UAOTZYV.COM

Join UP! в Одессе на ул. Канатная, 79

Адрес Одеса, ТЦ Сіті Центр, просп. Небесної Сотні, 2
Телефон +380 (93) 474-64-71
Часы работы 10:00-20:00
Сайт joinup-ukraine.com
Рубрики Турагентство, Автобусное экскурсионное агентство, Туристический агент
Оценка 4.8 23 отзыва
Похожие компании в категории
Турагентство Гамма — Одеса, Адміральський просп., 26
Palmira Club — Одеса, вулиця Черняховського, 14
Сільпо Вояж — Одеса, ТЦ City Center, просп. Небесної Сотні, 2
Аверс-тур — Одеса, вулиця Левітана, 118

Join UP! в Одессе на ул. Канатная, 79 отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
28 января 2024 в 17:50

Дуже дякую за організацію поїздки! Їздили на відпочинок до Єгипту 20.01.24. Відпочинок пройшов чудово!

Тамара
17 января 2024 в 23:41

Тільки-но повернулися з Єгипту. Відпочивали 9 днів у готелі Марина Шарм. Залишилися дуже задоволені. Все сподобалося. Дякуємо великому Ірині (Join UP! В Одесі) : за оперативність у наданні варіантів відпочинку, за професіоналізм і звичайно ж за турботу на кожному етапі організації нашого відпочинку. Я багато подорожую і в Єгипті не вперше, але саме цього разу відчувався постійний зв'язок з Іриною. Вона постійно цікавилася. Як у нас справи і чи є у нас проблеми. Слава богу все пройшло на найвищому рівні, проблем не виникло. Бажаю Join UP! В Одесі благополуччя та процвітання.

Валерия
11 января 2024 в 5:07

Хочу відзначити бездоганну роботу та підтримку менеджера Олександри та висловити свою подяку за те, що вона постійно була на зв'язку, відповідала на всі хвилюючі питання!) Олександра нам організувала чудову новорічну поїздку на Шрі-Ланку
Дякуємо за яскраві емоції, чарівний настрій та постійну інформаційну підтримку під час усього чудового відпочинку!

Вячеслав
10 января 2024 в 4:41

Організували тур в Єгипет для мене та моїх друзів. Все просто, зрозуміло та надійно, все робили дистанційно. Не було проблем з документами. Підібрали дати вильоту та готель по наших критеріях. По прильоту нас привітно зустрів гід, все було організовано від А до Я. Дякуємо та Рекомендуємо для інших!

Женя
04 октября 2023 в 23:00

Дякую Туроператору Join Up за допомогу в оформленні туру та відпочинку у "Phoenix relax park" Буковель! Дуже оперативно та професійно!

Ирина
29 сентября 2023 в 14:34

Хочу подякувати Ірині за професіоналізм! Вже четверта подорож під її чуйним керівництвом) чудово підібрані тури та враховані всі побажання! Весь час на зв'язку і готова допомогти в будь-якій ситуації) Звертатимуся ще й рекомендувати знайомим) Дякую

Mr_Roman
28 сентября 2023 в 14:53

Летів не давно на Кіпр, все було круто, не було ніяких форс мажорів як з перельотом так і з готелем, загалом все сподобалось

Наталия
27 сентября 2023 в 2:40

Звернулась в Join Up випадково. В інстаграмі побачила рекламу. З нами спілкувалась менеджер Олександра, спеціаліст своєї справи. Спілкувались on line, бо ми самі з Харкова. Дуже задоволені. Все чітко, ясно, підтримка 24/7. В будь який час на зв'язку, навіть коли були питання непов'язані з агентством Join Up. Я всім раджу. В майбутньому будемо відпочивати тільки з ними. Дякую!

Alik
23 сентября 2023 в 23:00

Дякую Агентству Join Up та менеджеру Ірині. Підібрали гарний готель у Чорногорії. Користуємося послугами агентства вже вдруге. Часто трапляються гарячі пропозиції. Рекомендую.

Саша
23 сентября 2023 в 13:56

Дуже сподобалося працювати з Join UP у Сіті центрі)
Менеджер Олександра врахувала наші побажання та дуже оперативно нам підібрала готель, стежила та повідомляла нам про зміни польоту. Дякую, що були завжди на зв'язку і ми могли будь-якої миті поставити необхідні питання)

Алена
19 сентября 2023 в 5:36

Дуже приємні співробітники
Швидко і чітко відповідають, а найголовніше
володіють актуальною інформацією з туристичних пропозицій
Рекомендую

Ольга
13 сентября 2023 в 23:00

Їздили відпочивати до Греції, менеджер Олександра велика розумниця, врахувала всі наші побажання та допомогла нам зі складним перельотом. Завжди була з нами на зв'язку. Відпочинок сподобався, обов'язково звернуся ще.

Марина
13 сентября 2023 в 23:00

Менеджер Олександра допомгла з вибором готелів для відпочинку в Єгипті, а також зорієнтувала по датам! Завжди були на зв'язку і все пояснили, оскільки ми літали вперше на відпочинок за кордон. Дуже зручно, що все можна було зробити онлайн, так як ми не з Одеси. А ще на моє прохання відправили всі документи, які підтверджують, що турагенція працює офіційно, тож ми були спокійні за наш відпочинок) Все підібрали під нашу суму коштів, загалом залишились задоволені відпочинком

Ксюша
09 сентября 2023 в 23:00

Дуже задоволені роботою туристичного агенства. Турагент Ірина компетентна, відповідальна та оперативна. Всі наші побажання були прийняті до уваги, підібрано та організовано відповідний тур та відпочинок!
Агенство рекомендуємо, в майбутньому маємо намір користуватися вашими послугами.

Анастасия
08 сентября 2023 в 23:00

Дякую за допомогу у підборі туру. Менеджер Олександра добре врахувала усі наші побажання, вчасно відповідала на наші запитання та допомагала вирішити наші питання. Дякую за вашу компетентність, було приємно працювати саме з вами.

Владислав
08 сентября 2023 в 23:00

Турагенція просто супер, нам допомагала з підбором туру менеджер Олександра. Були запропоновані варіанти готелів, враховуючи наші побажання та надані відповіді на всі питання.
Залишились цілком задоволені організацією туру.

Якщо їхатиму в подорож повторно - обовʼязково звернуся до неї!

Ольга
08 сентября 2023 в 23:00

Дуже добрі менеджери. Підбором та організацією туру залишилася задоволена. Уточнили усі деталі, роз'яснили усі організаційні моменти. Менеджер Олександра – дуже уважний співробітник. Я одержала саме те, що хотіла.

Саша
06 сентября 2023 в 23:00

Ми повернулися із Чорногорії, все добре, все сподобалося. Дуже дякую, добре все організовано. Наступного разу обов'язково звернуся до вас знову.

Саша
04 сентября 2023 в 23:00

Рекомендую турагентство Join UP у Сіті Центрі! Мені вдалося тут взяти путівки, що горять, за найвигіднішою ціною. Крім того, були підібрані готелі в Єгипті, які максимально підходили під наші критерії вибору: абсолютно новий стильний готель, риф та перша лінія, харчування ультра все включено, до якого входили і карти ресторани. Ми вибрали найкращий із них. Добре, що співробітники турагентства знають найактуальнішу інформацію по готелям. Це дозволило отримати максимально достовірну інформацію та заощадити на відпочинку. Обов'язково рекомендуватимемо! Це була наша третя подорож до Єгипту. За погодою виявився найкращий час для відпочинку та сезон манго. Наш готель – Meraki Sharm 5* теж рекомендуємо!

Женя
04 сентября 2023 в 23:00

Дякуємо директору турагенції Ірині за організацію складного туру для нашої компанії. Були враховані дуже важливі моменти при комбінації маршруту і отримали рекомендації щодо акційного бронювання готелів. По рекомендації забронювали готелі з найкращими локаціями за цінами нижче Букінгу. Ірина завжди була на звязку і відповідала на безліч наших запитань. Це турбота у чистому виді. З нетерпінням плануємо наступну подорож!

Добавить отзыв