UAOTZYV.COM

Balka eco club

Адрес Глибока Балка, вулиця Лялі Убийвовк
Телефон +380 (99) 450-50-02
Сайт balka.club
Рубрики Посуточная аренда жилья, Конный центр, Рыбацкий лагерь, Отель, Ресторан
Оценка 3.8 30 отзывов
Похожие компании в категории
Гостинично банный комплекс Клубнычка — Кременчук, Сумська вулиця, 43
Під стріхою — Кременчук, Ярмаркова вулиця, 11а

Balka eco club отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
30 декабря 2023 в 12:17

Базі відпочинку всього кілька років, все ще свіже та нове!
На території свого ресторану, деякі продукти з власної ферми. Ціни для ресторану як за мірками Харкова дуже прийнятні. Зариблене водоймище, власний вихід до озера у кожного будиночка для чудової риболовлі. Є кінні прогулянки, квадроцикли, чан та чудова лазня! Відпочивали трьома сім'ями, винаймали сімейний котедж біля води. Відмінний рівень сервісу та клієнтоорієнтованості. Персонал привітний та доброзичливий. Однозначно рекомендую.

Dream
27 октября 2023 в 10:48

Дуже пристойне місце. Все на висоті: охорона, гарна територія, краєвиди, сучасний дизайн, чистота, смачно готують, сервіс. Навіть по міркам Києва дуже круто. Велика заслуга власника закладу, який поважає свій персонал та гостей. Хочу відзначити офіціанта Катю, приємна людина, комунікабельна)
Бажаю процвітання вашому комалексу.
Обов'язково повернусь.
Рекомендую

Аліна
08 сентября 2023 в 0:20

Відпочивали на вихідних у комплексі!
Дуже чиста територія, в номері є-все для комфортного проживання! Я задоволена, що приїхала на своє День Народження в Balky Eco Club! Окрема подяка, працівникам ресторану, все дуже смачно (нам є з чим порівнювати) і офіціантам залу Всі привітні…
Вдячних, Вам, клієнтів і процвітання
Приїдемо ще!

Сергей
06 сентября 2023 в 7:37

Відпочиваємо на вихідних сім'єю. Скажу одразу не дешево. Дуже гарне місце, природа просто на п'ять балів, територія, все для гарного відпочинку. Але. із запропонованого на сайті квадроцикли, катання на конях, катамарані, катання на човні, велосипед, можливо було скористатися велосипедом, та човном. Велосипед відпав бо на велосипеді я і вдома можу. Квадроцикли є, але зламалися чи на ТО, ну окей сьогодні ні як. Ну а коні - так є, але вже сьогодні місць не має це 15-00, заїхали ми о 14-00, можливо завтра після обіду (виїзд о 12-00), ну вкажіть на сайті що конів треба бронювати заздалегідь. Катамаран так є, але від двомісний одна дитина один дорослий з двома дітьми ні як, дітям по 13 самим ні не можна, ну окей. Човен так є, але двомісний ну зі скрипом дозволили у трьох. Ресторан ну так чотири з мінусом, того не має, цього не має, ну то таке. Дуже напружує, що завжди треба при кожному кроці носити з собою гаманець, все сплачується додатково, навідь за обігрівач коли температура вночі опустилася до 8 градусів треба буде заплатити 250 грн (ну це вже таке жлобство "за обігрівач" ви серйозно?). Ніч 5500 котедж (телевізор тільки в залі, в спальні не має) та вечеря 1050грн, 250 грн човен=6800грн. Перспективне місце але над досугом треба трішки попрацювати із запланованого на відпочинок отримали тільки ночівлю в готелі та гру у футбол та баскетбол з дітьми, дуже сумно. В Буковелі п'ять днів в готелі зі спа, сніданки з шампаньскім обійшлися 11000 гривень на двох ну так до прикладу.

Елизавета
01 сентября 2023 в 9:15

Відпочивали з чоловіком на вихідних. Обрали Балку щоб відсвяткувати особливу подію - річницю весілля. Але нажаль свято було зруйновано разом із нашими планами.
По-перше, ніхто не попередив нас що у день, коли ми будемо в готелі, інші гості будуть святкувати весілля.
По-друге, власне через весілля ми не змогли скористатися жодним із ресторанів комплексу (а їх є 2).
По-третє, під час бронювання я отримала повідомлення що час тиші з 22: 00. Врешті весілля із гучною музикою (так що аж підлога тремтіла у номері) продовжувалось до 22: 30. Звісно потім усі пішли до номерів збиратися спати. Звукоізоляції зовсім немає, тобто ми чули усе що відбувається за стіною (навіть шепіт людей та наслідки «перебору алкоголю» на весіллі).

Власне так і минув наш «тихий уік-енд» з чоловіком «насолоджуючись тишею і природою» (а насправді голосом тамади на весь комплекс і чужою музикою аж у номері протягом всього дня).
Було б добре отримувати інформацію про такі події до оплати 50% вартості номеру.

Анастасия
30 июля 2023 в 11:29

Ніколи не писала гнівних відгуків, але цей день настав.

Місце дуже красиве і відпочили ми добре, але щодня настрій псувало обслуговування.

Перша проблема це час поки вам несуть їжу. Хочу зазначити, що людей було дуже мало і в залі їдальні перебувало до 20 осіб максимум, але навіть найпростіші страви, як-от сніданок із граноли і чай, вам можуть нести годину. Рахунок теж чекали по 20 хв. Останньою краплею стало те, що я і подруга замовили борщ одночасно і я його чекала 50 хв, а вона ще 20 хв після мене.

В один із днів, коли ми прийшли на обід, нам сказали, що в них банкет і нас зможуть обслужити в кращому разі через півтори години. Це звичайно прекрасно, але про таке треба попереджати, якщо у вас одні гості важливіші за інших.

Номери не прибрали за 5 днів жодного разу, хоча ми вішали табличку, що потрібно прибрати, вже перед від'їздом ми дізналися, що треба було просити про це в адміністратора. Люди приїжджають відпочивати, а не бігати за адміністратором і контролювати прибирання номера.

До нас підходив власник цього закладу. Ми чесно дали йому зворотний зв'язок, але, на жаль, так нічого і не змінилося.

За ті гроші в нас є місця з кращим обслуговуванням.

Шамиль
17 июля 2023 в 13:13

С виду красиво. Но, внутри много разногласий персонал- начальство. А может это такая политика ведения бизнеса. Не убирали в номере 4 дня. Говорят одно, на деле делают другое. Про возврат средств ща день пребывания, отдельная история. Такое себе впечатление.

DeMura
07 июля 2023 в 20:55

Дві зірочки лише за красиву природу та овець, які бігають по протилежному берегу, кумедно бекають і додають атмосфери. В цілому ціна не відповідає якості. Видно, що будиночки вже трохи "втомились", але займатись підтримкою їхнього стану очевидно нікому не цікаво. Дрібниці у вигляді зламаного тримача для душу, покоцаного дзеркала, волосся в тумбочці у ванній, ржавчини на раковині, дешевих погнутих смітників, побитих вхідних дверей, не прибранної тераси з купою павутиння та павуків - здавалося б лише дрібниці, але вони і створюють враження в цілому. Обслуговування теж бажає бути кращим. Коли замовили обід в номер, не принесли серветки. Брудний посуд до сніданку ніхто не забирав. А вечеряти біля купи брудного посуду мені було не приємно, я так не звикла. До сніданку замовили каву, її принесли в одноразових паперових стаканчиках. Це дуже здивувало! В будь-якій кав'ярні, яка має столики вас запитають "Тут чи з собою" і якщо ви лишаєтесь, подадуть в чашці. Можливо це був натяк, не знаю
Також засмутив зламаний телевізор в номері. Ми, як батьки двох дітей, які спокійно дивились вдвох фільм пару років тому, хотіли реалізувати цю мрію, але нажаль.
І наостанок дуже засмутила рибалка. Майже за добу - жодної покльовки. Можливо тому в них не можна взяти в оренду садок, який доречі, заявлений на сайті, тому що туди немає що класти?

iris
07 июля 2023 в 11:54

5 зірок можна поставити лише за природу. Все інше - погано. Проживали в котеджі. Дуже брудно, скрізь пил, павутина. За 2 дні не було ні прибирання, ні навіть сміття з баку на літній терасі ніхто не викинув. Ванна кімната, наче, взагалі не прибиралась.
На літній терасі купа павуків, в номері теж. Вартість житла немаленька, 4500 за добу. Потрібно або сервіс покращити, або знизити ціну.
Ресторан - це окрема історія. Таке враження, що повара не куштують те, що подають гостям, а офіціанти не дивляться, що приносять. Приносили брудну вилку та сільничку в плямах чи то від борщу, чи то від компоту. В цілому, неприємно. Ціни високі, але якість просто жахлива. В пасті 4 сири жодного шматочка сиру, ні солі, ні перцю, соус, наче з молока та крохмалю. В цезарі вся курка була сира. Вага страв явно менше, ніж заявлено в меню. Шкода, що такий гарний комплекс для відпочинку і такий жахливий сервіс. В минулому році було краще. Повертатись не хочеться, нажаль.

Юлия
17 апреля 2022 в 13:39

Потрясающий загородный отдых!

Идеально новые, красивые, чистые номера, достойный ресторан, большая территория с конюшней и загоном овец.

Сервис супер, отдельное внимание персонал уделил ребёнку - официант Данил превратил ужин в настоящее приключение предложив мороженое взамен за раскраску.

Всем рекомендую и обязательно вернёмся

користувач
09 апреля 2022 в 17:31

Нещодавно святкували День народження, в загалому все сподобалося, смачно, затишно, на фоні грала приємна музика, офіціанти привітні та завжди готові допомогти, враження залишилося чудове? Обов‘язково завітаємо іще

користувач
31 марта 2022 в 11:26

Прекрасне місце для спокійного відпочинку всією родиною. Тут і затишний ресторан зі смачною кухнею, тут і прекрасні краєвиди і ставок для риболовлі, тут і дитячий майданчик, тут і баня, тут і конюшня… Чудово! Всім рекомендую!

Каріна
12 марта 2022 в 17:26

Це міг бути 5* відгук, навіть при деяких недоліках.
Залишаючи цю оцінку і відгук, сподіваюся, що заклад візьме його до уваги і в майбутньому у нас з’явиться бажання повернутися в Balka eco club.
Якщо ви прихильник караоке та шансону, то вам в ресторан Balka eco club.
Ми відвідували гастро вечерю і у програмі не було заявлено виступів інших гостей з репертуаром російського шансону. На третьому номері я вийшла і звернулася до адміністратора, з проханням припинити це. В результаті, як гість, я не почула жодних пояснень та вибачень.
Я вийшла з ресторану і більше туди не повернулася.
Дуже прикро повертатися з вікенду з такими емоціями (.

Дмитрий
12 февраля 2022 в 15:48

Очень понравилось не смотря на то, что был в январе. Обслуживание и персонал на высоте. Единственный минус это холодно ночью т. К отопление не справляется но это я говорю за коттедж и цены не дешёвые но с другой стороны, а где сейчас дёшево?

Анатолий
30 января 2022 в 5:23

Очень крутое место для отдыха. Если хотите отдохнуть от городской суеты, то Балка ЭКО КЛУБ для вас. Я реально кайфонул, особенно когда просыпаешься утром видешь как встаёт солнце ️.
На территории базы можно встретить животных, кони, бараны, коты, утки очень интересно за ними наблюдать и сделать классные фото.

А кухня это вообще, особенно рагу из Баранины, лично для, мьясо прям во рту тает. + На базе можно организовать крутые мероприятия есть все необходимое для этого.

️Рекомендую попасть каждому и насладится прекрасным отдыхом!

Женя
27 января 2022 в 11:23

Была всего лишь один день но успела насладиться красотой природы, увидеть рассвет прямо из окна своего номера (а это настоящее чудо:) Впечетлена тёплым приёмом и безупречной работой персонала! Отдельная благодарность Виктории и всем кто проявил себя и помог мне быстро и с комфортом вернуться в Полтаву:)!
Понравилось обслуживание в ресторане и соответствие стоимости предлагаемых блюд. Завтрак был вкусным и всего было достаточно, сбаланстрован по вкусу:)
Радостно что есть такое место недалеко от Полтавы где можно " переключиться " от городской суеты.
Обязательно, приеду туда ещё и буду рекомендовать это место моим друзьям и знакомым.
Развития и процветания!

Виктория
13 января 2022 в 22:02

Приехали. А не предупредили что у них ресторан будет вечером закрыт. Квадрациклы не работали. А в общем неплохо.

Марина
13 января 2022 в 11:24

Было интересно попасть сюда с тех пор как подписалась на страничку в Инстаграмме. Нашли время с семьёй в конце ноября. Это было то, о чем мечтали. Природа, чистый воздух, уютные, теплые, чистые номера, очень приятный персонал, ухоженная территория, кони, барашки и даже коты. Были в будние дни, людей совсем мало, что нам очень понравилось. Такой отдых очень помогает расслабиться, "размагнититься" и сделать "перезагрузку".
В ресторане только завтракали. Продукты привозили с собой, готовили на мангале.
Ничего негативного написать совесть не позволит, так как отдыхали по акции 50%на проживание.
Спасибо большое за отдых.

Саша
29 декабря 2021 в 17:38

Дуже хороше місце. Гарні котеджі, є біседки для смаження шашлику. В ресторані також смачно. В цілому задоволені. єдине що, не знайшли ціни на міні бар в холодильнику

Володимир
16 декабря 2021 в 5:54

Затишне заміське місце. Відчувається що робиться з душею та для душі. Ввічливий персонал, дуже смачна кухня у ресторані, гарний сервіс. Мій візит співпав із святом октоберфест, було дуже круто організовано програму, весело та смачно, пиво бомбезне!
Номер чистий, просторий, достатньо рушників. Ліжко теж зручне. Єдине що для мого повного релаксу не вистачило то це звукоізоляція і робота вентиляторів у санвузлах. Знайшов щитову у номері та вимкнув у своєму номері вентилятор але все одно гул вентиляторів чути з інших номерів. Комусь не критично але мені важко засинати коли шумить. Можливо є сенс встановити витяжні вентилятори на підшипниках. Це мінорне зауваження, в цілому дуже класний заклад, рекомендую. Ціни у порівнянні з Києвом середні.

Добавить отзыв