UAOTZYV.COM

Готельно-оздоровчий комплекс Сапфір

Адрес Котельва, вулиця Троєцька, смт
Телефон +380 (98) 701-64-42
Сайт sapfir.pl.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.6 14 отзывов
Похожие компании в категории
Алея Гранд — Полтава, вулиця Соборності, 57
Глухомань — Полтавська обл.
Гостиница Helicopter — Кременчук, вулиця Генерала Жадова, 1-В
Потоки Хауз — Кам'яні Потоки, вул. Річкова, 19-А

Готельно-оздоровчий комплекс Сапфір отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
berezag
22 января 2022 в 8:28

Отлично отдохнули с компанией! Приятное место, есть много способ отдохнуть в бассейне, бане, бильярд ИТ. Д. Буду чаще сюда заезжать.

Артур
20 января 2022 в 9:08

Одразу зазначу, що оцінка - ресторану. Після першого замовлення проходить ціла вічність допоки офіціанти підійдуть до вас. І це при лише 3-4 зайнятих столиках. Підійшов до бару самостійно та посмів відвернути увагу офіціантки від смартфона своїм зухвалим проханням оновити замовлення. Прийняли замовлення, пішов за свій столик. Через 40-50 (!) хвилин я так і не дочекався своєї страви. Коли вдруге підійшов до бару то був в шоці - виявляється моє замовлення не передали на кухню. А ще більший шок був від спроб персоналу переконати мене, що "я не робив замовлення" на обрану страву. Такого ще не бачив та не чув ніде взагалі. Найприкріше, що при цьому була присутня адміністратор, яка абсолютно жодним чином не відреагувала на ситуацію. Я пішов. Але склалося стійке враження, що персонал тієї зміни просто відбував робочі години і менше усього хотів виконувати свою роботу якісну (окрім кухарів, страви смачні та відповідають найкращому балу). Тож бажаю більше уваги приділяти клієнтам та своїй якісній роботі, а не смартфону.

Оксана
20 ноября 2021 в 17:42

Отличное место для отдыха. Вкусно и красиво. Зоопарк, расположенный на территории комплекса очень понравится детям.

Яна
08 ноября 2021 в 2:27

Отличное заведение, советую каждому) приветливый персонал, хорошая музыка вечером и очень красивый интерьер

Анатолий
05 ноября 2021 в 4:07

Рекомендуем. Всё на высшем уровне!
Часто посещаем это место. Притензий 0. Побольше бы таких заведений!

Иван
14 сентября 2021 в 17:18

Вражаюче місце. Я у захваті. Кухня-це якийсь витвір мистецтва. Шеф кухару великий плюс. Салат «Перлина від шефа»-супер, а галушки -це купа емоцій, а крученик потрібно тільки спробувати, бо словами не опишеш Обслуга у ресторані на вищому рівні. Дівчатка молодці: доброзичливі, щирі, усміхнені. Приємно від такого спілкування. При нагоді заїдемо ще. Рекомендуємо!

Соня
14 сентября 2021 в 11:05

Уютное, симпатичное место! Приветливый персонал, доступные цены! В номере нет неприятных запахов, пыли. Интересный дизайн! Утром очень тихо, что важно для человека, который устал от городской суеты!

Сергей
13 сентября 2021 в 18:25

Хороший отель посреди соснового леса. Хороший ресторан и кальян. Попал, была живая музыка. Жаль не работал бассейн и сауна

Микола
13 августа 2021 в 14:22

Готель хороший, чудова територія навколо, є зоопарк. Хороший басейн, сауна, хамам та чан. А от кухня бажає кращого.

Ihor
05 марта 2019 в 21:11

Дуже сподобалось відповичати в даному закладі: гарна баня і сауни. Комфортна температура у залах і води басейну. Адекватні ціни.

Татьяна
20 декабря 2018 в 7:57

Всё идеально. Интересный интерьер. Красивый расслабляющий теплый бассейн, умиротворяющая сауна, приятная солевая комната. Незабываемый чан и звездное небо над ним)

Andriy
31 октября 2018 в 2:03

Дуже задоволений що зупинився саме тут.
Від відпочинку отримав максимальне задоволення. Персонал привітний, інтер'єр зачаровуючий. Басейн це щось! Сауна, хамам, спортзал-все чудове та доступне. Я отримав максимум релаксу. Надіюсь що відвідувачі будуть дбайливо відноситись до всього цього! Дякую "Сапфіру" за мега-відпочинок. Ви класні! Так тримати!

Ted
29 сентября 2018 в 9:57

Знаходиться на виїзді з міста. Багате оздоблення комплеку, багато дерева, голови тварин на стінах, картини та інші прикраси. Є басейн, дві парілки. Також є кімнати які вони здають, як би готель. Тількі рушники і тапки за додаткову плату, живеш ти там чи в сауну прийшов а за рушник беруть гроші, добре що простині у номері безкоштовні на кроватях. Треба їм щось з цим придумать. А так непогане місце.

Анастасия
21 сентября 2018 в 19:01

Всё очень круто, рекомендую всемПриятный интерьер,

уютно, чисто, банщики - молодцы, поддерживают порядок. Отдахнули на 5+

Остались очень приятные воспоминания) три часа пролетело незаметно)
СПАСИБО ОГРОМНОЕ!

Добавить отзыв