UAOTZYV.COM

Клиника Святого Иоанна

Адрес Одеса, Кордонний провулок, 5
Телефон +380 (50) 980-75-41
Часы работы 06:00-23:00
Сайт st-johana.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Реабилитационный центр
Оценка 5 3 отзыва
Похожие компании в категории
Полинар — Одеса, 1-й Аеродромний провулок, 4
Центр первичной медико-санитарной помощи №16 — Одеса, вулиця Івана та Юрія Лип, 1
Научно-медицинский центр НоуХауМед — Одеса, вулиця, Генуезька вулиця, 24 Б
Городская Детская Поликлиника №6 — Одеса, просп. Академіка Глушка, 32а

Клиника Святого Иоанна отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мила
26 октября 2023 в 7:26

Я і вся моя сім'я дуже вдячні лікарям та персоналу клініки Святого Іоанна. Результат перевершив усі наші очікування.
Маму ми привезли зі страшними болями, які їй не давали змоги рухатися. Завдяки правильно підібраному лікуванню та якісному догляду, вже за 5 тижнів маму ми забрали додому і вона йшла сама і без болю!
Велике дякую!

Руслан
03 июля 2023 в 4:55

Комфортабельна та затишна клініка, а головне професійна та якісна допомога. Підняли бабусю після інсульту на ноги! Велика подяка персоналу за ставлення та турботу!

Олексій
08 июня 2023 в 20:03

Хочу залишити відгук про чудовий реабілітаційний центр: Клініка "Св. Іоанна". У нашої мами був Геморрагічний інсульт, у неї паралізувало правий бік, вона перестала ходити і говорити повністю. Ми із сестрою були у розпачі, т. к. Не знали, що далі робити. Думали, що в нашої мами більше немає майбутнього. Але ми вирішили її покласти до реабілітаційного центру. З багатьох рекомендованих і знайдених в інтернеті, ми зупинили свій вибір на клініці "Св. Іоанна", про що ми досі не шкодуємо і дякуємо. Насамперед хочу відзначити, це індивідуальний підхід до кожного пацієнта. І що мене здивувало, що лікування змінюється, за станом відновлення пацієнта, що немало важливо, т. к. Це роблять над кожній клініці. Фахівці на найвищому рівні, хочу окреме спасибі сказати: масажисту, логопеду і звичайно адміністратору Ромі. Персонал дуже чуйний, добрий, розуміє. За три місяці проведених там ми знайшли другу сім'ю. Нас виписали і наша мама ходить не повноцінно, але самостійно. Наша мама каже, не як раніше звичайно, але ми її розуміємо. Результат, який побачили інші лікарі, були вражені, що при такому інсульті і таке можливо! Велике дякую Вам, ви для мене найкращі. І я буду всім радити тільки Вас  Процвітання Вам та розширення, ви цього заслуговуєте 

Добавить отзыв