UAOTZYV.COM

ВСІ Двері Епіцентр

Адрес Одеса, Овідіопольська дорога, 1, ряд, 12-14
Телефон +380 (97) 049-16-27
Часы работы 10:00-20:00
Сайт vsedveri.ua
Рубрики Поставщик дверей
Оценка 5 3 отзыва
Ближайшие филиалы компании
ВСІ Двері Папа Карло — Одеса, вулиця Середньофонтанська, 12а
Похожие компании в категории
Zimen стальные двери — Одеса, Мельницька вулиця, 29
Окна Вит-Ват Одесса — Одеса, Дальницька вулиця, 25/11

ВСІ Двері Епіцентр отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
19 февраля 2021 в 8:10

Якість послуг адміністрування, доставки, строки були виконані на 5. Якість дверей зможу оцінити пізніше, як почнемо користуватися, але зовні мають файний лук

Денис
31 декабря 2020 в 22:06

Работаю визуализатором, часто заходил на их сайт, что бы подобрать под интерьер двери и визуализировать их в 3д Максе. А сейчас накопил достаточное количество средств, что бы переехать на свою квартиру и сделать там ремонт, и когда стал вопрос по поводу дверей я вспомнил именно про эту фирму. В «Эпицентре» я зашел в их отдел и пообщался с менеджерами которые там были, они помогли мне подобрать нужные двери и подходящую фурнитуру. Через месяц мой заказ был готов. Двери в живую смотрятся идеально, лучше чем в дизайн-проекте.

Вероника
17 декабря 2020 в 2:38

Потрібні були нові двері, тому що шум з під'їзду дуже докучав мені та моїй сім'ї. Вирішити придбати нові в епіцентрі, звернулися мі там до компанії «Всі двері», там менеджери вислухали мене уважно та допомогли підібрати двері які б нас підходили з хорошою шумоізоляцією. Заміри виконали вже через тиждень, а через два місяці замовлення було виконане, працівники, що встановлювали двері, зробили це швидко, одразу видно, хлопці знають, що вони роблять. А ще надали гарантію, я дуже задоволена, моя сім'я може спати спокійно!

Добавить отзыв