионализм в своём деле, очень приятный человек, деликатный, вежливый, человек который любит свою работу! Очень хорошие впечатления от всего комплекса и персонала, будет советовать друзьям и знакомым!)

користувач
21 февраля 2022 в 4:41

Очень понравился комплекс. Дорога достаточно хорошая, есть указатели. На территории отель с номерами, отдельные домики и мини виллы, отдельно ресторан, спа центр. Приветливый персонал, хороший сервис. Возможно заказывать еду в дом. В спа центре много услуг, можно арендовать баню, хамам и джакузи отдельно, есть соляная комната, массаж. Снимали домик с баней, внутри очень тепло, все чисто, есть камин, маленькая зона кухни с холодильником и чайником, мини бар. Есть 5 пеших маршрутов, прокат лыж, стена для скалолазов, для детей интересная площадка, веревочный парк. Прекрасный воздух, сосны, рядом лес. Меню не большое, но все в наличии, свежее и вкусно.

Игорь
15 февраля 2022 в 18:11

Хорошее место, стильный домик, хороший сервис, есть выбор по завтракам. Советую взять чан (уедененное место на берегу речки с видом на природу и холодным бассейном для охлаждения после чана) Всё понравилось, единственное цена не дешёвая, даже в будни дни. Но домик на выходные нужно заказывать минимум за неделю.

Денис
25 января 2022 в 20:12

Дуже смачна кухня, можна з доставкою в номер чи будинок.
Професійний персонал.
Територія охайна, гарні краєвиди.
Ціни адекватні.

Yuliia
20 января 2022 в 17:09

Чудесное место, однозначно рекомендую тем, кто хочет комфортно провести время за городом, погулять по хвойному лесу и отдохнуть в комфортабельных номерах. Приезжали 04.11.2021 с семьей, разместились в вилле Амстердам. Вилла отличная, отдельно стоящий домик из 3-х комнат: 2 спальни с двухспальными кроватями, гостиная с диваном и камином, кухня, санузел с душем. Очень чисто! Отличный ремонт, автономное отопление - было прохладно, муж увеличил тепло на батареях. Горячая вода, туалетные принадлежности, а кухне чайник, мини бар со всем необходимым. На улице - небольшая террасам с мягкими креслами и столиком. Домики стоят прямо посреди соснового леса, территория чистая и огороженая, есть стоянка для авто. В стоимость входит завтрак на выбор - английский завтрак (сосиски, омлет, сыр, салат), овсяная каша, сырники… всё очень вкусно. Отдельно хотелось бы отметить чистоту и высокий уровень обслуживания. Однозначно вернёмся сюда ещё!

Виктория
09 января 2022 в 10:51

Хороше місце для відпочинку з сім'єю. Красива простора територія на березі річки. Зранку особливо відчувається сосновий аромат лісу. Є можливість прогулятись пішки, або взяти в оренду велосипед. В цю пору мало людей.
Дуже смачна їжа - повар молодець!
Але решта персоналу були якісь повільні: плутали сніданки, повільно виносили.
Ще один мінус - відсутність бару в основному корпусі (офіціанту доводилось бігати за алкоголем в інший ресторан на території)

Владислав
29 декабря 2021 в 8:35

Шикарное место, чистота везде идеальная, очень вкусный ресторан, домики намного больше, чем выглядят на фото, взяли виллу Генерала, поняли, что на двоих такая большая и не нужна. Вообще очень масштабный комплекс, денег видно вкладываеться много, ни на чем не экономят, это приятно.

Добавить отзыв