UAOTZYV.COM

Книголенд отзывы

Адрес Полтава, вулиця Соборності, 50
Телефон +380 (99) 769-56-64
Часы работы 09:00-20:00
Сайт knigoland.com.ua
Рубрики Книжный магазин, Интернет-магазин
Оценка 4.9 55 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Книголенд — Полтава, вулиця Європейська, 63
Книжный-интернет магазин Книголенд — Кременчук, бул. Пушкіна, 7
Похожие компании в категории
Книжный рынок — Полтава, вулиця Шевченка
Канцтовары / Канцтовари — Полтава, Магазин Канцтовары, вулиця Великотирнівська, 31/1
Буква — Полтава, вулиця Шевченка, 29
Клуб сімейного дозвілля Книжковий магазин — Полтава, ТЦ Київ, вул. Зіньківська, 6/1 А, 3 поверх

Книжный магазин Книголенд отзывы

55
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Iрина Б.
26 апреля 2024 в 9:25

Улюблений книжковий, якась у ньому особлива атмосфера. Подобається, що завжди можна знайти цікаві новинки (особливо монографії, в інших книжкових іноді немає пристойних досліджень у твердій палітурці).

Вольха
22 апреля 2024 в 14:33

Великий книгарня, з величезним вибором сучасної та класичної літератури. Книгарня має свій інтернет-магазин, якщо не хочеться тягти з собою книги.
Є добрий вибір канцелярських товарів, сувенірної продукції, настільних ігор. Ціни середні. Бувають знижки та акції на деякі товари.

Алевтiна
19 апреля 2024 в 16:08

За що можна поставити 5 зірок? Подібних магазинів у нашому місті практично немає, і тому складно порівняти, але висловлю побажання. Вибір книг відмінний, можливість знайти книгу доступна в різних форматах як через оператора, так і самостійно через комп'ютер. Приємно здивувала ввічливість продавців-консультантів. Як завжди, хочеться бачити нижчі ціни або якісь акції та умови, за які відчуваєш, що готовий заплатити дорожче, ніж купуючи в інтернеті в інших магазинах. Але загалом добре. Залишаюся тут)

Варя
31 марта 2024 в 10:58

Найкращий магазин мережі! Дуже зручна локація. Великий вибір товарів та приємна атмосфера. І найголовніше - чуйний і чарівний персонал, якому дуже подобається їхня робота - це завжди приємно тішить і заряджає оптимізмом. Магазин, до якого хочеться повертатися!

Микола
27 марта 2024 в 13:53

Приємне місце, дуже чуйні продавці. Багато цікавих і хороших книг можна знайти з різних категорій, а також є канцелярія та трохи сувенірної продукції.

Jooli
26 марта 2024 в 14:56

"Де мій мільйон доларів" - подумала Я, зайшовши на сайт магазину) Тут же цілий книжковий світ. Крім цього, є відділи з канцелярією, подарунками, іграшками та іншими розвивачками для дітей. Щоб усе оглянути на сайті, не вистачить і дня.

Максим
25 марта 2024 в 15:34

Одна з найкращих книгарень. Імхо. Величезний вибір для справжніх поціновувачів гарної літератури та розумних книг. Доброзичливі продавці.
Рай для бібліофіла.

rest
29 февраля 2024 в 15:25

Люблю цей магазин за його широкий та незвичайний вибір продукції. Розповім про все окремо. Насамперед, звичайно ж книги! Їх тут величезна кількість, все розставлено за окремими стелажами, що полегшує пошуки потрібного товару. Також тут великий вибір канцелярського приладдя (часто забігаю сюди за незвичайними крутими зошитами). І ще тут досить великий вибір ігор - ще один привід заглядати до них частіше.

Стефанiя мама
27 февраля 2024 в 15:59

Відмінна книгарня, можна знайти книги рідкісні виданням у 1000 примірників, є гарна добірка нових перекладів книг українською мовою, але можна знайти на полицях і англійською, і навіть італійською та ін. Мовами.

Уляна
24 февраля 2024 в 14:21

Прекрасна книгарня. Асортимент величезний. Трапляються навіть рідкісні малотиражні книги. Доставка швидка та зручна. Менеджери привітні та добродушні. Завжди готові допомогти у виборі товару.
Просто люблю)

baff
22 февраля 2024 в 15:40

Прийнятні ціни, безліч магазинів (означає, більше можливостей забрати замовлення самому), швидке оформлення замовлення, гарна якість товару (нічого не пом'ято тощо).
Загалом усе як треба.
Так тримати.

Юля
29 января 2024 в 16:48

Магазинчик що треба!) Гарний вибір книг і тішить те, що товар різноманітний. Можна знайти жанри на будь-який смак та колір, як то кажуть. Якщо Ви хочете придбати цікаву та захоплюючу книгу за гарною ціною, то раджу заглянути до Книголенду.

sharma
23 января 2024 в 17:23

Дуже класний книжковий. Намагаюся часто його відвідувати, тому що книги люблю читати саме справжні, на паперових аркушах, а не в електронних версiях. Величезною його перевагою є те, що можна знайти такі книги, яких більше ніде немає, і за невисокими цінами. Купую собі у них і дитячі книги (точніше, підліткові). У магазині дуже приємна атмосфера, навіть не хочеться залишати його. Багато книг продається за акціями.

Саша
22 января 2024 в 14:33

Хороший великий магазин книг для будь-якого віку та інтересів. Дуже багато навчальної літератури. Купували хрещеникові тут деякі книжки для дошкільної брази. Також великий вибір канцелярських товарів та навіть ігор. Великий вибір книжок для дітей різного віку. З недавніх покупок - купувала дітям книжки (вірші, казки).

Олег В.
18 января 2024 в 17:31

Гарний книжковий. Непоганий вибір книг найрізноманітнішої тематики. Заскакую часто сюди. є і література і англійською та іншими мовами, що дуже тішить.
як і тішить те, що мережа їхніх магазинів продовжує розширюватися. Нещодавно ось з'явився магазин у Житомирі.

Первишева Аня
27 декабря 2023 в 16:57

Будучи клієнтом магазину вже багато років, можу з упевненістю сказати, що це чудовий магазин, в якому дуже великий асортимент товару, досить різноманітний, особливо мені сподобався дитячий відділ. Кожна мама зможе знайти для своєї дитини щось особливе з дитячих книжок) Відмінний магазин!

Аля
25 декабря 2023 в 15:43

Чудова книгарня! Величезний вибір самих, різних книг, на будь-який смак: і для найменших читачів, і старших, і для зовсім дорослих! Уважний, грамотний персонал!

Лера
21 декабря 2023 в 16:08

Ооо, це місце просто унікальне!
Завжди є що почитати!
Завжди є новинки!
І завжди є знижки.
Співробітники обережні, ввічливі!
5+
Рекомендую!

Iрина
30 ноября 2023 в 15:59

Дуже великий вибір книг, представлені всі жанри, великий магазин і це рай для любителів книг. Кожен знайде, що йому потрібне. Мінусів взагалі не бачу.
Почала збирати у них серію Фоліо "Рідні". Але вже не все є.

Василина
23 ноября 2023 в 17:43

Відмінний книжковий, великий відділ із книгами з бізнесу, непогано організовані розділи з художньою літературою, легко можна зорієнтуватися на сайті, часто бувають знижки.
Классний магазин!

Добавить отзыв