UAOTZYV.COM

Максимов-турс ТОВ

Адрес Одеса, вулиця Новощіпний Ряд 5, вулиця Колонтаївська, 58
Телефон +380 (93) 000-46-36
Сайт maximovtours.com
Рубрики Автобусные перевозки, Автобусная компания, Аренда автобусов, Автобусное экскурсионное агентство
Оценка 3 23 отзыва
Похожие компании в категории
Автолюкс — Одеса, вулиця Старосінна, 2
Алба-сервис ООО — Одеса, Італійський бул., 8
Гюнсел — Одеса, вулиця Балківська, 167/17
Buspro24: Автобус Одесса - Крым - Одесса — Одеса, Привокзальна площа, 2

Максимов-турс ТОВ отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксения
14 сентября 2023 в 6:50

Хочемо подякувати компанії-перевізнику Максимів-Турсу за організацію поїздки з Одеси до Варни і назад. Особлива подяка Оксані Анатоліївні та менеджерам офісу: все чітко та оперативно: супроводжували, уточнювали, підказували. Все професійно. Водії уважні та акуратні, автобус комфортабельний. Дякую. Скористаємося обов'язково наступного разу.

Анатолий
13 сентября 2023 в 17:12

П'ять днів тому скористався послугами ЦЬОГО чудового перевізника! Низький уклін Всім співробітникам та водіям! І ось ЗНОВУ - треба Виїжджати. Терміново, аварійно на 21.09.23. Треба бути, хоча б до обіду, у Києві!? Що робити? Їхнім транспортом, до часу, туди не встигнути, він лише до Одеси… А пересадка в Одесі – так, можлива, але ЗНОВУ 25…! Тільки надвечір! І робочий день надішле мені привіт! А ось тут-то і виявилася ЇХНІ ПРОФІ ТАКТ І ЩОДРОСТЬ! ЗНОВУ - вони почали мене РЯТУВАТИ! Запропонували варіанти. За Ті самі Гроші, що і до Одеси, але відправляють до Києва! Я вибрав рейс "Стамбул - Київ" - із прибуттям до 12: 00 21.09.23. Ну, що тут скажеш!? Візуха? Ні, Уважуха! Новорічні подарунки посеред Золотої Осені! Я не ЇХ ЇХ Постійний клієнт. Я дорослі ЛЮДИНА і за характером Мандрівник, багато років їжджу з точки А, В, С в точку С, В, А і Розбираюсь у ЛЮДЯХ! Дуже радий, що знайомий із цією КОМПАНІЄЮ! Ще раз ДЯКУЮ ВАС мої Шановні панове ПЕРЕВЕЗНИКИ! Низький ПОКЛОН Всім ВАМ!

Ольга
14 августа 2023 в 16:28

Хочу висловити подяку водіям автобуса Олегу та В'ячеславу за чуйне шанобливе ставлення до пасажирів. Приємна манера водіння,
в автобусі можна спокійно спати, ніяких різких поворотів, гальмувань, швидкості, як на перегонах, не було! ДЯКУЮ! Оскільки я часто подорожую по роботі в. Болгарію
і дуже погано почуваюся від манери водіння. РІЗКО ГАЛЬМУЮТЬ, ГОЛОМНО РОЗМОВЛЯЮТЬ, НАВІТЬ НАСІННЯ ЛУЩУЮТЬ. Музика грає. і т. АБСОЛЮТНО НЕКОМФОРТНО ЇЗДИТИ.
Ваші водії дуже шанобливо ставляться до пасажирів. Такого немає ніде. Завжди на зв'язку!
Єдине прохання проводити інструктаж із пасажирами:
-В салоні говорити тільки пошепки, рейс нічний.
-не розмовляти голосно по телефону, не заважати оточуючим
-Музику в телефоні слухати тільки в навушникА х.

Сергей
28 июля 2023 в 21:04

Я бы хотел порекомендовать данного автобусного перевозчика всем, кто ищет удобный и комфортабельный способ передвижения. Автобусы были удобные и чистые. Водители были профессиональными и вежливыми, обеспечивая безопасную и плавную поездку. Я оценил их точность и пунктуальность, а также разумные цены на билеты. Если вам нужен надежный перевозчик, я рекомендую обратиться к этой компании.

Ирина
19 июля 2023 в 21:28

Не рекомендую цього перевізника.
1. Завищені ціни. Бургас-Болград -2400 грн. На ринку достатньо конкурентів з вищим рівнем обслуговування та ціна за проїзд за маршрутом нижче.
2. Нахабні та хамовиті водії.
3. Автобус за маршрутом спізнюється. Занадто багато зупинок. Виїзд о 10 ранку, але можете не розраховувати, що ви будете раніше в Україні, ніж інші рейси, які відправляються з Болгарії пізніше.
4. І найцікавіше. Старий автобус. 29.07.2024 під час поїздки спалахнув моторний відсік. Водії не відразу зорієнтувалися у події. Вогнегасника я так і не побачила. Добре, що це сталося в румунському селі, і люди виносили воду відрами, щоб загасити вогонь. Далі досить довго вирішувалося питання, що робити далі. Закінчення історії я не знаю. Викликали інший автобус із Варни. Але в мене особисто не було часу, тому що я вже запізнювалася на важливий захід в Україні. Доплативши 20 євро іншому водієві, я все ж таки дісталася додому з ще кількома пасажирами.
5. Дзвінка від компанії не було, хоча моя думка така, що все ж таки варто було зателефонувати зі своїми клієнтами і загладити свою провину.

ЮлиЯ
16 июля 2023 в 8:47

Хамы.
Люди едут в дороге по 15-18 часов сидение не откидывалась, водители хамы. Ничего спросить было невозможно начиная с посадки. И везут людей, а не дрова - это можно учесть. Если бы ранее почитала отзывы никогда бы с ними не поехала. Стоимость билета выше остальных, а качество поездки ужасное

Саша
05 июля 2023 в 4:52

Водитель "колобок" хам ил. Из-за сбора посылок опоздали на паром Вай фая не было. Пришли в Варну с опозданием. На пароме выключили двигатель и двери не открыли. Духота.

Maksim
23 июня 2023 в 6:44

Очень и очень не рекомендую! Грубые и безответственные! Хитропопые и до обеда хотят разбогатеть!

Maksim
23 июня 2023 в 6:42

Не рекомендую что то передовать с ними, грубые раз, хитропопые два, хотят рыбу съесть и на морковь сесть!
Не Репомендуююююю….

Саша
15 июня 2023 в 19:41

Завжди користуюся саме цією компанією! Водії надійні, завжди допоможуть з багажом, підкажуть та дадуть пораду, в автобусах комфортно та тепло…Швидко надійно та якісно!

Игорь
28 июня 2022 в 9:15

Обратился к водителям Макси Тур передать документы в Солнечный Берег ответили грубо и захалили 20 эвро не рекомендую этого перевозчика зажрались

користувач
04 апреля 2022 в 7:34

Навчіть свій персонал спілкуватися з людьми, а не матюкатись і обзивати.
Високий, худий мужик з автобуса Варна-Одеса, який працює стюартом і збирає паспорти в пасажирів автобуса, лікуйтеся бо ви НЕАДЕКВАТНИЙ!

29 вересня 2021 Варна-Одеса

користувач
20 марта 2022 в 2:18

Гарний перевізник. Їхала сьогодні з ними до Варни. Рейс був вчасно, персонал привітний, перед виїздом в офісі жінка допомогла з оформленням онлайн форми для транзиту. Все сподобалося. Автобус теплий, зупинялися на санітарні зупинки для пасажирів через розумні проміжки, тому було дуже комфортно. Приїхали вчасно, поїздка загалом була приємна. До того ж саме цей перевізник не скасовує рейси раптово, як деякі інші. Пунктуальні і уважні до пасажирів.

Женя
13 марта 2022 в 16:52

Советовали друзья! Мне не удалось по своим причинам поехать в Болгарию, но в течении пару минут вернули деньги! Спасибо огромное! В будущем буду всем советовать тоже ️

користувач
23 февраля 2022 в 4:01

Не рекомендую! Зіпсуєте собі нерви з цим перевізником!

Такого хамського ставлення ще не зустрічала. Крити матами пасажирів, обзивати дівчат, погрожувати? Це як скажіть?
І це все Чоловік, який збирав паспорти (хтось казав ніби Максим його звати), погрожував висадити на дорозі, кинути і тд
А все через те, що ми спізнилися на 5 хв (бо бачте треба було йти від автостанції Варна на невідому нам зупинку, і шукати той автобус! Ми в стресі їхали додому!

Їхали 29 вересня 2021 року Варна Одеса

Саша
08 декабря 2021 в 21:10

Як персонал може дозволяти собі кричати, погрожувати якимись штрафами в 50 євро за затримку автобуса на 5 хвилин і матюкатись до пасажирів?
Хвора людина, купіть валеріани і пропийте курс!

Автобус Варна-Одеса

Женя
01 ноября 2021 в 19:54

Донька їздила цим перевізником, нікому не рекомендую!
Персонал хамить, на bus.for пише, що автобус відправляється з автостанції, а насправді то з зупинки за 2.5 км від автостанції.
Запізнились на 5 хв то ніхто не чекав, автобус собі поїхав і нікого не хвилювало, що не вистачало 2 пасажирів на рейсі, а їхній багаж вже в автобусі. Одним словом, жах!

Дмитрий
26 октября 2021 в 13:12

Значит, ездил я с данной компанией уже не раз, как из Варны в Одессу, так и из одессы в Варну. Ездили и мои близкие из Одессы в Варну, причем МАКСИМОВ ТУРС организовали для них и пересадку до Бургаса. Так же я передавал с ними посылку. Всё чётко, все корректно. Рекомендую!

Ольга
28 сентября 2019 в 22:49

Когда ехали в Варну. Все было прекрасно. Автобус удобный. А обратно из Варны в Одессу - это кошмар. Кондиционер практически не работал, в салоне жара. Ноги деть негде, тесно. Вай фая не было.
Убедительная просьба к руководству компании! Рассмотреть вариант высадки пассажиров из Измаила не на Ренийском повороте, а хотя бы довозить до черты города.

Алекс
01 ноября 2018 в 2:23

Хотелось бы отблагодарить фирму"Максимов-турс", я очень доволен поездкой Одесса-Варна. Радует мастерство водителей, автобусы очень комфортабельные и чистые. Прибыл во время, самое главное, если буду ехать снова то только этой фирмой.

Добавить отзыв