UAOTZYV.COM

УКРТЕКБЕЗПЕКА отзывы

Адрес Одеса, просп. Небесної Сотні, 103
Телефон +380 (67) 333-77-88
Часы работы 00:00-24:00
Сайт ukrtekbezpeka.com
Рубрики Охранное предприятие, Юридические услуги, Служба охраны, Поставщик систем безопасности
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Охранное агентство ГЕПАРД НДСО — Одеса, Люстдорфська дорога, 23
УКРОХОРОНА — Одеса, вулиця Посмітного, 2
ОДЕСЬКА ФІЛІЯ ТОВ ВЕНБЕСТ — Одеса, Коблевська вулиця, 37
Частный детектив Одесса — Одеса, Польський узвіз, 11

Охранное предприятие УКРТЕКБЕЗПЕКА на Небесної Сотні отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кристина
01 сентября 2023 в 3:52

Дуже задоволена послугами охоронної фірми "Укртекбезпека". Співпрацюємо з ними вже кілька років і завжди отримуємо професійне обслуговування. Охоронці компетентні та надійні, завжди готові швидко реагувати на будь-які ситуації. Також хочу відзначити їх сучасні технології у сфері безпеки, що дає додатковий спокій. Рекомендую "Укртекбезпека" як надійного партнера для забезпечення безпеки вашого бізнесу чи вдома.

Серёжа
26 августа 2023 в 1:10

Ми були в шоці, коли одного разу вночі до нас у будинок увірвалися грабіжники. Щастя, що ми встановили сигналізацію буквально кілька тижнів тому. Одразу після спрацювання сигналу, хлопці прибули на місце і запобігли збиткам. Безкоштовною консультація та встановлення сигналізації дуже порадувала)

Даниил
25 августа 2023 в 6:46

Я дуже задоволений послугами охоронної фірми "Укртекбезпека". Наші бізнес-об'єкти завжди під надійним захистом та контролем цієї компанії. Професійні охоронці, сучасне обладнання та оперативна реакція на будь-які події роблять їх найкращими у цій сфері.

Ольга
18 августа 2023 в 10:57

Безпека нашого будинку була під загрозою, коли пізно вночі невідомі спробували зламати вхідні двері. Завдяки швидкій реакції охорони, їх затримали до злому. Цей випадок переконливо показав нам, що послуги охоронної фірми справді працюють, і вона необхідна.

Виктор
25 октября 2021 в 3:04

Очень хороший, квалифицированный коллектив. Предоставляют высококвалифицированые услуги по физической и технической охране.

Александр
08 декабря 2020 в 17:13

Пожалуй, лучшая охрана в городе! Что тут можно сказать? Ребята просто хорошо выполняют свою работу. И, главное, честно её выполняют. Никто не пытается подсунуть сверхдешёвый комплект к которому, вдруг, надо докупить кучу всего ещё, или сверхдорогой (ага, vip-предложение, и только для Вас), ни содрать штраф за случайно нажатую ребёнком тревожную кнопку.
Рекомендую всем.

Добавить отзыв