UAOTZYV.COM

КМД Камбио

Адрес Одеса, Миколаївська дорога, 253
Телефон +380 (800) 33-09-17
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.kambio.ua
Рубрики Поставщик стройматериалов, Производитель
Оценка 4 7 отзывов
Похожие компании в категории

КМД Камбио отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
30 сентября 2019 в 21:28

Когда я впервые столкнулся с этой компании, я отнёсся к этому скептически. Подумал, очередные бездельники, которые не умеют работать. На деле оказалось, что всё отлично. Очень быстро и качественно. Спасибо!

MillenniuM
24 сентября 2019 в 9:20

Заказывали вазоны. Отличное качество, стоят уже пол года. Антивандальные и по настоящему крепкие. Много автомобильных бамперов уже пострадало!)
Были так же в музее, когда заезжали на завод за товаром. Собственники молодцы, красивый музей и приятные менеджеры. Желаю развития! Бетон в каждый дом!)

Анатолий
15 июля 2019 в 17:02

Просто подивіться на хороші відгуки, які тут є. Їх залишали користувачі у яких по 1 відкликанню за весь час, це просто накручені 5 зірок щоб приховати насправді погані коментарі. Як наприклад мій або як попередній. Ну і звичайно працівники самого заводу, щоб потрапити в милість до власника.

Група компаній Камбіо Інвест це насправді десяток різних торгових марок, де в цілому працює не мало людей. І всі вони ось уже пів року не отримують своєчасну оплату праці, крім привілейованих людей звичайно ж, для простих смертних по 1-2 тисячі на місяць видають і борги накопичуються на захмарні суми в 70-100 тисяч грн. А потім людина йде, так як розуміє що його тупо експлуатують. Зрозуміло, що коли людина пішла - з ним не розраховуються (так було і зі мною).
Компанія залишилася винна мені більше 80 тисяч грн, це не рахуючи "бонуси" і понаднормову оплату, якими мене постійно годували, щоб тримати на прив'язі як собаку.

Кожен день з заводу виїжджають десятки фур з проданої тротуарною плиткою, гроші у Васильківських течуть рікою, але цього їм мало. Потрібно додатково заробляти на тому, що не платити гроші персоналу. Набагато краще і зручнійще, адже дешевше відкупитися потім від будь-яких перевірок, коли в кишені сотні зарплат персоналу за пів року.

Ні, ви не розумієте про що я. Тут серйозно не платять за пів року! Це не перебільшення або для красного слівця, це факт. Ви запитаєте, а навіщо тоді сидіти так довго, якщо не платять. Відповідь проста, тебе постійно тримають в обіцянці ось-ось заплатити, ось-ось буде все добре, потрібно бути однією сім'єю і трохи потерпіти просто. Плюс Васильківські (власники бізнесу) це колишні бандити, тому багато хто їх боїться. Хоча тепер вони вже просто мерзотники, які витирають ноги об кожного хто на них працює.

Папуля любить майбахи, змінюючи їх щороку. Синуля ренжровери змінює. Постійно ходять з охороною, тому що знають що може прилетіти по шапці за їх брудні справи. Ще буквально парочці людей перепадає крапля їх благословення у вигляді заслуженої зарплати. Решта смокчуть палець і бояться пискнути, тому що служба охорони прослуховує напевно кожен кабінет і туалет.

Васильківський Ігор, ти читаєш цей текст, я знаю, ти ж марнославна людина. Логотип твого Камбіо це руна врожаю, так ось я бажаю тобі зібрати повний урожай того, що ти заслужив. А заслужив ти постійні сварки і розбрат в сім'ї (які постійно переживають твої наймані співробітники, через відсутність грошей). Заслужив хвороби (які не можуть собі дозволити нормально лікувати люди), заслужив перманентні страждання і зради (як ти чиниш з усіма).

Якщо ви тільки думаєте чи варто працювати з ними або у них, якщо ви хочете щось купувати або постачати їм - знайте, що ви будете шкодувати про це. Якби мене попередили свого часу і вберегли - скинулися б всім колективом і заплатили б будь-яких грошей.

Запам'ятайте ці обличчя на фотографії і бажано плюньте в них, коли опиняться поблизу. Дорослий - це Ігор Іванович. Молодий - це синуля Ігор Ігорович. Є ще дві людини: Кшнякін Віталій і Борисов Юрій, їх фотографій в інтернеті нажаль не було. Шкури, але при таких власниках бізнесу воно і зрозуміло, так що досить запам'ятати два цих обличчя. Всього найгіршого, Камбіо та мерзетні власники.

Ирина
11 ноября 2018 в 8:48

Производство в наши дни - это проблематичное занятие. Ребята стараются, молодцы!

Valentine
03 ноября 2018 в 12:10

Ассортимент поразил, даже не верится что такое производство есть у нас в стране

Фунтик
26 октября 2018 в 23:42

Крупный завод, который растёт и развивается каждый день. Приятно осознавать что такие ещё остались.
Камбио постоянно радует новыми, стильными, необычными изделиями

Алекс
23 октября 2018 в 16:17

То что компания развивается это супер (в наше то время.). Но:
1. Простые изделия. Не прослеживается рельеф и цветовая гамма с переходами (тон, полутон, многоцветность). Тем самым нет имитации натурального/природного.
2. В изделиях присутствуют воздушные пузырьки и каверны. И они не только на изделиях стиля лофт, но и на декоративном камне. Это очень негативно как для эксплуатации так и внешнего выгляда.
Думал увидеть что-то качественное и дорогое на вид. Надеюсь компания вырастит не только в размерах, но и в качественном сегменте! Удачи вам.

Добавить отзыв