UAOTZYV.COM

Криница / Криниця

Адрес Полтава, вулиця Європейська, 160
Телефон +380 (50) 620-02-22
Часы работы 09:00-23:00
Сайт krinicya.com.ua
Рубрики Кафе
Оценка 3.6 35 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Криниця — Полтава, вулиця Чураївни, 2а
Похожие компании в категории
Полтавские галушки — Розсошенці, вулиця Коцюбинського, 10б
ОККО — Полтава, Київське шосе, 29а
Villa Крокодила — Полтава, Першотравневий просп., 20б
777 — Розсошенці, вулиця Бригадна, 10

Криница / Криниця отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
24 октября 2023 в 7:30

Я, була вражена, простояти 22хв від 28.10.23 можна було брати за барною стійкою сам, що хочу і не дочекався так продавця, питання, де Він був, і чому так ніхто не підійшов продати пива 0.5 безалкогольного, підійшов офіціантка спитала, що хочу -піва 80грн одна банка, відповідь ні чим не можу допомогти, чекайте, навіщо держати працівників, котрі не приймають участь у прибутку, на другий раз заїду принципово і потім відіо надійшлю особисто директору, так і не дочекалися, дякую за надану ситуацію.

Лилия
10 октября 2023 в 1:16

Відпочівали з друзями нещодавно в Криниці, зразу зустріли з посмішкою, порадили дуже смачні закуски до пива, а саме пиво найсмачніше в городі, гарна атмосфера, сподобалося все

Валерия
06 октября 2023 в 6:14

Відвідала нещодавно цей заклад, я просто в неймовірному шоці наскільки все супер, кухня на вищому рівні, обслуговування вау, все чуйні, атсосфера класна, інтер'єр неймовірний, взагалі рекомендую ВСЕ НА ВИЩОМУ РІВНІ!

Валерия
03 октября 2023 в 10:54

Святкували день народження, залишилися дуже задоволені і приємно вражені. Нас огорнули турботою з моменту замовлення меню і до кінця свята. Нас обслуговувала Василіса, була дуже уважною і чемною. Кухня дуже смачна і різноманітна. Особливо вдячна адміністратору Даші, яка допомогла нам в організації свята і в цілому приємна, усміхнена дівчина, до якої є бажання повертатися. В цілому, можу сказати, що в цьому закладі працюють професіонали своєї справи. Дякуємо за чудово проведений час і гарну атмосферу.

Ігор
28 сентября 2023 в 8:14

27.09.2023
Заїхали з колегами попити пива.
Принесли пиво альтмюллер, яке, нажаль було кисле, наступне замовлення було пиво лящ, яке теж на смак кисле і нарешті на третій бакал ми замовили ячмінний колос, яке було не кисле
Коли повідомив бармену про те що пиво на смак не таке як зазвичай, бармен відповіла "ЯКЕ Є ТАКЕ І Є" я навіть не хотів спорити ; просто сказав що спробуйте пиво кисле і тягнеться

Яна
27 сентября 2023 в 21:36

Відвідувала заклад неодноразово. Їжа дуже смачна, сервіс, як завжди на висоті. Окремо дякую бармену Яні, яка дуже добре підібрала напої під наш настрій, а також адміністратору Оксані, яка підібрала відмінне для нас у меню. Також вдячні офіціантові Яна, яка добре нас обслуговувала.

Олександра
23 сентября 2023 в 19:38

Чудовий заклад, відвідувала неодноразово і завжди задоволена. Смачна їжа, різноманітне меню, приємний сервіс. В закладі завжди чистенько, персонал привітний, уважний, працюють швидко та якісно. Окреме ДЯКУЮ хочеться написати адміністратору Дарії за відповідальну роботу та допомогу з організацією свята, завдяки їй та дівчинці-офіціанту Василісі, все пройшло на вищому рівні! Рекомендую заклад до відвідування як для звичайного сніданку або вечері, так і для проведення сімейних свят!

Ксюша
02 сентября 2023 в 21:53

Відпочивали з друзями 02.09.2023
Дуже сподобалося обслуговування, смачна кухня та приємний персонал! Дякую Вам за все прийдемо ще не раз і будемо всім радити Вас!

Юра
07 августа 2023 в 23:19

Дуже часто відвідуємо цей заклад. Дуже смачна їжа, шашлик, хачапурі, чебурек просто бомба. Привітний персонал. Велика подяка адміністратору Ксюші, яка завжди зустрічає гостей з посмішкою. Завжди підходить до клієнтів спілкується, запитує що подобається, що ні. Криниця на Розсошенцях- супер. Один мініс можливо інтер'єр, можна б трошки оновити.

Женя
21 июля 2023 в 0:55

Перебував у цьому закладі з компанією. Здивував гарний інтер'єр, чуйні офіціанти, та смачна їжа.

Елизавета
31 декабря 2021 в 6:07

Такое впечатление, что обслуживающий персонал и администратор в том числе, проходили дополнительные обучающие курсы по хамству и неумению обслужить или просто элементарно, принять заказ и как минимум владеть информацией о том, есть напиток или блюдо, которое предоставлено в меню, в данный момент в наличии.

Марика
13 декабря 2021 в 19:06

Есть живая музыка, заказала драники, были сырые, интеръер не понравился. Еще раз не пошла бы в это заведение.

Анна
06 ноября 2021 в 21:07

Ділюсь враженнями одразу після святкування Дня народження.
1. Замовляли галушки двох видів - принесли одного виду.
2. Замовляли 2 види риби - принесли лише один.
Хоча все оплатили.
3. Офіціанти не прибирали зі столів ні брудний посуд, ні брудні серветки, ні пусті пляшки, ні інше сміття. Дружина іменинника просила декілька разів, але нічого не змінилося.
Офіціантка пішла прибирати лише після того, як я сказала за це з претензіями.
На мої слова вона сказала "так я не дотянусь прибрати"‍️‍️‍️. Хоча можливостей було дуже багато, коли гості виходили на перекур на 20-30 хв, коли гості танцювали.
4. У нас була ведуча, вона робила перерви між столами і гості йшли на двір/танцювати і т. Д. Саме в цей час, наче спеціально, приносили усі страви.
Через це ми всі їли холодний шашлик, холодні галушки, холодну картоплю та інші страви, які повинні подавати гарячими.
Хіба офіціанти не бачили, що людей немає?
Навіщо було подавати?
5. Пішла замовляти каву на двох людей, робили хвилин 15 при тому, що черги до бару не було.

Взагалі обслуговування погане. Усі гості сказали, що більше не прийдуть, хоча сама кухня смачна.
Персонал поводив себе дуже нагло. Навіть не хотілося попрощатися, коли ми залишали заклад.

Дуже не раджу цей заклад!

Миша
11 августа 2021 в 19:08

Хорошее заведение, вкусная украинская кухня. Борщ хороший с огромным куском мяса, реально можно взять один борщ и наесться, к которому идёт ещё и сало с чесноком и сметана отдельно, что очень хорошо, потому что не все любят когда сметану сразу в борщ кладут. Порции хорошие, обслуживание быстрое и приятное. Есть свежее разливное пиво, которое могут налить как в бокал так и с собой.

Евгений
24 июня 2021 в 11:13

Пиво свежее, живое и отличное. К нему покупал чипсы из говядины, мне не досталось, гости смели все до последнего. Наверное они замечательные. Надо будет купить ещё как- нибудь)

Вікторія
26 мая 2021 в 17:53

Ще рік назад я писала гарний відгук про цей заклад. Але ситуація змінилася кардинально. 1 квітня вирішила відсвяткувати день народження, але гості та я залишилися з зіпсованим настроєм та я з дитиною опинилася в лікарні з ентеровірусною інфекцією, мої гості після застілля 3тю добу потерпають від блювання та підвищеної температури.
Після святкування персонал закладу не захотів провести знижку постійного клієнта, спонукали до проплати готівкою, хоча термінал був повністю в робочому стані. Бармен Яна та адміністратор Оксана поводилися дуже хамськи. Свої прізвища та санітарні книжки не представили на вимогу клієнта. Книгу відгуків та пропозицій не приносили 40 хвилин. В цій книзі відсутня зовсім реакція адміністрації закладу. Заяви, навіть, не мають реєстраційних номерів.
Окремо ще хочу зазначити, що обслуговуючий персонал (Яна, Оксана, третьої не знаю ім'я) постійно залишали своє робоче місце та кожного разу супроводжували на перекур гостей закладу, підслуховуючи розмови та коментуючи їх.

Заклади в центрі міста та на Леваді на багато кращі. Персонал привітний та з кухнею ніколи не було проблем. Я не розумію чому таке відношення до клієнтів в цьому закладі.

Мені соромно перед своїми гостями, що після відвідування цього закладу люди втратили працездатність та здоров'я.

За таке "обслуговування" в чеку взяли 5 відсотків. Були б нормальні, то отримали на чай більше.

Марина
29 октября 2020 в 10:20

Заказывали чебуреки с доставкой и остались очень довольны! Доставка за 40 мин и заказ был горячий Цена абсолютно небольшая для такого вкусного блюда!

Владимир
23 июля 2020 в 12:33

Загалом позитивне враження, охайно, прохолодно, не гамірно. Їжа смачна, порції повнорозмірні. Полтавське пиво взагалі - красота хто розуміє! Все вище сказане дуже суб, 'єктивне, можливо потрапив в потрібне місце в потрібний час.

Александр
21 апреля 2020 в 14:12

Ни рыба, ни мясо. Музыка так себе, персонал ленивые мухи. Спасает только что пиво хорошее - пока ещё. В плане развития есть ещё куда расти.

Яна
03 февраля 2020 в 20:22

Место отличное, кухня тоже, а вот обслуживающий персонал не очень. Девочки медляные, и мы по несколько раз напоминали о своем заказе. Есть к чему стремится ;)

Добавить отзыв