UAOTZYV.COM

ОБРАЗ ПСИХОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР

Адрес Одеса, вулиця Академіка Корольова, 92А
Телефон +380 (48) 714-84-48
Рубрики Психолог
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории

ОБРАЗ ПСИХОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
26 октября 2023 в 5:27

Величезна подяка центру «Образ» зокрема керівнику Марині Петрівні за те, що наша дівчинка почала розуміти мову і заговорила. Особлива подяка Віці та Насті за їх професіоналізм і терпіння. Не пошкодуєте. До речі, у нас феноменальний результат за 9 міс занять.

Тая
03 октября 2023 в 22:36

Прийшли за відгуком від знайомої, вона була дуже задоволена результатом. Спершу була консультація, потім за результатами консультації призначали заняття. В нас був запит на мовлення, працювали зі спеціалістом Анастасією, гарна, приємна дівчина, відповідає на всі питання, дитина йде на контактза місяць дитина почала казати декілька нових слів

Анна
26 сентября 2023 в 16:47

Всім батькам рекомендую Центр "Образ"!
Ділюсь своїми приємними враженнями, про роботу психолога Ольги під керівництвом М. П. Гусакової!
Індивідуальний підхід до мого сина дає хороший результат, на його проблеми з відставанням розвитку мови. У Ценр "Образ", мій хлопчик, не просто йде із задоволенням, а біжить, знаючи що його чекає Ольга, яка завжди із задоволенням та гарним настроєм проводить свої заняття! Психолог на своєму місці, який дуже любить дітей і віддається своїй роботі на всі 100%, це багато про що говорить! Як батько, я в захваті від кваліфікованих фахівців!

Дарья
16 августа 2023 в 11:38

Хочу подякувати центру «Образ», а також фахівцям Ользі та Вікторії! За 4 місяці занять побачили лише позитивний результат! Поліпшився зоровий контакт, розуміння, почав відчувати своє тіло. Біжить на заняття із задоволенням, а потім не хоче йти.

Юлия
09 августа 2023 в 17:29

Дуже рекомендую центр! Нам тут дуже посприяли. Величезна подяка педагогам Ользі та Анастасії! Вони не тільки знайшли підхід до моєї дитини, а й до мене Я дуже тривожна мама! Малюк із задоволенням біг на заняття, став більш відкритим, активним. Тепер готуємось до саду

Александра
01 апреля 2022 в 12:24

Спасибо большое центру Образ - Марине Петровне. И особая благодарность Вике и Маше, которые занимаются с ребёнком

Добавить отзыв