UAOTZYV.COM

Готель На Садовій

Адрес Лубни, провулок Садової 2-ий, 8
Телефон +380 (95) 730-59-82
Рубрики Отель
Оценка 3.4 5 отзывов
Похожие компании в категории
Лубенська Слобода (отельно-ресторанный комплекс) — Вільшанка, вулиця Центральна, 22
Готель Лубни — Лубни, Володимирський майдан, 20

Готель На Садовій отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лилёк
17 августа 2023 в 2:19

Дуже гарно зручне місце у приватному секторі. Поруч ЖД/АВТОвокзали, парк де з дітками можна прогулятися. Ринок магазинів усіляких центрів. Дуже зручно як для не знайомого міста.
Номер телефону знайшли випадково й не пошкодували що потрапили у цей готель.
У дворі бесідка. По утрам мені подобалося пити каву і у вечорі насолоджуватися прохолодою. У номерах є кухня для самостійного приготування з усім необхідним. Якщо готувати ніколи, поруч їдальні де смачно готують. Душ з горячую водою у номері. Кондиціонер або вентилятор кому як зручно.
Господарка Алла Андріївна добра, чуйна, щіра жіночка. Нам дуже сподобалось. Обов'язково ще будемо заїжджати.

Юлия
16 декабря 2020 в 23:08

Почнено, з того що це не квартира (як рекламується на ОЛХ), а просто часний дім, в котром здають кімнати (під час Вашого проживання хазяїни уходять до родичів). З грязним туалетом, раковинами з залишками їжі. Не фонтан, але переночувати можливо. З хазяйкою - тетя Алла виникла конфліктна ситуація. Замовили на два дні - перед поселенням віддали 700 грн, але навіть речі не привозили і прийшлося уїхати срочно ввечері з Лубнів, навіть не поживши там і 5 хвилин. Гроші, звісно, тьотя Алла взагалі не повернула, мол Ви замовили - а назад гроші я не повертаю. Пришліть карту Привата - я Вам поверну. Але жадібність і відсутність совісті перемогла). Ви обікрали не мене, а дітей - котрих Ви так сильно любите (з Ваших же слів). P. S. На попередні відгуки не звертайте уваги - вони "заказні". Обходьте стороною.

Рома
04 марта 2020 в 0:36

Халупа - за такі гроші можна зняти досить пристойну квартиру.

Володимир
29 сентября 2019 в 3:53

Прекрасное место, центр города, обслуживание чудесное, претензий нету.

Александр
21 января 2018 в 18:05

Зручний, охайний, недорогий, затишний готель в приватному секторі. Семимісний на три кімнати номер зі зручностями: кухня з газовою плитою, душ, туалет. Роблять документи для відряджень. Дуже милі господарі.

Добавить отзыв