UAOTZYV.COM

Ковчег отзывы

Адрес Глобине, вулиця Центральна, м, 16
Телефон +380 (95) 752-84-93
Часы работы 08:00-02:00
Рубрики Кафе
Оценка 4.3 6 отзывов
Похожие компании в категории
Старий млин — Глобине
Шарм — Глобине, вулиця Володимирівська

Кафе Ковчег отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
09 декабря 2018 в 0:02

Чудовий заклад. Відразу видно, що власник вкладає душу. Не зовсім вдале розташування (на межі житлової забудови і промислової зони) компенсовано опціями що пропонуються починаючи від парковки, декорованого подвір'я, просторих банкетних приміщень, бару, кімнат для відпочинку і т. Д. Раніше, були нарікання на якість страв. Рік тому весілля дочки святкували в цьому закладі - жодних нарікань. Я б рекомендував заклад для корпоративів, дитячих свят, весіль.

Игорь
08 декабря 2018 в 18:28

Интер'єр класний, місце також вдале, ну от перепади напруги тут шалені, з 200в на 132в, а то і ще менше (а для мене це дуже важливо). А взагалі кафе раджу для відвідувань.

Юрій
30 ноября 2018 в 8:18

В приміщенні холодно, недостатньо світла. В основному там проводять поминки.

Виктор
02 ноября 2018 в 15:18

Святкували день народження донці. Дуже смачна кухня, приемний персонал, ввічливі офіціанти. Також здивувало те, що під замовлення кафе працює хоч і до ранку, це великий плюс закладу. Сподобався інтерєр, і те що туалети, як на подвірї так і всередені закладу. І відмічу, що в зимній період заклад добре опалюєтся. На мою думку це найкраще кафе в місті.

Женя
25 октября 2018 в 4:35

Гарне місце для корпоративу або для великої приватної гулянки. Велика парковка, приємний інтерєр, барна стійка з напоями. Брат робив замовлення дуже приємна господарка, при замовленні запропонувала прегостити гарчими напоями з цукерками, дрібниця але приємно. А головне смачна кухня подають все гарячим, Зручні віп кімнати на 2му поверсі. Надали кімнату для зупинки наніч. Спасибо вашим поварам, що вкусно преготували нам. Нам все сподобалося.

Оксана
16 октября 2018 в 7:02

В каждом кафе проводят и похорона, и гульки) ничего страшного в этом нет, на кафе не привозят покойника, чтобы было стремно, это и правда смешно. Тут даже не о чем говорить) Очень вкусно готовят, обслуживание на высшем уровне) все очень внемательны, не грабят, хазяйка тоже гостей без внимания не оставляет, такого даже в лучших ресторанах Киева нет) интерьер очень впечетляет, сразу и не скажешь, что это кафе, ну оооочень красиво) вокруг чисто, все хорошо) так что смело могу сказать-что это очень хорошее заведение) люди, приходите) вас там вкусно накормят, хорошо накормят, и в кафе "Ковчег" цены не кусаються)

Добавить отзыв