UAOTZYV.COM

Mila Mazur Music. Вокальна терапія. Школа вокалу в Одесі

Адрес Одеса, вулиця Буніна, 12
Телефон +380 (73) 105-41-10
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.milamazurmusic.com
Рубрики Педагог по вокалу, Услуги музыкального менеджера и промоутера, Музыкальная школа, Музыкант, Психолог
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Талант центр Star Time — Одеса, Пироговський провулок, 8
Muzone Music Hub — Одеса, вулиця Пастера, 52

Mila Mazur Music. Вокальна терапія. Школа вокалу в Одесі отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
25 октября 2023 в 6:05

Завітавши вперше до Людмили, я ще не розумів, чого насправді хочу і на що, власне, здатний. Але з кожним заняттям мій інтерес до музики почав зростати, мої вокальні здібності почали змінюватися в кращу сторону, як і моє життя. Тому вдячний долі, що познайомила мене з такою чарівною і неймовірно професійною людиною, як Людмила! Всім, хто, як і я раніше, має нестерпне бажання навчитись співати та контролювати власний голос, пізнати самого себе з іншої сторони, дуже рекомендую відкинути усі сумніви та піти на зустріч своїм бажанням, записавшись на заняття з Людмилою!

Родион
28 сентября 2023 в 14:09

Дуже вдячний за навчання
Ваші навички спілкування фантастичні. Ви можете перетворити складні ідеї на термін, зрозумілий кожному

Тамара
24 августа 2023 в 12:48

Люда дуже приємна людина та професіонал своєї справи! Я рада, що зустріла такого викладача, яка вміє розкрити твій потенціал і використовує різні техніки, за допомогою яких ти розкриваєшся!
А ще для мене було важливо, щоб викладач вокалу не лише викладав, а й практикував.

Я із задоволенням ходжу до неї і розвиваю свою силу голосу;)

Екатерина
24 августа 2023 в 3:13

Хочу висловити подяку Людмилі за уроки вокалу, які вона проводить не тільки на високому професійному рівні, а й створює на кожному занятті незабутню атмосферу теплоти, умиротворення та легкості. Подобається її індивідуальний підхід та дружелюбне ставлення.
Вона не тільки вміло передає свій досвід, а й створює настрій. В результаті занять із цим прекрасним педагогом набуваєш не тільки навички співу, а й відчуваєш впевненість у своїх силах, бажання не зупинятися на досягнутому.
Велике дякую.

Petro
21 августа 2023 в 23:31

Міла - неймовірна жінка! На наші заняття я інколи чекаю бо відчуваю це місцем де можу побути собою та отримати професійну оцінку своїм недолікам.

Як викладач Міла грамотно вказує на технічні особливості над якими треба працювати. Як професіонал вона занурюється в мою задачу та сама починає проживати мої проблеми і просто заражає віддачею і енергією.

Бували уроки після яких змінювався навіть мій настрій (в позитивному напрямку)

Я граю у групі та шукав вчителя із вокалу. Зробивши оцінку серед багатьох одеських викладачів я обрав саме Мілу і сьогодні (після 4 місяців занять) можу сказати це був правильний вибір!

Як підтвердження моїм словам, сьогодні я шукаю місце для виступу, а не думаю чи зможу я співати і грати на басу одночасно.

Яна
18 августа 2023 в 12:03

Дуже задоволена заняттям, була на пробному першому, Міла так чудово та цікаво пояснює, а найголовніше вірить і бачить тебе як суперзірку це розкріпачує ще більше!) хочу займатися регулярно

Игорь
22 мая 2023 в 0:03

Ми прийшли на перший урок втрьох, сімейним складом. Міла допомогла нам разом пролунати вельме гармонічно, чути один одного та не втрачати свій голос. І, здається мені, це про дещо більше ніж вокал

Добавить отзыв